VIDEO – Delia, Lidia Buble, Andreea Bălan, Cargo și Ștefan Bănică Junior, pe scenă la Târgul Mare al Bistriței. Vezi programul complet:

VIDEO – Delia, Lidia Buble, Andreea Bălan, Cargo și Ștefan Bănică Junior, pe scenă la Târgul Mare al Bistriței. Vezi programul complet:

Doar o săptămână și jumătate ne mai desparte de Târgul Mare al Bistriței, care se va întinde pe nu mai puțin de 10 zile. Cap de afiș sunt Delia, Lidia Buble, Andreea Bălan, Cargo sau Ștefan Bănică Junior. Vezi care este programul complet al târgului:

Orașul Bistrița se pregătește pentru sărbătoare. Târgul Mare al Bistriței este programat pentru a doua parte a lunii august. Acesta va începe în data de 24 august și va include expoziții, concerte, demonstrații de graffiti și târguri. Sărbătoarea se va întinde pe nu mai puțin de 10 zile, a dezvăluit primarul Ovidiu Crețu, astăzi, într-o conferință de presă.

Cum s-a întâmplat și până acum, Heidenfeld din Viișoara va găzdui muzica populară, iar scena de pe Pietonalul Liviu Rebreanu muzica „modernă”.

Vineri 24 august, începând cu ora 18:00, în Heidenfeld vor urca pe scenă Ansamblul „Cununița” Bistrița, Ioan Cristian Țăran și Ansamblul profesionist „Cununa de pe Someș”. Pe scena de pe pietonal vor urca Emanuel Cârstea, Nosfe și Alina Eremie.

Sâmbătă 25 august, pe scena din Heidenfeld vor urca, tot începând cu ora 18:00, Ansamblul „Coronița” Solovăstru, Silvia Ivan, Ileana Melean, Ansamblul „Comori ardelene” din Turda, Olimpia Deneș și Elisa Hechelciuc. Pe pietonal vor răsuna piese cunoscute din repertoriul românesc și internațional și un colaj simfonic dedicat ABBA, susținute de Opera Grup Project.

Duminică 26 august, în Heidenfeld, începând cu ora 18:00 vor putea fi urmărite ansamblurile „Emilia Bubulac” din Gorj, „Balada” din Bistrița, dar și Mariana Condrea, Mărioara Dragotă, Grigore Sâmboan și Pamfil Roată. Pe pietonal, de la ora 20:00 vor concerta Ex Animus, Got X și Liviu Teodorescu.

Luni 27 august pe scena din Heidenfeld vor urca Ansamblul „Doinița” Bistrița, Bojor Adina, Virginia Linul, Cosmina și Nelu Cucură, Ansamblul „Flori de Romanați” din Olt, Petrică Țăranu și Daniel Pop. Pe pietonal vor urca Sympress, Strada Mare și Lidia Buble.

Marți 28 august în Heidenfeld vor putea fi urmăriți Ansamblul „Roata de la Runc” din Runcu Salvei, Moldovan Adriana, Simona Pop Labiș, Grupul vocal „Glasuri ardelene” din Cluj, Ansamblul Iași și Dorina Oprea. Pe pietonal, în schimb, vor putea fi urmăriți Gentiana, The Boulevard și Andreea Bălan.

Miercuri 29 august în Heidenfeld vor urca pe scenă Ansamblul „Colibița” din Bistrița Bârgăului, Maria Blaga, Ancuța Bârte, Alexandru Ichim, Crina Bertel, Leontina Pop și Ansamblul „Doina Gorjului”. Pe Pietonalul Liviu Rebreanu vor putea fi urmăriți Punkarta, 7 Pași și Cargo.

Joi 30 august, în Heidenfeld vor urca pe scenă Ansamblul „Doina Someșeană” din Sîngeorz Băi, Nicoleta Șortuș, Floarea Pop, Ansamblul „Mara” din Sighetul Marmației, Ileana Matus, Marcel Avram, Alina Ploaie și Livia Harpa. Începând cu ora 19:00, Biserica Evanghelică va găzdui un concert extraordinar Ștefan Pop & friends – Noua Orchestră Transilvană – arii celebre din opere și alte lucrări de mare popularitate. Pietonalul va fi acaparat, începând cu ora 20:00, de muzica electronica cu ajutorul lui DJ Adrian Eftimie și Slash & Dup și Moonside.

