Unul dintre călăii bătrânelului de pe Împăratul Traian și-a luat viața!

Unul dintre călăii bătrânelului de pe Împăratul Traian și-a luat viața!

Un bătrânel a fost omorât în bătaie de doi frați. Incidentul a avut loc în luna februarie, pe strada Împăratul Traian. Cei doi „călăi” au ajuns în arestul poliției. Ieri, unul dintre ei și-a pus capăt vieții.

O crimă a șocat comunitatea bistrițeană în luna februarie a acestui an. Un bătrânel de 71 de ani, care locuia singur într-un apartament pe strada Împăratul Traian, a fost omorât în bătaie.

VIDEO – Crimă pe Împăratul Traian! Victima – un bărbat de 71 de ani

„Călăul” bătrânului de pe Împăratul Traian l-ar fi omorât în bătaie. Locuința victimei, răvășită de criminal

La scurt timp după descoperirea trupului bărbatului, polițiștii au reușit să identifice făptașii. Doi frați, de 19 și 21 de ani, au ajuns în apartamentul bătrânelului după ce ar fi consumat împreună băuturi la un bar.

Mai multe despre modul în care au acționat și identitatea celor doi, puteți reciti AICI:

FOTO/VIDEO – Au fost prinși cei care l-ar fi omorât pe bătrânul de pe Împăratul Traian

VIDEO – Firul crimei de pe Împăratul Traian. Criminalii l-au omorât pe bătrân pentru 100 de lei, un ceas și un telefon mobil

Cine sunt frații care l-au omorât cu sânge rece pe bătrânul de 71 de ani de pe Împăratul Traian

Cei doi au ajuns în arestul poliției, așteptând să fie judecați. Ieri, cel mai mare dintre ei, care mai fusese închis înainte pentru alte infracțiuni, și-a pus capăt zilelor.

Acesta s-ar fi spânzurat în celula în care se afla, cu cearceaful de la pat.

„În data de 19.05.2019, în jurul amiezii, o persoană de sex masculin care se afla în arest preventiv pentru comiterea infracțiunii de omor, profitând de faptul că era singur în celulă, colegii fiind scoși la plimbare, s-a spânzurat cu o bucată de fâșie ruptă dintr-un cearceaf. Acesta a fost găsit de un angajat al Centrului de Reținere și Arestare preventivă din cadrul IPJ BN, care a solicitat ajutor medical. Tânărul a răspuns manevrelor și a fost transportat la spital, însă în cursul nopții a decedat”, a explicat pentru Bistrițeanul.ro, Adrian Briciu din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița Năsăud.

„Ieri, în jurul orei 13:00, un tânăr de 21 de ani a ajuns la UPU Bistrița. Acesta a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost internat pe secția ATI. Din nefericire, nu a rezistat, fiindu-i declarat decesul azi-noapte la ora 03:25”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Bistrița Năsăud.

Nu ar exista indicii să fie omor. Cazul este cercetat ca o moarte suspectă, iar încadrarea incidentului se va face în funcție de rezultatele investigațiilor.

 

 

 

 

 

