Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: [email protected] |

RECOMANDĂRI
Aparatul minune Exilis Elite a ajuns la Bistrița! La Salon Claudia!
EDITORIAL: Dovada că nu se poate schimba nimic în Bistrița! PSD-iștii sunt dumnezei - să vină pasarelele suspendate, pârtiile de milioane și cenzura
Impresioneaz-o cu trandafiri care rezistă 25 de ani, de la Euforia Floral Boutique!
Vrei să stai la SPA în timp ce ești la muncă? Hai la Casa EMA!
Agro Ardeal, Academia Ștrumfilor, Casa EMA, Materom Automotive și Îndemânarea Construct SRL fac angajări!
Ultima colecție IIANA e acum la Bistrița! În magazinul SOUL

  165 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: [email protected]
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
[email protected]
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015VIDEO: Adolescenta violată de către tatăl ei a fost luată din casa ororilor. Primarul vrea ca mama să fie decăzută din drepturi

17/07/2017 12:10:40 Bianca SARA  
În această dimineață, mai mulți angajați ai Direcției pentru Protecția Copilului au luat-o pe adolescenta de 14 ani abuzată sexual de tată și pe cei trei frați ai săi din casa părintească. Aceștia vor locui la un centru al instituției, până când mama reușește să găsească o chirie corespunzătoare pentru copii.

Adolescenta de 14 ani din Dumitra și cei 3 frați ai săi au fost luați de către angajații Direcției pentru Protecția Copilului din casa unde fata a fost abuzată sexual de către tată mai bine de 6 ani, de când avea doar 9 ani.

Cei patru copii de 14, 10, 8 și 5 ani vor locui într-unul dintre centrele instituției până când mama va găsi o chirie cu condiții corespunzătoare pentru cei mici. Se pare că femeia are totuși un loc de muncă, deși atât autoritățile locale, cât și vecinii familiei spun că aceasta cheltuie pe băutură toți banii pe care îi câștigă, plus alocațiile copiilor. Din cauza viciului pe care l-ar avea, femeia și-ar neglija destul de serios copiii. 

„S-a dispus măsura de plasament în regim de urgență pentru copiii în cauză, pentru minora în cauză și pentru frații ei. Temporar, până când mama va găsi o chirie cu condiții mai bune. S-a ajung la această măsură din cauza faptului că fata cea mare a fost abuzată de tată conform cercetărilor de până acum. Ancheta este încă în derulare. În urma discuțiilor avute cu mama se pare că lucrurile se petrec de ceva timp încoace, dar mama declară că a aflat săptămâna trecută, iar în urma veștii pe care i-a dat-o fata s-a prezentat la Poliție”, a declarat Teodor Sângeorzan din cadrul Direcției pentru Protecția Copilului.

Vecinii femeii spun că aceasta știa de ceva vreme despre ce se întâmpla în propria casă. Inclusiv frățiorii mai mici i-ar fi spus mamei că tatăl o abuzează pe sora lor de 14 ani. Se pare că fata ar fi ținut ascuns tot ce se întâmpla de frica tatălui, care ar fi amenițat-o cu bătaia.

Pe de altă parte, primarul comunei Dumitra, Gheorghe Bălăjan, spune că sunt probleme cu această familie de ceva vreme, asistenții Direcției pentru Protecția Copilului intervenind în nenumărate rânduri. Acesta vrea să solicite instanței să o decadă pe femeie din drepturile părintești.

„Mama nu îndeplinește condițiile de a mai avea grijă de copii vreodată. Se poate verifica asta. Ia alocația copiilor și o bea. Solicit prin lege să fie decăzută din drepturi. Tatăl e un iresponsabil, a avut cel puțin 20-30 de furturi. Eu bănuiesc că și mama ei a știut, pentru că se întâmplă de mulți ani și ceva discuții au mai fost”, a declarat primarul Gheorghe Bălăjan.

Mai multe despre acest subiect puteți citi AICI. 

13414 vizualizari


Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate

Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2018 Bistrițeanul.ro