Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: [email protected] |

RECOMANDĂRI
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
Se caută inginer mecanic, responsabil mentenanță sau marketing și ingineri în construcții! Oferte avantajoase de muncă
Până la sesizări scrise mai este cale lungă: Plângerile la adresa Spitalului Județean se fac momentan în mediul online!
FOTO/VIDEO: Omenia... din lada de Zestre a satului bistrițean și năsăudean!
FOTO/VIDEO - Drama unui îngeraș: La doar 10 ani, Edi nu vorbește și abia se mișcă
APEL UMANITAR: Bistrițean, tată a trei copilași, decedat în Germania! E nevoie de implicare!

  525 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: [email protected]
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
[email protected]
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015VIDEO - Lucrare „românească”: Acoperișurile avariate de vânt ar fi fost făcute ilegal

18/09/2017 16:02:26 Bianca SARA  
Administratorul orașului George Avram a precizat în cadrul unei conferințe de presă faptul că acoperișurile avariate de vânt ar fi fost făcute ilegal, fără vreun document de la instituțiile abilitate. În aceeași situație s-ar afla inclusiv blocurile noi.

20 de blocuri din Bistrița au fost afectate de vântul puternic care a însoțit furtuna de ieri seara. Culmea, vântul a desprins inclusiv bucăți din acoperișurile unor clădiri relativ noi.

Administratorul orașului George Avram a precizat în cadrul conferinței de presă de luni că o proporție covârșitoare din blocurile afectate nu au avut autorizații de construire pentru lucrările la acoperiș.

„Sunt blocuri proprietate personală și nu poți intra pe proprietatea cuiva cum vrei. Poți interveni în situații de urgență, să nu cadă bucăți din acoperiș în capul cuiva. Am protejat zona, am dat jos acoperișul, asta am putut să facem. Sunt blocuri cu acoperișuri care nu au niciun document. Efectiv și-au făcut acoperișul după capul lor”, a precizat George Avram.

Un semnal de alarmă au tras și consilierii locali PER cu privire la materialele de construcție din care sunt făcute acoperișurile blocurilor din Bistrița. Inginerul constructor și consilierul Local Doru Mârza cere într-o proiect de hotărâre să se renunțe la învelitorile din azbociment, acestea fiind cele care au făcut cele mai multe probleme la furtuna de duminică.

„În această săptămână, Consiliul Local Bistrița are șansa de a vota proiectul inițiat de mine și de colegul meu de la PER Mircea Archiudean privind renunțarea la învelitorile din azbociment. După furtună, majoritatea învelitorilor distruse de vânt au fost cele din azbociment. Chiar dacă raportul administrației nu este unul pozitiv, motivarea fiind faptul că aceste învelitori încă nu au ajuns la sfârșitul ciclului de viață, îi îndemn pe toți consilierii celorlalte partide să voteze acest proiect. Acum e momentul, pentru că după ce mor oameni e cam tardiv”, a explicat pe pagina sa de Facebook consilierul local Doru Mârza.

7836 vizualizari


loading...

Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI
09:10 - Vrei o masă de Paște bogată și gustoasă? Comandă Coșul cu Produse tradiționale pregătit de Restaurant Casa Doamnelor!

Publicitate
Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2018 Bistrițeanul.ro