Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: [email protected] |

RECOMANDĂRI
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
Se caută inginer mecanic, responsabil mentenanță sau marketing și ingineri în construcții! Oferte avantajoase de muncă
Până la sesizări scrise mai este cale lungă: Plângerile la adresa Spitalului Județean se fac momentan în mediul online!
FOTO/VIDEO: Omenia... din lada de Zestre a satului bistrițean și năsăudean!
FOTO/VIDEO - Drama unui îngeraș: La doar 10 ani, Edi nu vorbește și abia se mișcă
APEL UMANITAR: Bistrițean, tată a trei copilași, decedat în Germania! E nevoie de implicare!

  533 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: [email protected]
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
[email protected]
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Sistem desprins din școlile americane, aplicat la Bistrița. O companie importantă este în spatele investiției

12/09/2017 10:09:05 Bianca SARA  
O companie din Bistrița a investit într-un sistem de păstrare a rechizitelor elevilor, desprins din școlile americane. Sistemul cu dulăpioare pe hol a fost implementat la Școala Gimnazială Nr. 3 „Avram Iancu” și a costat peste 82.000 de lei.

Elevii din clasele I-IV de la Școala Gimnazială Nr. 3 „Avram Iancu” încep anul școlar cu dotări noi. Este vorba despre 429 de dulăpioare cu cheiță desprinse parcă din școlile americane.

Acolo, elevii își vor putea ține rechizitele de la desen și lucru manual, dar și manuale și auxiliare pe care le folosesc mai rar. Cheițele vor fi ținute în sălile de clasă, pe un panou special.

Dulăpioarele au fost comandate și confecționate în timpul vacanței de vară, elevii putându-le admira și studia pentru prima dată ieri, la debutul anului școlar. Aceste dulăpioare vor ușura considerabil ghiozdanele elevilor, în condițiile în care numărul manualelor și rechizitelor ce trebuie duse zilnic la școală va scădea considerabil. 

Sistemul funcționează cu succes în școlile americane, dar și în unitățile de învățământ din țările vestice, unde elevii își fac inclusiv parte din teme la școală, iar ghiozdanul este de multe ori „inutil”. 

În spatele acestei investiții se află Rombat, care a investit peste 82.000 de lei în acest proiect. Compania a ales această unitate de învățământ bazându-se pe rezultatele deosebite ale elevilor săi. În prima zi din noul an școlar, la unitatea de învățământ a fost prezent și directorul general al Rombat, Ioan Repede.

 

 

16133 vizualizari


loading...


dulapioareavramianc (4).jpg :: Bistriteanul.ro
dulapioareavramianc (1).jpg :: Bistriteanul.ro
dulapioareavramianc (2).jpg :: Bistriteanul.ro
dulapioareavramianc (3).jpg :: Bistriteanul.ro
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI
09:10 - Vrei o masă de Paște bogată și gustoasă? Comandă Coșul cu Produse tradiționale pregătit de Restaurant Casa Doamnelor!

Publicitate
Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2018 Bistrițeanul.ro