Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: [email protected] |

RECOMANDĂRI
FOTO/VIDEO: Cristi din Livezile, din nou prin spitale - la un an de la operație
VIDEO - Din satul lui Coșbuc, în ring. Cum a ajuns o bistrițeancă speranța României la box
OAMENI din Bistriţa-Năsăud. Andrada Moldovan: Nu trebuie să ai bani ca să te îmbraci ok. Trendurile etno sunt depășite...
FOTO: Cel mai frumos mod de a sărbători o zi de naștere. La „Andrei Mureșanu”
FOTO: Azi începe sezonul reducerilor la Relegance și Rinascimeto...!
Se caută tinichigiu auto, operatori și controlori de calitate! Alte oferte de muncă avantajoase:

  585 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: [email protected]
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
[email protected]
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Sfârşit de an şcolar la Figa

20/06/2013 11:46:48  
Copiii care învaţă la şcoala din Figa au participat ieri la serbarea de sfârşit de an şcolar, fiecare fiind răsplătit cu diplome şi cărţi pentru munca depusă. De la festivitatea de premiere nu au lipsit nici părinţii, bunicii şi fraţii micuţilor.

Sărbătoare mare ieri la şcoala din Figa! Bunici, părinţi, fraţi şi vecini, toţi au venit în număr mare la serbarea de sfârşit de an şcolar organizată aici, ocazie cu care elevii din clasa pregătitoare, I şi a II-a au fost premiaţi pentru munca depusă în anul şcolar de către învăţătoarea Melania Stupinean, iar cei din clasele a III-a şi a IV-a de către învăţătoarea Rozalia Sigartău.

Copiii au purtat coroniţe confecţionate din flori naturale, ei fiind răsplătiţi cu diplome şi cărţi.

La serbarea de sfârşit de an au participat şi cele două grupe de grădiniţă care îşi desfăşoară activitatea aici, sub îndrumarea educatoarei Ana Maria Reman (grupa mică) şi Aurelia Pop (grupa mare).

ŞCOALA GENERALĂ FIGA

2887 vizualizariP6182332.JPG :: Bistriteanul.ro
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI
09:35 - Fratele Ancuței Cârcu va fi condus pe ultimul drum în Rebrișoara, de un sobor compus din 16 preoți

Publicitate

Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2018 Bistrițeanul.ro