Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: [email protected] |

RECOMANDĂRI
Există miracole: Încă o premieră medicală la Spitalul Județean!
Regalia Home și IMP România Ind Bistrița fac angajări! Alte oferte de muncă atractive
SANOVIL Bistrița: Azi a început derularea celei mai mari investiții private din regiune în domeniul sănătății!
OAMENI din Bistrița-Năsăud: Tulburătoarea poveste a unui bistrițean nemulțumit... „Pentru a-i ajuta pe tinerii din acest oraș înapoiat...”
FOTO: Aventurile „reginei” tenisului de masă în Europa: A venit la Bistrița la 10 ani, fără să știe o boabă de română
POVEȘTI DIN SAT: Moartea lui Corbu
Vrei să stai la SPA în timp ce ești la muncă? Hai la Casa EMA!
Aparatul minune Exilis Elite a ajuns la Bistrița! La Salon Claudia!

  151 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: [email protected]
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
[email protected]
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015VICTORIE...! Tibi Uşeriu a câştigat cel mai greu maraton din lume pentru a doua oară! (VIDEO)

17/03/2017 09:42:31 Ioana BRADEA  
Cu câteva minute în urmă, organizatorii 6633 Arctic Ultra (cel mai dificil maraton din lume) au încercat să transmită live momentul în care Tibi Uşeriu a trecut linia de sosire! Fiind însă -36 de grade afară, aparatura nu a funcţionat, iar imaginile s-au blocat. Tibi a trecut linia de sosire la ora 01.25 (09.30 ora României)!

Asta se întâmplă când afară sunt -36 de grade şi încerci să transmiţi live cu un iPhone...! Tibi a trecut linia de sosire la ora 01.25! Urmează şi fotografiile şi raportul final în curând!”, au anunţat organizatorii maratonului cu câteva minute în urmă. 

"A fost o săptămâna despre Tibi, dar a fost şi o săptămână despre fiecare din noi. Am pornit la drum fără să ne cunoaştem şi, treptat, am ajuns să fim o conştiinţă colectivă care pulsează la unison pentru un prieten drag, care aleargă pentru noi. A fost o armonie perfectă, am rezonat unii cu alţii ca un diapazon uriaş.

Tibi este un model, dar ideea este să rămânem cu ceva după toată nebunia asta frumoasă. Am aflat că putem dărui şi că putem face multe împreună.

Cu acestea vom rămâne şi după ce cursa s-a terminat, pentru că, de fapt cursa nu se termină niciodată. Orice final este un nou început, iar povestea merge mai departe.

Tibi a câştigat şi anul acesta. A reuşit să facă imposibilul posibil.

Nu-s cuvinte destule pentru a vă mulţumi pentru susţinerea voastră" – au scris voluntarii Tăşuleasa Social pe pagina lor de facebook, imediat după victoria lui Tibi.

Tibi e altfel. Majoritatea clachează când dau de greu. El este fix pe dos : cu cât e mai gravă situația, cu atât e mai determinat şi mai focusat. Exact la fel a fost şi anul trecut...”, scriau acum câteva ore voluntarii de la Tăşuleasa care i-au urmărit evoluţia cu sufletul la gură şi au transmis lumii întregi convorbirile telefonice cu Tibi şi imagini din timpul cursei.

Eu nu mă mai opresc până la final. Până mâine dimineaţă eu termin cursa.”, i-a avertizat Tibi Uşeriu ieri seară, pe organizatori, în ultimul punct de control.

Odihnit, plin de energie, şi-a privit urmăritorul şi a zis: „Noi n-o să ne mai vedem până la finish...”, după care a luat-o la goană. Aşa e el. Instinct primar... - au mai povestit voluntarii Tăşuleasa Social. 

23 de concurenți din 12 țari au lua startul, 14 dintre ei fiind la prima participare şi mulţi abandonând pe parcurs.

Tibi Ușeriu a luat startul pe 10 martie, iar după 7 zile de alergat printr-un frig incredibil, cu vânt tăios suflând în faţă care a amplificat şi mai mult temperaturile, fără să reuşească să doarmă prea mult şi cu picioarele degerate – Tibi Uşeriu a reuşit să ducă la bun sfârşit cursa în maratonul Ultra 6633, trecând primul linia de sosire.

A devenit primul concurent din istoria acestei competiții care atinge o asemenea performanță.

Felicitări, Tibi Uşeriu...!

50323 vizualizarivictorieTU.jpg :: Bistriteanul.ro
VictorieTibiUseriu1.jpg :: Bistriteanul.ro
VictorieTIBI000.jpg :: Bistriteanul.ro
VictorieTibiUseriu4.jpg :: Bistriteanul.ro
VictorieTibiUseriu2.jpg :: Bistriteanul.ro
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate

Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2018 Bistrițeanul.ro