Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: [email protected] |

RECOMANDĂRI
EDITORIAL: S-au întors românii acasă! De ce nu rămân?! De ce fug iar de acasă?
BISTRIŢA te iubeşte! Începe Târgul Mare al Bistriţei. Program complet
FOTO/VIDEO - Vânătoarea comorilor a început! Primele indicii au fost oferite în cadrul ceremonialului cheii
FOTO/VIDEO: Singurul loc din Bistriţa-Năsăud şi din România în care pietrele dansează singure iar cuiele cântă...
FOTO: Performanţă de excepţie! Marele Premiu al Festivalului Internaţional „Peştişorul de Aur”, câştigat de Ansamblul „Ciobănaşul”
FANY Prest Serv S.R.L, fosta fabrică Netex, Metropolis, Sanovil şi Casa Ema oferă noi locuri de muncă! Alte oferte atractive

  184 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: [email protected]
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
[email protected]
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Un camion supraîncărcat cu lemn i-a smuls instalația electrică de pe casă

18/06/2017 18:45:39 Cristina ALEXA  
O bubuitură puternică l-a scos din casă pe un sătean din Budacu de Sus. Când a ajuns afară a observat că un camion supraîncărcat cu lemn i-a smuls efectiv instalația electrică de pe casă, cu tot cu tencuiala decorativă. Șoferul nu a oprit să vadă isprava și, când a dat proprietarul de el, și-a negat vina.

Incidentul a avut loc ieri după-amiază în Budacu de Sus. Linștea de sâmbătă a unei familii a fost tulburată de o bubuitură puternică, care s-a auzit din senin. Proprietarul casei a ieșit speriat afară să vadă ce s-a întâmplat. Omul a încremenit când a văzut că branșamentul electric al casei i-a fost efectiv smuls din perete, cu tot cu tencuiala decorativă.

"Când am ieșit afară am văzut că o mașină supraîncărcată cu lemn mi-a smuls branșamentul electric de pe casă și stâlp, producându-mi pagube majore. Șoferul, un pădurar de pe Valea Cușmei, de la firma Filari, a fugit de la locul faptei. Am anunțat imediat poliția și după două ore l-am găsit. A negat, spunând că nu-i vina lui, că RENEL-ul ar fi de vină, că acum 15 ani ar fi greșit la instalare. Am luat legătura și cu patronul firmei Filari, care nu mi-a oferit despăgubiri pentru dauna suferită”, a declarat proprietarul casei avariate pentru Bistriteanul.ro.

Bărbatul a depus plângere la Poliție și este hotărât să-și recupereze paguba provocată de camionul supraîncărcat cu lemn care i-a trecut prin fața casei. 

18929 vizualizariaccbudac02.jpg :: Bistriteanul.ro
bdc11.jpg :: Bistriteanul.ro
accbudac03.jpg :: Bistriteanul.ro
accbudac01.jpg :: Bistriteanul.ro
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate

Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2017 Bistrițeanul.ro