Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: [email protected] |

RECOMANDĂRI
Aparatul minune Exilis Elite a ajuns la Bistrița! La Salon Claudia!
EDITORIAL: Dovada că nu se poate schimba nimic în Bistrița! PSD-iștii sunt dumnezei - să vină pasarelele suspendate, pârtiile de milioane și cenzura
Impresioneaz-o cu trandafiri care rezistă 25 de ani, de la Euforia Floral Boutique!
Vrei să stai la SPA în timp ce ești la muncă? Hai la Casa EMA!
Agro Ardeal, Academia Ștrumfilor, Casa EMA, Materom Automotive și Îndemânarea Construct SRL fac angajări!
Ultima colecție IIANA e acum la Bistrița! În magazinul SOUL

  159 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: [email protected]
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
[email protected]
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015VIDEO - EMOȚIONANT: Cel mai mare vis al lui Ionuț Zăvoianu - să fie un copil normal

08/11/2017 15:22:42 Ana ȘTEFĂNEL  
Ionuț Zăvoianu este un copilaș care a îndurerat întreaga comunitate, iar bistrițenii și Fundația Alex Toma au ajutat cu ce au putut și s-a strâns o sumă importantă de bani, însă nu suficient. Banii ajung pentru încă două-trei săptămâni de tratament în Turcia, însă Ionuț mai trebuie să stea acolo alte câteva luni. VEZI ce spune familia copilașului:

Clinica din Turcia este singura salvare pentru Ionuț Zăvoianu, copilașul de 13 ani bolnav de cancer. O salvare foarte costisitoare, însă. Banii pe care Fundația Alex Toma și persoane cu suflet mare care au donat, ajung pentru încă două-trei săptămâni de tratament, însă copilașul trebuie să mai stea câteva luni acolo și să fie supus și unui transplant care costă 35.000 euro dacă cineva din familie e compatibil. Dacă nu, costurile ajung la 55.000 euro.

„Ne agățăm de un fir de păr și tot ne agățăm. E mult, dar altă șansă nu avem”, spune cu lacrimi în ochi bunica lui Ionuț.

O lovitură cu mingea primită de Ionuț acum patru ani i-a declanșat durerile, iar după luni întregi de investigații, medicii i-au pus diagnosticul: ganglioneuroblastom abdominal cu leziuni osoase. Mama sa, Mirela, locuiește de patru ani cu Ionuț prin spitale, iar acum se află la un spital din Turcia - acolo unde Ionuț primește un tratament care îi face bine, însă este extrem de costisitor.

„Costurile ne depășesc. Dar nu avem altă soluție, să mergem altundeva în UE, unde poate cineva ne decontează. În cinci clinici din cinci țări ne-au dat răspuns negativ. În ultimii patru ani, tot ce am făcut, tot am cheltuit. Dar acum sumele ne depășesc. Dacă era 20.000-30.000 nu făceam apel la nimeni, dar de la 50.000 în sus e extrem de greu. Sunt scumpe biletele, tratamentul. Pentru primele trei săptămâni am plătit cash 21.000 euro (...) Să sperăm că lumea e bună și o să îi îndeplinească cel mai mare vis pe care îl are de patru ani de zile: să fie un copil normal”, povestește mama lui Ionuț.

Părinții și fratele lui Ionuț au făcut sâmbătă testele de compatibilitate, iar rezultatele vor fi gata în 14 zile. „Sperăm să fim unul dintre noi compatibili. A spus prof. conf. dr care se ocupă de noi că, cu cât avem donator mai repede, cu atât intrăm mai repede în transplant. Asta mă și bucură, dar mă și sperie pentru că trebuie banii pentru transplant”, spune Mirela Zăvoianu, acum aflată în Turcia. 

Singurul antidot împotriva durerilor groaznice și a chinurilor prin care a trecut Ionuț, singurul antidot împotriva durerii pe care o resimte această familie este bunătatea oamenilor care au posibilitatea să ajute. Bistrițenii s-au mobilizat deja, se organizează licitații pentru diverse lucruri, colaborări cu restaurante, fiecare face ce poate pentru Ionuț.

Conturile în care puteți dona în continuare: 

     

Zăvoianu Victoria Maria (Euro)

RO84CECEBN01B2EURO536948

Zăvoianu Ioan (RON)

RO86CECEC001946328125511 

vizualizari


Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate

Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2018 Bistrițeanul.ro