Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: [email protected] |

RECOMANDĂRI
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
Se caută medici pentru UPU SMURD Bistrița
BISTRIȚA: Se anunță un sfârșit de săptămână plin de evenimente
Vrei o masă de Paște bogată și gustoasă? Comandă Coșul cu Produse tradiționale pregătit de Restaurant Casa Doamnelor!
TOP 10 motive să mănânci de la Fast Food Numa' Bun! Numa' Bun pentru bistrițeni!
Se caută inginer mecanic, responsabil mentenanță sau marketing și ingineri în construcții! Oferte avantajoase de muncă

  302 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: [email protected]
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
[email protected]
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Salarii colosale pentru angajații instituțiilor din Bistrița-Năsăud!

11/10/2017 15:33:32 Ana ȘTEFĂNEL  
Noua lege a salarizării le-a adus angajaților din cadrul instituțiilor publice salarii foarte mari. Din cauza acestor măriri, multe instituții din țară au rămas fără fonduri. Bistrițenii care beneficiază de această lege pleacă acasă în fiecare lună cu zeci de mii de lei în buzunar.

Creșterile salariale sunt imense și în instituțiile din Bistrița-Năsăud. Pro TV a făcut publică o situație din județul Vaslui, acolo unde directorul de la Protecția Copilului încasează 10.200 lei salariu brut în fiecare lună. Instituția pe care o conduce nu mai are bani pentru mâncarea copiilor, dar salariile angajaților sunt foarte mari.

Nici directorul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Bistrița-Năsăud nu o duce rău, încasând un salariu de 8.943 lei lunar - la fel ca ceilalți directori executivi din cadrul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud - conform listei funcțiilor din cadrul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud și drepturile salariale la data de 30 septembrie 2017.

Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud are un salariu de 16.313 lei după majorările stabilite de noua lege a salarizării, în timp ce vicepreședinții - 14.500 lei.

Secretarul județului se poate mândri și el cu un salariu de 11.500 lei, iar arhitectul șef cu 8.943 lei, la fel ca directorii executivi. 

Un șofer care lucrează în cadrul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud are un salariu de 2.940 lei sau 2.868 lei, iar un tâmplar primește 2.682 lei.

Lista completă, AICI.

vizualizari


loading...

Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2018 Bistrițeanul.ro