Tombolă cu premii surpriză și spectaculoase demonstrații de dresaj, în weekend, la Bistritzer Burg Dog Show!

Tombolă cu premii surpriză și spectaculoase demonstrații de dresaj, în weekend, la Bistritzer Burg Dog Show!

Concursul „Câinele mâncăcios”, spectaculoase demonstrații de dresaj și exerciții cu câini de apărare sau tombolă cu premii sunt doar câteva dintre surprizele care vă așteaptă, în Heidenfeld, în acest sfârșit de săptămână! Aproape 600 de câini din peste 95 de rase participă la Bistritzer Burg DOG Show 2019!

Câini din rasa chin sau chiuaua, dar și zeci de exemplare din Asia Centrală, alături de multe alte surprize, vă așteaptă în acest weekend, la cel mai mare eveniment chinologic al anului – Bistritzer Burg DOG SHOW 2019!

Spectacolul canin este organizat de Asociația Chinologică Bistrița-Năsăud și Primăria Bistrița – în Complezul Heidenfeld, Viișoara, pe 6 și 7 aprilie.

Prima expoziție națională începe sâmbătă, 6 aprilie, la ora 9:30, în Heidenfeld. A doua expoziție – internațională – va începe la ora 14:30, după care urmează premierea celor mai buni câini din cele două expoziții. Înainte de premiere vom avea și o tombolă cu surprize, cu premii deosebit de frumoase oferite de sponsorii noștri”, a explicat pentru Bistrițeanul.ro Matilda Gubesch, președintele Asociației Chinologice Bistrița-Năsăud.

Duminică are loc cea de-a doua expoziție internațională, începând cu ora 10:30, urmând ca, între ora 13 și 14, să fie organizată a doua extragere la tombolă, dar și concursul Câinele mâncăcios. Spre amuzamentul copiilor și al pasionaților acestei discipline, din programul evenimentului nu vor lipsi demonstrație de dresaj și mondioring: exercițiile cu câini de apărare, și demonstrațiile de relaționare între stăpâni și câini. „Vor fi câteva lucruri extraordinare, care chiar merită văzute… Va urma apoi premierea câinilor participanți la expoziția de duminică. Primii 6 cei mai buni câini participanți la  expoziții vor intra în finala pentru titlul Supreme Best In Show! Va fi o festivitate foarte frumoasă…”, a mai „avertizat” Matilda Gubesch, adăugând că este pentru al patrulea an când la Bistrița se organizează o asemenea expoziție internațională.

Suntem începători, dar ne străduim să evoluăm, de la an la an, și să ne perfecționăm. Se și vede asta, pentru că și participanții din străinătate sunt tot mai mulți și mai mulțumiți, locația este excepțională, iar cu ocazia asta trebuie să mulțumim Primăriei Bistrița pentru că ne-a ajutat și cu corturi, și cu căsuțe… Avem și un sponsor serios, Nestle Purina, care ne-a ajutat în organizare. Am încercat să punem la punct cât mai bine ringul central, pentru că acesta este vizibil peste tot în străinătate și contează mult, mai ales că avem planificată deja și expoziția din 2020, la Federația Chinologică Internațională”, a mai explicat  Matilda Gubesch.

8 arbitri din străinătate și 2 din România vor decide și se vor ocupa de calificative, sfaturi și recomandări pentru participanți la Bistritzer Burg Dog Show 2019 – eveniment la care participă invitați din Polonia, Cehia, Croația, Slovenia, Serbia, Rusia, Republica Moldova, Ucraina, Japonia, Italia, Franța și Belgia.

Ne străduim și ne dorim să fim buni, peste 100 de câini sunt din Bistrița, avem în acest an o participare foarte bună a bistrițenilor, sperăm să țină și vremea cu noi… Vă așteptăm cu drag în Heidenfeld, la Bistritzer Burg Dog Show”, a transmis  președintele Asociației Chinologice Bistrița-Năsăud.

