VIDEO – Delia, Lidia Buble, Andreea Bălan, Cargo și Ștefan Bănică Junior, pe scenă la Târgul Mare al Bistriței. Vezi programul complet:

VIDEO – Delia, Lidia Buble, Andreea Bălan, Cargo și Ștefan Bănică Junior, pe scenă la Târgul Mare al Bistriței. Vezi programul complet:

Doar o săptămână și jumătate ne mai desparte de Târgul Mare al Bistriței, care se va întinde pe nu mai puțin de 10 zile. Cap de afiș sunt Delia, Lidia Buble, Andreea Bălan, Cargo sau Ștefan Bănică Junior. Vezi care este programul complet al târgului:

Orașul Bistrița se pregătește pentru sărbătoare. Târgul Mare al Bistriței este programat pentru a doua parte a lunii august. Acesta va începe în data de 24 august și va include expoziții, concerte, demonstrații de graffiti și târguri. Sărbătoarea se va întinde pe nu mai puțin de 10 zile, a dezvăluit primarul Ovidiu Crețu, astăzi, într-o conferință de presă.

Cum s-a întâmplat și până acum, Heidenfeld din Viișoara va găzdui muzica populară, iar scena de pe Pietonalul Liviu Rebreanu muzica „modernă”.

Vineri 24 august, începând cu ora 18:00, în Heidenfeld vor urca pe scenă Ansamblul „Cununița” Bistrița, Ioan Cristian Țăran și Ansamblul profesionist „Cununa de pe Someș”. Pe scena de pe pietonal vor urca Emanuel Cârstea, Nosfe și Alina Eremie.

Sâmbătă 25 august, pe scena din Heidenfeld vor urca, tot începând cu ora 18:00, Ansamblul „Coronița” Solovăstru, Silvia Ivan, Ileana Melean, Ansamblul „Comori ardelene” din Turda, Olimpia Deneș și Elisa Hechelciuc. Pe pietonal vor răsuna piese cunoscute din repertoriul românesc și internațional și un colaj simfonic dedicat ABBA, susținute de Opera Grup Project.

Duminică 26 august, în Heidenfeld, începând cu ora 18:00 vor putea fi urmărite ansamblurile „Emilia Bubulac” din Gorj, „Balada” din Bistrița, dar și Mariana Condrea, Mărioara Dragotă, Grigore Sâmboan și Pamfil Roată. Pe pietonal, de la ora 20:00 vor concerta Ex Animus, Got X și Liviu Teodorescu.

Luni 27 august pe scena din Heidenfeld vor urca Ansamblul „Doinița” Bistrița, Bojor Adina, Virginia Linul, Cosmina și Nelu Cucură, Ansamblul „Flori de Romanați” din Olt, Petrică Țăranu și Daniel Pop. Pe pietonal vor urca Sympress, Strada Mare și Lidia Buble.

Marți 28 august în Heidenfeld vor putea fi urmăriți Ansamblul „Roata de la Runc” din Runcu Salvei, Moldovan Adriana, Simona Pop Labiș, Grupul vocal „Glasuri ardelene” din Cluj, Ansamblul Iași și Dorina Oprea. Pe pietonal, în schimb, vor putea fi urmăriți Gentiana, The Boulevard și Andreea Bălan.

Miercuri 29 august în Heidenfeld vor urca pe scenă Ansamblul „Colibița” din Bistrița Bârgăului, Maria Blaga, Ancuța Bârte, Alexandru Ichim, Crina Bertel, Leontina Pop și Ansamblul „Doina Gorjului”. Pe Pietonalul Liviu Rebreanu vor putea fi urmăriți Punkarta, 7 Pași și Cargo.

