Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: [email protected] |

RECOMANDĂRI
FOTO/VIDEO: Cristi din Livezile, din nou prin spitale - la un an de la operație
VIDEO - Din satul lui Coșbuc, în ring. Cum a ajuns o bistrițeancă speranța României la box
OAMENI din Bistriţa-Năsăud. Andrada Moldovan: Nu trebuie să ai bani ca să te îmbraci ok. Trendurile etno sunt depășite...
FOTO: Cel mai frumos mod de a sărbători o zi de naștere. La „Andrei Mureșanu”
FOTO: Azi începe sezonul reducerilor la Relegance și Rinascimeto...!
Se caută tinichigiu auto, operatori și controlori de calitate! Alte oferte de muncă avantajoase:

  574 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: [email protected]
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
[email protected]
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Terra Dacica Aeterna revine la Beclean

04/04/2013 15:22:56  
Terra Dacica Aeterna Cluj Napoca, cu sprijinul Complexului Muzeal Bistrita-Nasaud, in colaborare cu Scoala Gimnaziala “Grigore Silasi” si Colegiul National “Petru Rares” Beclean, au oferit o ora de istorie vie elevilor din orasul Beclean.

Astfel, elevii si cadrele didactice au fost familiarizati cu aspecte ale civilizatiilor dacice si romane, avand posibilitatea de a vedea pe viu echipamente militare din perioada razboaielor daco-romane de la inceputul sec. II d. Chr., momente precedate de vizionarea filmelor de prezentare ale Asociatiei Terra Dacica Aeterna din Cluj-Napoca, reprezentate prin Radu Zagreanu-arheolog la Complexul Muzeal Bistrita-Nasaud si Florin Cocean, membrii Terra Dacica Aeterna.

Evenimentul a avut loc la Beclean, joi, 4 aprilie, in cadrul saptamanii “Scoala Altfel”, “sa stii mai multe, sa fii mai bun !”, eveniment ce continua traditia asociatiei clujene, de a participa la activitati educationale, a carui debut a avut loc tot la Beclean in anul 2008.

Terra Dacica Aeterna

2166 vizualizariP1290107.JPG :: Bistriteanul.ro
P1290129.JPG :: Bistriteanul.ro
P1290111.JPG :: Bistriteanul.ro
P1290122.JPG :: Bistriteanul.ro
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI
09:35 - Fratele Ancuței Cârcu va fi condus pe ultimul drum în Rebrișoara, de un sobor compus din 16 preoți

Publicitate

Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2018 Bistrițeanul.ro