Vineri 31 august în Heidenfeld vor putea fi urmăriți Onița Ciuta, Dănuț Costinia, Ansamblul „Flori Bârsavei” din Timiș, Alexandru Căpitan, Livia Sorlea, Cornelia Ardelean și Ansamblul „Doruri sătmărene” din Satu Mare. Pe scena de pe Pietonalul Liviu Rebreanu vor urca Cătălin Crișan și Ad Libidum.

Sâmbătă 1 septembrie, în Heidenfeld vor putea fi urmăriți Ansamblul „Florile Bârsavei” din Timiș, Roxana Truța, Emilia Popdeac, Ansamblul „Doina Albești” din Târnava Mureș, Crina și Alexia Prața și Mircea și Alexandru Simionca. Scena de pe pietonal va fi acaparată de Ștefan Bănică Junior.

În ultima zi, duminică 2 septembrie, pe scena de pe Pietonalul Liviu Rebreanu va concerta, începând cu ora 21:00 , Delia. În Heidenfeld vor urca pe scenă: Florina Bălan, Costi Dumitru, Nelu Șopterean, Maria Predescu, Cornelia Hoha, Teodora Simionca, Mihai Brahner, Anton Todică și Ansamblul profesionist „Meseșul” din Zalău.

Foto: Arhivă

loading...
acum 19 minuteLegea „Viișoara”, inițiată la Bistrița, își demonstrează primele efecte practice - Legea „Viișoara”, cum a numit-o deputatul Ionuț Simionca de la PMP, concepută la Bistrița, își demonstrează primele efecte: până în decembrie va fi instalată o barieră la trecerea la nivel cu calea ferată pe strada Lucian Blaga din Bistrița. Un tânăr politician, lider al echipei de tineret într-un important partid din Bistrița-Năsăud, se alătură celor de la PMP.
acum 42 de minuteAurel Tămaș și Vlăduța Lupău cântă la Lunca Ilvei, în acest sfârșit de săptămână! - Cea de-a V-a ediție a Festivalului Cântecului, Jocului și Portului Ilvean va avea loc la Lunca Ilvei la sfârșitul acestei săptămâni, în zilele de 18 și 19 august. Printre artiștii care vor urca pe scenă se numără Vlăduța Lupău, Viorel Pleșcan și Aurel Tămaș.
acum O orăREBRA: Un minor și un tânăr de 19 ani și-au băgat prietenii în spital - S-a întâmplat în zi de sărbătoare! Patru prieteni au chefuit, apoi au început să se certe. De aici, au ajuns să se bată. Doi dintre ei, ambii de 18 ani, au ajuns la spital. Ceilalți doi, de 17 și 19 ani au fost reținuți de polițiști.
acum 2 oreBistrița – capitala handbalului românesc pentru trei zile. Invitată este și o echipă din Ucraina - CS Gloria 2018 organizează, în acest weekend, cea de-a III-a ediţie a Cupei judeţului Bistriţa-Năsăud la handbal feminin, la care vor participa patru echipe de handbal, una venită tocmai din Ucraina. Bistriţenii sunt aşteptaţi la Sala Polivalentă ca să-şi susţină echipa favorită. Intrarea este liberă!
acum 3 oreÎncă un oraș din județ ar putea avea spital la standarde europene, cu 2,2 milioane de euro - După spitalul din Bistrița, unde continuă investițiile începute acum aproape un deceniu, o altă unitate medicală ar putea fi adusă la standarde europene. Este vorba despre spitalul orășenesc Beclean.
acum 4 oreMare sărbătoare! Adormirea Maicii Domnului: Ușile caselor se țin deschise pentru ca Fecioara Maria să poată intra… - Bistrițenii și românii de pretutindeni prăznuiesc, pe 15 august, cea mai mare sărbătoare religioasă a verii - considerată de mulți teologi drept „Paștele verii” - Adormirea Maicii Domnului. Se cinstește azi moartea și înălțarea Fecioarei Maria cu trupul la cer iar, conform canoanelor, nu se spune „La mulți ani”. Icoana Maicii Domnului de la Mănăstirea Dobric se crede că este înzestrată cu puteri miraculoase, vindecând credincioșii de cancer... 