Dacă tot nu e funcțional, la ce să fie împrejmuit? Gardul e furat de muultă vreme, dar nimănui nu-i pasă! acum 39 de minute - În mediul online au apărut câteva imagini cu rezervorul de apă de la Dorolea. Gardul de plasă a fost furat...de muuultă vreme! Oamenii sunt îngrijorați. Cei responsabili s-ar părea că nu fac nimic să schimbe situația. ” Cam la toate rezervoarele care sunt pe dealuri, mai departe de localități, s-au furat gardurile” au declarat aceștia.
Probe de aptitudini, în 25 septembrie, la Școala Populară de Arte! acum 2 ore - Tinerii şi copiii din Bistriţa care vor să-şi cultive talentele sau să facă performanţă în arte sunt invitaţi mâine, la Şcoala Populară de Arte. Aici au loc probele de aptitudini înainte de începerea unui nou an şcolar!
Cum s-a pregătit spitalul din Bistrița pentru pacienții cu arsuri? acum 3 ore - Spitalul Județean de Urgență Bistrița are o rezervă cu pat pentru pacienții cu arsuri, care nu pot fi transferați imediat la  o clinică de specialitate. Aceasta este deja funcțională 100%, fiind dotată inclusiv cu cadă specială pentru curățarea arșilor.
Aquabis: Lucrări de remediere la reţeaua de apă în Rodna, Anieș și Maieru. Cum vor fi afectaţi locuitorii acum 3 ore - Lucrări de remediere - astăzi - la reţeaua de apă în Rodna, Anieș și Maieru - anunţă Aquabis. Cum vor fi afectaţi locuitorii:
Se dă mită în spitalele din județ? Clasamentul oferit de Ministerul Sănătății acum 4 ore - Ministerul Sănătății a întocmit un clasament al mitei care se oferă în spitalele din România. Datele au fost obținute pe baza formularelor completate de pacienții internați în unitățile spitalicești, în prima jumătate a anului 2019. CARE este situația la noi în județ:
ANUNŢ: Finalizarea proiectului „ACHIZIŢIE DE UTILAJE LA SC MEGATITAN SRL” acum 5 ore - SC MEGATITAN SRL, cu sediul în Oras Beclean, Str. Nicolae Balcescu, nr. 25A, Judetul Bistriţa-Năsăud, Romania, a derulat, începând cu data de 09.03.2018 si având ca termen de finalizare data de 30.09.2019, proiectul „ACHIZITIE DE UTILAJE LA SC MEGATITAN SRL”.
FOTO/VIDEO – O comunitate din Bistrița-Năsăud este terorizată de urși de mai bine de o lună acum 20 de ore - Localnicii din satul Cușma, comuna Livezile, sunt terorizați de urși de mai bine de o lună. Sălbăticiunile le-au mâncat animalele, le-au distrus culturile și îi „întâmpină” chiar pe ulițele satului când își duc copiii la școală. Autoritățile încă n-au găsit o soluție pentru această problemă.
De mâine se pot face donaţii pentru „Târgul de purici” acum 20 de ore - Dacă aveţi haine care v-au rămas mici, jucării care vă prisosesc sau electrocasnice în stare bună pe care nu le mai folosiţi – de mâine le puteţi dona în cortul din Piaţa Centrală! Aici se deschide în weekend Târgul de Purici:
VIDEO – Vine frigul! Sfaturi ale pompierilor pentru a evita incendiile: acum 21 de ore - Pompierii intervin, anual, la sute de incendii. Zeci dintre acestea sunt cauzate de faptul că nu sunt curățate sau exploatate corect coșurile de fum. Și cum vine frigul, pompierii bistrițeni s-au gândit să vină în ajutorul cetățenilor cu sfaturi. Și un scurt video:
Primele doze de vaccin antigripal au ajuns la Bistrița! acum 22 de ore - Se fac încet pregătiri pentru sezonul rece. Iar pentru a face față bolilor specifice, în teritoriu a început împărțirea vaccinului antigripal. Primul lot a sosit deja și mai urmează trei tranșe.
Este sau nu potabilă „apa cu aur” de la Maieru? Ce spun analizele de laborator acum 23 de ore - Apa cu aur de la Maieru este căutată de ani buni, în special de cei care au diferite probleme de sănătate. Autoritățile locale au captat izvorul și l-au dus în centrul comunei, pentru ca localnicii să se poată servi. Întrebarea care este pe buzele tuturor zilele acestea rămâne: este sau nu potabilă apa cu aur?
Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău: Pentru Klaus Iohannis au semnat cei mai mulţi români! Peste 2.200.000 acum 24 de ore - Robert Sighiartău (PNL): România are şansa de a începe construcţia normalităţii. E timpul ca Republica tranziţiei haotice să ia sfârşit. 30 de ani i-au ajuns. Sfârşitul acestei Republici va veni odată cu plecarea guvernului Dăncilă şi sfârşitul PSD ca partid oligarhic şi partid-stat, aşa cum îl ştim. Va veni, sunt convins, o nouă Republică - a normalităţii şi moralităţii. Cu  Klaus Iohannis şi PNL.
Se fac angajări la MetGlass, Leoni, Casa Ema, Aquabis, Central Motors şi Transmixt! acum O zi - Noi locuri de muncă sunt disponibile, în această săptămână, la Bistriţa! Se fac angajări la MetGlass şi Leoni, Aquabis caută instalatori iar Pub The Bricks 1903 angajează bucătar, barman, ospătar și pizzer!
Gabriel Lazany, managerul SJU: „Le-aș da și 10 salarii numai să vină la Bistrița!” Despre ce medici este vorba: acum O zi - Managerul Spitalului Județean de Urgență Bistrița, Gabriel Lazany este dispus să ofere o primă în valoarea a 10 salarii pentru specialiști dispuși să vină la Bistrița. La această primă consistentă se adaugă și o garsonieră de serviciu. Despre ce medici este vorba:
Aquabis: Şapte localităţi din Bistriţa-Năsăud, fără apă acum O zi - Şapte localităţi din Bistriţa-Năsăud rămân astăzi fără apă, pentru câteva ore.