Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: [email protected] |

RECOMANDĂRI
Telefonul a devenit aparatul foto preferat, tipul din filme tot nu există
Până la sesizări scrise mai este cale lungă: Plângerile la adresa Spitalului Județean se fac momentan în mediul online!
FOTO/VIDEO: Omenia... din lada de Zestre a satului bistrițean și năsăudean!
FOTO/VIDEO - Drama unui îngeraș: La doar 10 ani, Edi nu vorbește și abia se mișcă
APEL UMANITAR: Bistrițean, tată a trei copilași, decedat în Germania! E nevoie de implicare!
NOI locuri de muncă disponibile în Bistrița! VEZI ce îți oferă angajatorii

  185 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: [email protected]
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
[email protected]
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015VIDEO – Cine este de vină pentru surparea drumului? Primarul Ovidiu Crețu dă vina pe un constructor

22/11/2017 14:18:43 Bianca SARA  
Primarul Ovidiu Crețu dă vina pentru surparea drumului comunal 8C Bistrița-Slătinița pe un constructor, care a ridicat acolo două blocuri. Acesta ar fi săpat sub zidul de rezistență a străzii, cauzând astfel surparea.

Noaptea trecută, mai bine de 20 de metri din drumul comunal 8C  - Bistrița-Slătinița s-a surpat. Una dintre benzile de circulație a fost închisă de Poliția Locală.  Drumul în cauză are doi kilometri și cuprinde străzile: Valea Rusului, Viile cu Pomi, Ulmului și Gorunului.

Pentru asfaltarea acestui drum au venit bani direct de la centru. Acesta a costat 2,3 milioane de lei, lucrarea fiind realizată de Frasinul. Lucrările au fost finalizate în urmă cu doar doi ani. Mai multe despre acest incident AICI.

Primarul Ovidiu Crețu a vorbit despre acest incident, dând vina pe un constructor, care a ridicat două clădiri în vecinătatea drumului surpat. Acesta ar fi săpat sub zidul de protecție a drumului, pe domeniul public.

„Cei care au executat cele două case care sunt acolo nu au respectat autorizația de construire, au intrat și pe domeniul public, pentru că de la zidul respectiv, 3 metri și ceva erau proprietatea noastră, s-a făcut săpătura sub baza zidului. Noi i-am amendat, le-am cerut să facă expertiză și să facă consolidare. Ne-au dat în judecată, au contestat, și suntem în instanță cu ei. Ceea ce s-a întâmplat acum confirmă faptul că lucrarea nu este în regulă”, a declarat primarul Ovidiu Crețu, astăzi, în fața jurnaliștilor.

Acesta a mai spus că mâine urmează să se întâlnească cu inspectorii Inspectoratului de Stat în Construcții, pentru a efectua un control. În baza concluziilor la care ajung inspectorii, Primăria Bistrița vrea să acționeze în judecată constructorul și să îl pună să plătească pentru pagube.

8701 vizualizari


loading...

Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2018 Bistrițeanul.ro