Joi 30 august, în Heidenfeld vor urca pe scenă Ansamblul „Doina Someșeană” din Sîngeorz Băi, Nicoleta Șortuș, Floarea Pop, Ansamblul „Mara” din Sighetul Marmației, Ileana Matus, Marcel Avram, Alina Ploaie și Livia Harpa. Începând cu ora 19:00, Biserica Evanghelică va găzdui un concert extraordinar Ștefan Pop & friends – Noua Orchestră Transilvană – arii celebre din opere și alte lucrări de mare popularitate. Pietonalul va fi acaparat, începând cu ora 20:00, de muzica electronica cu ajutorul lui DJ Adrian Eftimie și Slash & Dup și Moonside.

Vineri 31 august în Heidenfeld vor putea fi urmăriți Onița Ciuta, Dănuț Costinia, Ansamblul „Flori Bârsavei” din Timiș, Alexandru Căpitan, Livia Sorlea, Cornelia Ardelean și Ansamblul „Doruri sătmărene” din Satu Mare. Pe scena de pe Pietonalul Liviu Rebreanu vor urca Cătălin Crișan și Ad Libidum.

Sâmbătă 1 septembrie, în Heidenfeld vor putea fi urmăriți Ansamblul „Florile Bârsavei” din Timiș, Roxana Truța, Emilia Popdeac, Ansamblul „Doina Albești” din Târnava Mureș, Crina și Alexia Prața și Mircea și Alexandru Simionca. Scena de pe pietonal va fi acaparată de Ștefan Bănică Junior.

În ultima zi, duminică 2 septembrie, pe scena de pe Pietonalul Liviu Rebreanu va concerta, începând cu ora 21:00 , Delia. În Heidenfeld vor urca pe scenă: Florina Bălan, Costi Dumitru, Nelu Șopterean, Maria Predescu, Cornelia Hoha, Teodora Simionca, Mihai Brahner, Anton Todică și Ansamblul profesionist „Meseșul” din Zalău.