Doina Pană (PSD): Semnaţi pentru bunăstarea românilor. Pentru binele copiilor și nepoților noștri! acum 2 ore - Deputatul PSD Doina Pană îşi invită prietenii să semneze „Pactul pentru bunăstarea românilor”. Iniţiat de premierul Viorica Dăncilă – Pactul se doreşte „o garanție politică a continuării creșterii nivelului de trai al românilor în perioada următoare".
FOTO: Președintele Klaus Iohannis i-a cucerit și pe olteni acum 3 ore - Președintele Klaus Iohannis a participat, sâmbătă, la reuniunea liberalilor din Oltenia, fiind primit cu entuziasm de craioveni. Klaus Iohannis și PNL își propun să construiască ”România normală”, bazată pe o guvernare competentă, iar prima etapă este câștigarea alegerilor prezidențiale, locale și parlamentare.
FOTO/VIDEO: Iubire, blândețe și răbdare – rețeta de succes a Hergheliei Beclean, singurul loc din lume unde se crește Lipițanul negru acum 4 ore - Au peste 200 de capete de cai, din care mai bine de jumătate sunt din rasa Lipițan negru. Iar aici a fost născut și crescut armăsarul ce a câștigat de curând titlul de campion mondial. La Herghelia de la Beclean, rețeta succesului în creșterea cailor o prezintă iubirea, blândețea și multa, multa răbdare.
Aquabis: Trei străzi din Lunca Ilvei, fără apă acum 6 ore - Trei străzi din Lunca Ilvei rămân astăzi fără apă, anunţă Aquabis. În zonă sunt necesare lucrări de remediere a unei defecțiuni apărute pe rețeaua de apă.
Vicele Muthi visează la parcări! Vorbește de ele, dar nu se concretizează nimic! UNDE mai vede o parcare: acum 6 ore - Problema spinoasă a bistrițenilor o reprezintă locurile de parcare. Vicele Muthi ar vrea să rezolve asta. Și visează la parcări. Le vede frumoase, supra etajate. Chiar și subteran. Și vorbește de ele. Dar nu se concretizează nimic. UNDE mai ”vede” o parcare:
TEROARE în Cușma: Populația, avertizată prin Ro Alert cu privire la un URS acum 7 ore - Dimineață cu teroare în Cușma. Localnicii au fost avertizați prin Ro Alert să nu iasă din case. Un urs agresiv a pătruns în localitate.
FOTO – GRAV: Pieton spulberat pe trecerea de pietoni de pe Republicii acum 19 ore - Un grav accident de circulație a avut loc în urmă cu putin timp, pe Bulevardul Republicii. Un pieton care traversa strada pe trecerea de pietoni a fost lovit în plin de un autorurism condus de un tânăr bistrițean.
Klaus Iohannis: ȘTIU ce trebuie făcut și împreună cu un guvern pro european, în jurul PNL-ului, vom face această muncă pentru români! acum 21 de ore - Președintele Klaus Iohannis, în aplauzele a 3000 de susținători, însoțit de președintele Partidului Național Liberal Ludovic Orban și mai mulțilideri ai partidului și-a depus oficial candidatura pentru alegerile prezidențiale.
Bistrițenii, pe mâini bune! Echipaj SAJ BN, loc fruntaș la Concursul Național al Echipajelor de Ambulanță acum 22 de ore - Bistrițenii pot fi liniștiți câînd vine vorba de ăngrijirea medicală a lor, sau a celor dragi. Salvatorii bistrițeni sunt printre cei mai buni din țară. Iar asta o spune locul I obținut de un echipaj bistrițean la proba ALS a Concursului Național. Și locul IV pe țară, la general. 
Ioan Turc: DA! Vreau să candidez la Primăria Bistrița, din partea PNL! acum 23 de ore - Mai este încă aproape un an până la alegerile locale! Dar Ioan Turc, președintele PNL BN, și-a exprimat clar intenția de a candida la fotoliul de primar. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii LIVE Bistrițeanul.ro. 
Bărbat găsit mort în râul Sălăuța! acum 24 de ore - S-a dat alerta la Romuli, după ce un corp a fost văzut plutind pe râul Sălăuța. Polițiștii au reușit să identifice cadavrul, care urmează să fie transportat la Bistrița pentru efectuarea necropsiei.
Faimosul fotbalist Gabi Balint, operat de urgență! A făcut infarct! acum 24 de ore - Clipe grele pentru familia și cei ce-l iubesc pe faimosul fotbalist Gabi Balint. Acesta a făcut infarct și a ajuns în sala de operație a spitalului Fundeni din București. 
FOTO/VIDEO: Spectaculoasă paradă de costume tradiţionale săseşti, pe străzile din Bistriţa! acum O zi - Străzile din centrul Bistriţei au fremătat azi, la prânz, copleşite de un spectaculos peisaj: sute de saşi din toate colţurile Ardealului au animat şi colorat atmosfera, îmbrăcând cu mândrie costumele tradiţionale ale străbunicilor.
Donația substanțială a unui bucureștean tratat în Spitalul Județean de Urgență Bistrița acum O zi - Un bucureștean care a fost tratat la Spitalul Județean de Urgență Bistrița după ce a fost implicat într-un accident rutier a ales să îi recompenseze pe medici cu o donație substanțială. Acesta a vrut să ofere personalului din secțiile unde a fost tratat...cafea.
Cei din ALDE BN urăsc trădarea, dar iubesc pe trădători! acum O zi - Sorin Roșu Mareș s-a întors cu fața către PSD, revenind la funcția de secretar de stat. Cei din ALDE BN și-au exprimat clar ura față de actul de trădare. Toate astea în timp ce, în județ, povestea de iubire dintre ALDE și PSD...continuă! ”Județul nostru e unul aparte. Avem relații bune cu PSD!” a declarat președintele interimar ALDE BN.