Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: [email protected] |

RECOMANDĂRI
EDITORIAL: S-au întors românii acasă! De ce nu rămân?! De ce fug iar de acasă?
BISTRIŢA te iubeşte! Începe Târgul Mare al Bistriţei. Program complet
FOTO/VIDEO - Vânătoarea comorilor a început! Primele indicii au fost oferite în cadrul ceremonialului cheii
FOTO/VIDEO: Singurul loc din Bistriţa-Năsăud şi din România în care pietrele dansează singure iar cuiele cântă...
FOTO: Performanţă de excepţie! Marele Premiu al Festivalului Internaţional „Peştişorul de Aur”, câştigat de Ansamblul „Ciobănaşul”
FANY Prest Serv S.R.L, fosta fabrică Netex, Metropolis, Sanovil şi Casa Ema oferă noi locuri de muncă! Alte oferte atractive

  140 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: [email protected]
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
[email protected]
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Teraplast primește ajutor de stat în valoare de 560.000 de lei. Producătorul s-a angajat să creeze 16 locuri noi de muncă

12/08/2017 12:29:59 Bianca SARA  
Producătorul Teraplast primește anul acesta un ajutor de stat în valoare de 560.000 de lei, asta după ce anul trecut cererea i-a fost respinsă. Compania s-a angajat să creeze 16 locuri de muncă noi.

În sesiunea din această vară, Direcția Generală Ajutor de Stat din cadrul Ministerului Finanțelor Publice a aprobat 38 de ajutoare de stat pentru companii din întreaga țară.

Pe lista companiilor care primesc bani de la stat pentru investiții se numără și Teraplast. De altfel, aceasta este singura companie care funcționează în Bistrița-Năsăud care a cerut și căreia i s-a aprobat ajutorul de stat.

Teraplast va primi 560.093 de lei pentru investiții. În schimbul acestei sume, producătorul bistrițean s-a angajat să creeze 16 locuri de muncă noi, din care 4 muncitori defavorizați. Compania a cerut și anul trecut ajutor de stat pentru investiții, însă cererea nu i-a fost aprobată.

3238 vizualizari


Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate

Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2017 Bistrițeanul.ro