Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: [email protected] |

RECOMANDĂRI
FOTO/VIDEO: Cristi din Livezile, din nou prin spitale - la un an de la operație
VIDEO - Din satul lui Coșbuc, în ring. Cum a ajuns o bistrițeancă speranța României la box
OAMENI din Bistriţa-Năsăud. Andrada Moldovan: Nu trebuie să ai bani ca să te îmbraci ok. Trendurile etno sunt depășite...
FOTO: Cel mai frumos mod de a sărbători o zi de naștere. La „Andrei Mureșanu”
FOTO: Azi începe sezonul reducerilor la Relegance și Rinascimeto...!
Se caută tinichigiu auto, operatori și controlori de calitate! Alte oferte de muncă avantajoase:

  600 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: [email protected]
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
[email protected]
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015VIDEO - Palatul Copiilor din Bistrița și Clubul Sportiv Școlar, ies de sub tutela Ministerului Educației. Cine le coordonează

12/01/2018 17:37:17 Bianca SARA  
Palatul Copiilor și Clubul Sportiv Școlar nu vor mai fi coordonate de către Ministrul Educației. Palatul Copiilor ajunge sub tutela Primăriei Bistrița, în timp ce Clubul Școlar Sportiv va fi coordonat de către Consiliul Județean. Ce planuri au instituțiile:

În cadrul conferinței de presă de astăzi, președintele de Consiliu Județean Radu Moldovan a precizat că Palatul Copiilor din Bistrița a fost preluat de către Primăria Bistrița, în timp ce Clubul Sportiv Școlar ajunge sub tutela Consiliului Județean.

Cele două entități erau sub tutela Ministerului Educației, transferul lor către autoritățile locale și județene făcând parte dintr-un proces de descentralizare.

„Decizia a fost ca Clubul Sportiv Școlar să treacă la Consiliul Județean, având în vedere profilul de acolo și situația în care se află sportul românesc. Cred că aici trebuie luate decizii foarte serioase de fond și normele care sunt la nivelul clubului sportiv școlar nu trebuie să rămână în municipiul Bistrița, ci trebuie să ajungă și în județ, să stimulăm profesorii în zonele care pot deveni pepinieră pentru diferite sporturi”, a explicat președintele de Consiliu Județean Radu Moldovan.

Deocamdată nu se știe dacă și Palatul Copiilor Beclean și Palatul Copiilor Năsăud vor fi „adoptate” de către primării, rămânând la latitudinea autorităților locale aceste preluări. În cazul Palatului Copiilor din Sîngeorz-Băi, preluarea se va putea face și mai greu, întrucât primăria nu dispune de spațiu pentru a desfășura aceste activități, a precizat șefa Inspectoratului Școlar Județean, Camelia Tabără.

1392 vizualizari


Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI
09:35 - Fratele Ancuței Cârcu va fi condus pe ultimul drum în Rebrișoara, de un sobor compus din 16 preoți

Publicitate

Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2018 Bistrițeanul.ro