Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: [email protected] |

RECOMANDĂRI
Regalia Home și IMP România Ind Bistrița fac angajări! Alte oferte de muncă atractive
FOTO: Aventurile „reginei” tenisului de masă în Europa: A venit la Bistrița la 10 ani, fără să știe o boabă de română
OAMENI din Bistrița-Năsăud: Tulburătoarea poveste a unui bistrițean nemulțumit... „Pentru a-i ajuta pe tinerii din acest oraș înapoiat...”
EDITORIAL: Dovada că nu se poate schimba nimic în Bistrița! PSD-iștii sunt dumnezei - să vină pasarelele suspendate, pârtiile de milioane și cenzura
Impresioneaz-o cu trandafiri care rezistă 25 de ani, de la Euforia Floral Boutique!
Vrei să stai la SPA în timp ce ești la muncă? Hai la Casa EMA!
Aparatul minune Exilis Elite a ajuns la Bistrița! La Salon Claudia!

  203 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: [email protected]
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
[email protected]
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Școlile „de renume” din Bistrița-Năsăud, în opinia ministrului Educației

13/09/2017 12:36:54 Ana ȘTEFĂNEL  
Ministrul Educației a declarat ieri că grila de salarizare pentru cadrele didactice ar trebui schimbată, astfel încât profesorii care lucrează în cadrul școlilor de renume să fie plătiți mai mult. LISTA școlilor „de renume” din Bistrița-Năsăud:

Ministrul Educației, Liviu Pop, crede că profesorii care lucrează în cadrul unor școli „de renume” trebuie plătiți mai mult. În opinia sa, școală de renume înseamnă un colegiu cu vechime de cel puțin 150 de ani, fără a conta calitatea actului didactic, capacitatea profesorilor de a ajuta la integrarea elevilor - acestea fiind doar câteva exemple.

Dacă facem o analiză a școlilor din Bistrița-Năsăud, aflăm rapid care sunt profesorii despre care ministrul crede că ar trebui plătiți mai mult. Singura școală din județ cu vechime mai mare de 150 de ani este Colegiul Național „George Coșbuc” din Năsăud - fondat în 4 octombrie 1863.

Bistrițenii cunosc și celelalte școli de prestigiu din Bistrița-Năsăud, colegii cu istoric și cu rezultate excelente, însă acestea nu corespund pretențiilor ministrului Educației. De asemenea, cadrele didactice care fac eforturi să ajute la integrarea copiilor cu nevoi speciale în învățământul de masă ar fi ignorate complet dacă această declarație a lui Liviu Pop ar deveni realitate.

Foto: blog.cngc.ro

7739 vizualizari


Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate

Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2018 Bistrițeanul.ro