acum 16 oreFOTO/VIDEO: Dorel ne-a făcut AquaPark - S-a întâmplat în Bistrița, tocmai în Parcul Muncipal! Dorel a analizat și a măsurat și a văzut că este loc de mai mult. Așa că, lucrând la o țeavă cu apă....a făcut un lac. Sau un AquaPark.
acum 21 de oreFOTO/VIDEO : Accident mortal în Mureșenii Bârgăului - În urmă cu puțin timp a avut loc un grav accident de circulație, pe DN 17, în Mureșenii Bârgăului. Un bărbat este în stop cardio-respirator și este resuscitat. UPDATE: Din nefericire, bărbatul nu a mai putut fi salvat.
acum 22 de oreFOTO: Impact între un autoturism și o autoutilitară, pe Dealul Târgului - Patru persoane au avut nevoie de asistență medicală după ce mașinile în care se aflau s-au ciocnit. Evenimentul rutier a avut loc pe Dealul Târgului.
acum 22 de oreOAMENI din Bistrița-Năsăud: Gabi Urs, astronomul de serviciu al orașului… - Nu greșim prea mult dacă îl numim pe Gabi Urs astronomul de serviciu al orașului, tânărul de 33 de ani fiind mereu dispus să-și pună la dispoziția bistrițenilor telescoapele în care a investit peste 10.000 de lei. Lui îi datorăm și Star Party Perseide 2018 – o întâlnire deosebită cu bistrițenii pasionați de fenomene astronomice, care au avut ocazia să urmărească ploaia de stele căzătoare de duminică seara, pe Aerodromul din Bistrița.
acum 23 de oreFOTO/VIDEO: Domnu’ nenea polițist, pot să beau bere în parc? Doar când crești mare și te angajezi la Primărie! - Legea e dată ca să fie încălcată! Asta se vede clar la Bistrița! Consumul de băuturi alcoolice în locuri publice este sancționat. Totuși, dacă te angajezi la Primărie, poți savura o bericică, chiar și în Parc! Că doar te odihnești de la atâta speteală!
acum O zi„Acces interzis. Pericol de accidentare!”, în pădurea-parc Schullerwald - A trecut deja ceva timp de când un copac atârnă pe unul dintre turnurile de observare din pădurea Schullerwald, însă tot ceea ce au făcut autorităţile până acum a fost să delimiteze locul şi să… pună o pancartă de atenţionare. Când va fi tăiat nimeni nu ştie. Pădurea-parc Schullerwald pare să fi fost afectată pe...
acum O ziÎntr-o comună din județ hainele vor fi curățate la spălătoria ecologică - După săli de evenimente, supermarketuri, bănci și parcări supraetajate, o comună din județ se apropie mai tare de condițiile de oraș. O firmă se pregătește să inaugureze acolo o spălătorie și călcătorie ecologică. Despre ce comună este vorba:
acum O ziVIDEO: Revoltător! Copil – luat la palme de un străin violent, în fața blocului Lama - Imagini revoltătoare, ieri seară, în părculețul din fața blocului Lamă, acolo unde un copil a fost luat la palme de un străin violent. Mama copilului a făcut reclamație la poliție. Ce l-a deranjat pe individul care a agresat copilul în vârstă de 11 ani:
acum O ziFOTO – Parcarea de pe Lupeni va avea o nouă ieșire. Un pasaj se transformă în acces auto - Un pasaj va fi transformat în acces auto, în perioada imediat următoare. De asemenea, o trecere de pietoni de pe Bulevardul Republicii va fi mutată. Totul pentru a se face o ieșire pentru parcarea amenajată de Primăria Bistrița pe strada Lupeni.