Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: [email protected] |

RECOMANDĂRI
Se caută director! Central Motors, Casa EMA, Transmixt, Automobile Service Bistrița și Sanovil fac angajări!
VIDEO – Cine este de vină pentru surparea drumului? Primarul Ovidiu Crețu dă vina pe un constructor
Face diferența Inspectorul Pădurii în Bistrița-Năsăud? Ce spun cifrele:
În curând, la Palatul Culturii din Bistrița - Festivalul Internațional de Teatru și Literatură „Liviu Rebreanu”!
Un polițist acuză un notar public că a pus un fost sportiv să îl bată în propria curte, de față cu fetița sa de trei ani
FOTO: Se întâmplă minuni la spitalul din Bistrița: Operație de reconstrucție craniană și de extirpare a colonului cu incizii minuscule!
Oferte incendiare de Black Friday, la BIASICOM
POVEȘTI DIN SAT: Excursia
Brandul Sense anunță mari reduceri de Black Friday
Vânătoarea de reduceri a început în Magazinele RINASCIMENTO, RELEGANCE, REGALIA HOME, INSPIR SPORT și MOTO VELO

  173 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: [email protected]
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
[email protected]
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Te-ai gândit vreodată cum poți salva momentele prețioase de praful uitării? Mecanismul de capturat amintiri ar putea fi o soluție

12/07/2017 09:03:51  
Ești sigură că peste ani amintirile tale vor mai fi la fel de vii ca și astăzi? Ana Adam este expertă în capturarea momentelor din viața viitoarelor mămici și a nou născuților. Ana Adam este fotograf profesionist și surprinde stările care vor deveni amintiri de neprețuit când o să ai ani mulți.

Ana este specializată în fotografia de maternitate şi nou născuţi sau „new born”, cum este numită această nouă latură a fotografiei. Pentru a învăţa posing-urile specifice micilor modele precum şi secretele fotografiei new born, Ana Adam de la Atelierul de imagini a făcut cursul de specializare la Cluj-Napoca în cadrul workshopului organizat de Camelia Burduja și Olga Vușcan, fotografe cu o experiență bogată și de mare notorietate în această branșă.

Mecanismul de capturat amintiri, construit de Ana, este în fapt un studio foto specializat pentru fotografie de new born, pe Pietonal la nr. 22.

Fundaluri, lumini de studio şi recuzită pe mărimea potrivită micilor vedete, tehnici de înfăşare împreună cu multe ore de procesare nevăzută stau în spatele unei fotografii reuşite, specifice acestui gen.

„Este, poate, cel mai greu gen al fotografiei, din cauză că este foarte greu să stabileşti un raport cu copiii atât de mici” – spune Ana Adam.

Ana este de asemenea specializată şi în fotografiile de maternitate, adică mămicile cu burtici care vor să imortalizeze momentul în care îşi împart trupul cu viitorul puiuţ. Fotografia de maternitate este o fotografie subtilă și intimă, cu mare valoare personală. Tocmai din acest motiv fotografia de maternitate este mai puțin cunoscută, pentru că nu are parte de expunere publică.

Ca în orice alt domeniu, și în fotografie, cel mai prețios public este cel care înțelege și știe interpreta fotografia, așa că Ana Adam s-a implicat în proiectul Bibliotecii Judeţene George Coşbuc numit - Fabrica de idei estivale. Copiii între 6 și 15 ani vor putea învăța alături de Ana ce-i trebuie unei fotografii ca să devină o amintire, iar aparatul foto, o mașinărie de capturat amintiri.

Fotografa este deja cunoscută în lumea mămicilor prin expoziţiile de fotografie organizate în aer liber, Elemente de legătură” şi „Hrană pentru suflet”, în care subiectul abordat a fost tocmai legătura foarte strânsă, dar subtilă, dintre mămici şi copilaşii lor.

Studioul se află pe Pietonalul Liviu Rebreanu, nr. 22 la etajul 1. Programările se fac doar telefonic la nr. 0740 045020 pentru a nu disturba şedinţele în curs de desfăşurare, şi mai ales puiuţii care sunt atât de sensibili.

Sunt Ana Adam, fotograf la Atelierul de imagini şi te invit să vezi puţin din munca mea pe site-ul www.atelier.qbn.ro   sau pe pagina noastră de Facebook Atelierul de imagini.

 
5237 vizualizariAtelieruldeimagini_04.jpg :: Bistriteanul.ro
anadm99.jpg :: Bistriteanul.ro
Ana Adam.jpg :: Bistriteanul.ro
anadmAfis 1.jpg :: Bistriteanul.ro
ana-adam111.jpg :: Bistriteanul.ro
anadmAfis 2.jpg :: Bistriteanul.ro
anadm98.jpg :: Bistriteanul.ro
Atelieruldeimagini_03.jpg :: Bistriteanul.ro
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate

Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2017 Bistrițeanul.ro