Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: [email protected] |

RECOMANDĂRI
Disperare într-o familie din Mărișelu: Copilașul suferă de o tumoră care îi pune viața în pericol
Hocus Pocus la pârtia de schi?! Bistrița Civică susține că primăria a decontat bani pentru un șopron inexistent
REVOLTĂTOR: Banii pentru mâncare și rechizite ai copiilor cu nevoi speciale ajung la părinți - elevii rămân flămânzi și neîngrijiți
Cupa Casa EMA la înot, ediția a șaptea! Weekendul acesta, de neratat!
BISTRIȚA: Atenție, riscați să fiți împușcați! Trasee turistice care se suprapun cu domenii de vânătoare!
POVEȘTI DIN SAT: Onoare, prețuire și respect, tuturor...
AgroArdeal, Leoni, Clinica Sanovil și Selgros fac angajări!

  294 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: [email protected]
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
[email protected]
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015VIDEO - De un an, Primăria tot „analizează” posibilitatea achiziționării stadionului. La cât a fost estimat?

10/08/2017 15:22:49 Bianca SARA  
De un an de zile, Primăria tot „analizează” posibilitatea achiziționării stadionului „Jean Pădureanu”. Doar expertiza tuturor bunurilor care-l compun costă o groază de bani, în jur de 2 euro/mp.

În luna august a anului 2016, Primăria Bistrița și-a făcut comisie care să negocieze cumpărarea stadionului „Jean Pădureanu”. Deși a trecut un an de atunci, Primăria Bistrița n-a ajuns la nicio concluzie.

„Suntem la faza la care analizăm oferta făcută de lichidator. Ne dorim să mergem pe mai multe paliere. Un palier pe care îl luăm în calcul în momentul de față ar însemna o expertiză tehnică. Având în vedere că nu suntem proprietarii acelui club, deocamdată nu am identificat legal această oportunitate”, a declarat viceprimarul Gelu Muthi.

Acesta a mai spus că până și expertiza tuturor bunurilor costă foarte mult, firmele specializate percepând doi euro pe metru pătrat. Există însă un raport de evaluare, potrivit căruia moștenirea Gloria ar valora în jur de 8,5 milioane de euro.

„Trebuie să ne gândim ce înseamnă costul de reabilitare. Poate că cel mai bine ar fi să dăm jos totul și să construim altul nou”, a mai precizat Gelu Muthi.

Până una alta, administratorul judiciar al Gloriei Bistrița a interzis meciurile pe stadion, permițându-le doar celor de la CSM să folosească pista de alergare. De asemenea, tribunele au fost „uitate” și ele, fiind pline de gunoaie, rămase încă de la ultimele meciuri care s-au desfășurat acolo.

3566 vizualizari


Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate

Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2017 Bistrițeanul.ro

Close