Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: [email protected] |

RECOMANDĂRI
Regalia Home și IMP România Ind Bistrița fac angajări! Alte oferte de muncă atractive
FOTO: Aventurile „reginei” tenisului de masă în Europa: A venit la Bistrița la 10 ani, fără să știe o boabă de română
OAMENI din Bistrița-Năsăud: Tulburătoarea poveste a unui bistrițean nemulțumit... „Pentru a-i ajuta pe tinerii din acest oraș înapoiat...”
EDITORIAL: Dovada că nu se poate schimba nimic în Bistrița! PSD-iștii sunt dumnezei - să vină pasarelele suspendate, pârtiile de milioane și cenzura
Impresioneaz-o cu trandafiri care rezistă 25 de ani, de la Euforia Floral Boutique!
Vrei să stai la SPA în timp ce ești la muncă? Hai la Casa EMA!
Aparatul minune Exilis Elite a ajuns la Bistrița! La Salon Claudia!

  181 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: [email protected]
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
[email protected]
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Ultima colecție IIANA e acum la Bistrița! În magazinul SOUL

08/02/2018 11:06:55 Flavia DANCIU  
Aveți acum ocazia de a vedea, proba și cumpăra minunatele creații de inspirație tradițională ale Alinei Elena Isakovic, chiar în oraș. Colecția IIANA se găsește acum și la Bistrița, în magazinul Soul!

În ultima perioadă, tot mai multe doamne și domnișoare îmbracă ținute cu motive tradiționale. Dacă la noi în județ astfel de haine se găseau la Salva, creația Virginiei Linul, acum, bistrițencele mai au o opțiune.

La LTB magazin SOUL este disponibilă, spre vânzare, ultima colecție IIANA. Creațiile Alinei Elena Isakovic, de inspirație tradițională sunt niște produse vestimentare de calitate, speciale, feminine, de care orice persoană care le îmbracă se îndrăgostește imediat.

Mai mult, colecția Neoetnic oferă o gamă diversificată de piese vestimentare care se potrivesc fiecărei zile, oricărei ocazii.

Dacă vrei să fii senzuală, casual, office, glamour, simplă, sofisticată, IIANA te îmbracă la perfecție pentru a-ți evidenția personalitatea și stilul.

Cel mai bun lucru este faptul că la magazinul SOUL piesele vestimentare costă la fel ca și pe site-ul IIANA. Astfel aveți ocazia să le vedeți, să le simțiți și să le probați, ca apoi, inevitabil, să le achiziționați.

Așadar, dacă tot suntem în luna dragostei, permiteți-vă să vă îndrăgostiți iremediabil de aceste creații. Tot ce trebuie să faceți este să treceți pragul magazinului Soul de pe strada Dornei nr. 26, și veți fi cucerite de la prima vedere!

2547 vizualizariiianainbta (3).jpg :: Bistriteanul.ro
iianainbta (6).jpg :: Bistriteanul.ro
iianainbta (4).jpg :: Bistriteanul.ro
iianainbta (2).jpg :: Bistriteanul.ro
iianainbta (5).jpg :: Bistriteanul.ro
iianainbta (1).jpg :: Bistriteanul.ro
iianainbta (7).jpg :: Bistriteanul.ro
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate

Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2018 Bistrițeanul.ro