Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: [email protected] |

RECOMANDĂRI
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
Se caută inginer mecanic, responsabil mentenanță sau marketing și ingineri în construcții! Oferte avantajoase de muncă
Până la sesizări scrise mai este cale lungă: Plângerile la adresa Spitalului Județean se fac momentan în mediul online!
FOTO/VIDEO: Omenia... din lada de Zestre a satului bistrițean și năsăudean!
FOTO/VIDEO - Drama unui îngeraș: La doar 10 ani, Edi nu vorbește și abia se mișcă
APEL UMANITAR: Bistrițean, tată a trei copilași, decedat în Germania! E nevoie de implicare!

  594 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: [email protected]
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
[email protected]
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Un expert de la Cluj, chemat să evalueze alunecarea de teren de lângă Bistrița

13/03/2018 15:48:48 Bianca SARA  
Primăria Budacu de Jos a apelat la un expert de la Cluj care să îi spună ce este de făcut în cazul alunecării de teren produse pe DJ173, la limita dintre municipiul Bistrița și comuna Budacu de Jos.

Potrivit primarului comunei Budacu de Jos, Florin Sandu Simionca, un expert de la Cluj s-a deplasat pe DJ173, unde a avut loc o alunecare de teren pe o suprafață de 250 de metri.

Acesta va evalua situația și va veni cu o soluție de primă intervenție. Deși se punea problema pe teritoriul cărei unități administrativ-teritoriale se află terenul în cauză, Florin Sandu Simionca spune că se va ocupa el de lucrările necesare, odată ce va primi indicații de la expertul în cauză.

„Până nu avem o soluție, nu ne putem apuca de treabă. Ce depinde de noi vom face”, a declarat Florin Sandu Simionca.

Vă reamintim faptul că sămbătă, pe o porțiune de 250 de metri, terenul a luat-o la vale, la limita dintre municipiul Bistrița și comuna Budacu de Jos. Alunecările de teren nu au blocat drumul județean, însă au băgat spaima în locatarii caselor de pe platoul care a luat-o la vale.

Pentru a putea vedea dacă terenul continuă să se ducă la vale, pompierii militari au semnalizat alunecările cu ajutorul unor țăruși. Se pare că de atunci nu au fost semnalate modificări majore. Mai multe despre acest subiect puteți citi AICI.

2599 vizualizari


loading...

Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI
10:51 - Elevii din Bistrița se simt în siguranță la școală. Dar admit că aici se înjură și se vorbește urât
10:33 - CEPARI: Trei mașini, implicate într-un accident!
09:10 - Vrei o masă de Paște bogată și gustoasă? Comandă Coșul cu Produse tradiționale pregătit de Restaurant Casa Doamnelor!

Publicitate
Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2018 Bistrițeanul.ro