Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: [email protected] |

RECOMANDĂRI
Aparatul minune Exilis Elite a ajuns la Bistrița! La Salon Claudia!
EDITORIAL: Dovada că nu se poate schimba nimic în Bistrița! PSD-iștii sunt dumnezei - să vină pasarelele suspendate, pârtiile de milioane și cenzura
Impresioneaz-o cu trandafiri care rezistă 25 de ani, de la Euforia Floral Boutique!
Vrei să stai la SPA în timp ce ești la muncă? Hai la Casa EMA!
Agro Ardeal, Academia Ștrumfilor, Casa EMA, Materom Automotive și Îndemânarea Construct SRL fac angajări!
Ultima colecție IIANA e acum la Bistrița! În magazinul SOUL

  155 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: [email protected]
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
[email protected]
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015VIDEO - Cât au costat Campionatele Mondiale de Culturism de la Bistrița și cât au cheltuit străinii la noi

13/11/2017 15:28:36 Bianca SARA  
Campionatele Mondiale de Culturism au adus peste 1.000 de străini la Bistrița. Aceștia au lăsat la noi în oraș și județ mai bine de un milion de lei, reprezentând suveniruri, produse tradiționale și mâncare, achiziționate pe durata celor trei zile de desfășurare a evenimentului. Cât a costat întreg evenimentul:

Organizarea Campionatelor Mondiale la Bistrița a reprezentat un efort financiar consistent. Potrivit președintelui de Consiliu Județean Radu Moldovan, întreg evenimentul din weekend a costat mai bine de un milion de lei.

Consiliul Județean Bistrița-Năsăud a contribuit cu 300.000 de lei, Primăria Bistrița cu 190.000 de lei, iar Federația Română de Culturism cu 585.000 de lei.

„Costul aproximativ al competiției este de un milion de lei, care au intrat integral în municipiu Bistrița. Adică toți banii aceștia înseamnă costuri de cazare, masă, materiale publicitare, care s-au făcut tot aici”, a explicat, în cadrul conferinței de presă de astăzi, Radu Moldovan.

Reprezentanții Federației spun că cei peste 1.000 de străini, la care se adaugă și vizitatori români care au venit la Bistrița special pentru acest eveniment, au cheltuit în Bistrița și ei peste un milion de lei. 

3230 vizualizari


Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate

Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2018 Bistrițeanul.ro