Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: [email protected] |

RECOMANDĂRI
VILLA: Bistrița are cel mai exclusivist restaurant din județ, chiar în casa locuită de primul arhitect al orașului!
Vara e altfel pe terasa Metropolis: Vinuri de Lechința și Jelna și bucătăria mediteraneană de la Academia del Gusto!
NOI locuri de muncă în Bistriţa! Filadelfia Group, Selgros, Saiz Tour şi Central Motors fac angajări!
Suflet de stea: Spectacol caritabil de folclor pentru copiii cu autism
FOTO-PRODUS ÎN BISTRIȚA-NĂSĂUD: Producem iar vin de Jelna! Frații Moldovan rescriu povestea unui vin...de poveste
PASHA MEN'S WEAR: Bistrițeni la cel mai tare eveniment de modă masculină din lume - lux, finețe și eleganță
FOTO: Motocicleta i-a dat cele mai tari senzații! Comura s-a întors din Austria cu gândul de a merge și anul viitor!
POVEŞTI DIN SAT: Următorul

  155 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: [email protected]
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
[email protected]
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Sărbătoare mare duminică, în Pădurea din Şesul Orheiului!

19/05/2017 09:53:21 Cristina MILEA  
Câteva ore de joc şi voie bună, alături de ansambluri folclorice de succes! Asta vă propun organizatorii ediţiei cu numărul 15 al Festivalului Judeţean “Laleaua Pestriţă” – care se va desfăşura duminică, 21 mai, în Pădurea din Şesul Orheiului!

O ieşire la iarbă verde, în peisajul spectaculos oferit de pădurea din Şesul Orheiului nu are cum să facă rău nimănui, aşa că dacă nu aveţi planuri pentru duminică, 21 mai, sunteţi invitaţi la o după-amiaza de muzică folclorică autentică.

Evenimentul este programat să înceapă la ora 12.15, cu un recital al Ansamblului artistic profesionist “Dor Românesc” din Bistriţa, după care va urma Ansamblul folcloric “Laleaua Pestriţă” care activează în comuna Cetate.

Organizatorii au invitat la festival şi pe muzicienii şi instrumentiştii ansamblului folcloric profesionist “Porolissum” din Zalău, dar şi Ansamblul folcloric “Plai Bucovinean” din Suceava.

Programul va fi completat de formaţia de căluşari din Budacul de Sus şi de ansamblul folcloric “Vetre bihorene” din Bihor.

Pentru ca şi tinerii să se simtă bine – organizatorii au avut grijă să invite şi un DJ care să întreţină atmosfera, atunci când se termină spectacolul de muzică folclorică.

Evenimentul este organizat de Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud, Centrul Judeţean pentru Cultură Bistriţa-Năsăud, Primăria şi Consiliul Local al Comunei Cetate.

4935 vizualizari


Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate

Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2017 Bistrițeanul.ro