Foto: Arhivă

acum 38 de minuteVIDEO: Cristian Moldovan, singurul bistriţean la X Factor, vrea în marea finală! Şi noi îl putem ajuta să-şi împlinească visul - „Cu siguranță, e mai important de un milion de ori să mă votați astăzi! Cu ajutorul vostru, pot să ajung în Marea Finala de pe 23 decembrie!”, a transmis bistriţeanul Cristian Moldovan fanilor săi. E singurul bistriţean din concurs, iar noi îl putem ajuta să-şi împlinească visul:
acum 3 oreFOTO: Bistrița – A încercat să evite un șofer grăbit și a intrat într-o casă - Un autoturism a intrat în această seară cu autoturismul într-o casă de pe strada Avram Iancu. Tânărul șofer, care livra pizza, a pierdut controlul volanului după ce ar fi evitat un alt autoturism. Din fericire nimeni nu a fost rănit.
acum 3 oreVIDEO – Lovită de mașină, după ce a trecut aiurea strada. Aventurile unei sucevence, în Beclean - În această seară, o suceveancă de 30 de ani a fost lovită de o mașină, la intrare în Beclean. Aceasta traversase strada aiurea, fără să se asigure. Neatenția a trimis-o la spital.
acum 5 oreDE CRĂCIUN FII MAI BUN: Iza, fetița cu tetrapareză spastică și epilepsie, are acum o căsuță în care să stea, dar nevoi sunt încă multe - Cazul Izabelei, fetița cu tetrapareză spastică și epilepsie vi l-am prezentat prima dată în campania din 2014. Dărnicia voastră a ajutat familia ei să se mute într-o căsuță a lor. Dar nevoi sunt încă multe.
acum 6 oreFOTO: Prima ediţie a Cupei Cârlionț la Șah pentru Juniori - Asociația Cârlionț a organizat sâmbătă, 15 decembrie, Cupa Cârlionț la șah pentru juniori, Ediția I: la concurs au participat 24 de copii cu vârsta sub 14 ani, toţi fiind entuziasmați să lupte pentru cupele și medaliile oferite de organizatori.
acum 7 oreFOTO: Un pahar de vin fiert, un ceai fierbinte, o cană de fericire…! - Până în 23 decembrie, bistriţenii sunt invitaţi pe pietonalul Liviu Rebreanu, să participe la un inedit proiect şi, totodată, să-şi încălzească sufletele cu o cană de fericire…
acum 7 oreFOTO: Sărbătoare la Materom! Clienţii fideli au primit daruri din partea companiei - Zilele trecute, Materom Automotive, Centru Autorizat de Service Mercedes-Benz și Multimarcă, dar și Distribuție Piese a împlinit 4 ani de la deschidere, dar acesta nu a fost singurul motiv de sărbătoare:
acum 9 oreProfesorul i d e a l - Lucrând la catedră de mai mulți ani, nu poți să nu-ți pui niște întrebări identitare: Cine ești tu, ca profesor? Ce faci acolo? E bine cum acționezi? Faci suficient? Faci prea puțin, faci prea mult?
acum 10 oreNecrofilul moldovean care a omorât un bătrân din Bistrița-Bârgăului și i-a dat foc la casă va sta un sfert de veac după gratii - Alexandru Paul Toderașc, tânărul de 23 de ani care a omorât cu sânge rece un bătrân din Bistrița-Bârgăului, după care i-a incendiat locuința și-a primit pedeapsa. Judecătorii au hotărât ca acesta să petreacă un sfert de veac după gratii pentru faptele sale.
acum 11 oreCrăciun în Bistriţa-Năsăud: Trei zile de poveste, într-un decor de feerie - Ne așteaptă – aşa cum ne-am obişnuit în ultimii ani – 3 zile de poveste, în curtea Muzeului Judeţean unde suntem invitaţi cu toţii să retrăim magia unui Crăciun ca altădată. Cu savuroase bunătăţi Produs în Bistrița-Năsăud, cu minunăţii de „gătat” casa și înfrumusețat gazda, cu cina porcului, ateliere de creație și de gătit cornulețe cu silvoiță!
acum 12 orePeste 1000 de tone de antiderapant, împrăștiat în ultimele 24 de ore - Bistrița - Năsăud se află până azi, la ora 16.00, sub cod galben de ninsori. Ninsoarea abundentă din unele zone s-a depus rapid pe carosabil. În ultimele 24 de ore, în județ, s-au împrăștiat peste 1000 de tone de antiderapant.
acum 13 oreFOTO. Aniela: Locul în care fotografiile îţi zâmbesc printre lacrimi… - Când vrei să vezi cum anume reuşeşte un om să sfinţească locul în care respiră,  este suficient să dai o raită pe la Gelateria Aniela. Am făcut-o şi noi, ieri, împinşi de curiozitatea de a vedea fotografiile care i-au impresionat pe unii până la lacrimi, în timp ce alţii, privindu-le, au căzut pe gânduri...
acum O ziDE CRĂCIUN FII MAI BUN: Șase îngerași, dintre care unul în cărucior cu rotile, speră la un Crăciun mai bun - Alina și Dorel stau într-o căsuță mică, împreună cu cei cinci copilași ai lor. Al șaselea, care e în cărucior cu rotile, stă mai mult la bunica lui. Alina e și însărcinată. Se descurcă greu, dar se zbat să le ofere ce pot ei mai bun, copiilor. Toți speră la un Crăciun mai bun.
acum O ziGROAZNIC! Două copile, una de trei anișori și una de șase, sfâșiate de un câine, când ieșeau de la cămin - Oribilul incident a avut loc ieri, în jurul amiezii, în Orheiul Bistriței. Un câine s-a aruncat într-un grup de copii ce ieșea de la cămin. A rănit două fetițe, ambele ajungând la spital.
acum O ziFOTO Vremea rea face primele probleme: Un autoturism s-a răsturnat într-un șanț, în Sărățel - Vremea rea care a pus stăpânire pe mai multe zone din țară face deja probleme. Un autoturism a ajuns într-un șanț, în localitatea Sărățel. Din fericire nimeni nu a fost rănit.