Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: [email protected] |

RECOMANDĂRI
Există miracole: Încă o premieră medicală la Spitalul Județean!
Regalia Home și IMP România Ind Bistrița fac angajări! Alte oferte de muncă atractive
SANOVIL Bistrița: Azi a început derularea celei mai mari investiții private din regiune în domeniul sănătății!
OAMENI din Bistrița-Năsăud: Tulburătoarea poveste a unui bistrițean nemulțumit... „Pentru a-i ajuta pe tinerii din acest oraș înapoiat...”
FOTO: Aventurile „reginei” tenisului de masă în Europa: A venit la Bistrița la 10 ani, fără să știe o boabă de română
POVEȘTI DIN SAT: Moartea lui Corbu
Vrei să stai la SPA în timp ce ești la muncă? Hai la Casa EMA!
Aparatul minune Exilis Elite a ajuns la Bistrița! La Salon Claudia!

  156 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: [email protected]
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
[email protected]
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Un camion supraîncărcat cu lemn i-a smuls instalația electrică de pe casă

18/06/2017 18:45:39 Cristina ALEXA  
O bubuitură puternică l-a scos din casă pe un sătean din Budacu de Sus. Când a ajuns afară a observat că un camion supraîncărcat cu lemn i-a smuls efectiv instalația electrică de pe casă, cu tot cu tencuiala decorativă. Șoferul nu a oprit să vadă isprava și, când a dat proprietarul de el, și-a negat vina.

Incidentul a avut loc ieri după-amiază în Budacu de Sus. Linștea de sâmbătă a unei familii a fost tulburată de o bubuitură puternică, care s-a auzit din senin. Proprietarul casei a ieșit speriat afară să vadă ce s-a întâmplat. Omul a încremenit când a văzut că branșamentul electric al casei i-a fost efectiv smuls din perete, cu tot cu tencuiala decorativă.

"Când am ieșit afară am văzut că o mașină supraîncărcată cu lemn mi-a smuls branșamentul electric de pe casă și stâlp, producându-mi pagube majore. Șoferul, un pădurar de pe Valea Cușmei, de la firma Filari, a fugit de la locul faptei. Am anunțat imediat poliția și după două ore l-am găsit. A negat, spunând că nu-i vina lui, că RENEL-ul ar fi de vină, că acum 15 ani ar fi greșit la instalare. Am luat legătura și cu patronul firmei Filari, care nu mi-a oferit despăgubiri pentru dauna suferită”, a declarat proprietarul casei avariate pentru Bistriteanul.ro.

Bărbatul a depus plângere la Poliție și este hotărât să-și recupereze paguba provocată de camionul supraîncărcat cu lemn care i-a trecut prin fața casei. 

19369 vizualizariaccbudac02.jpg :: Bistriteanul.ro
bdc11.jpg :: Bistriteanul.ro
accbudac03.jpg :: Bistriteanul.ro
accbudac01.jpg :: Bistriteanul.ro
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate

Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2018 Bistrițeanul.ro