VIDEO: Duminică, la vot! „Altfel vom plânge de dorul copiilor, atunci când vor pleca…”

VIDEO: Duminică, la vot! „Altfel vom plânge de dorul copiilor, atunci când vor pleca…”

„Doresc să le mulțumesc tuturor celor care, în pofida ploii, în pofida problemelor pe care le-au avut unii acasă din cauza inundațiilor – au ales să fie alături de noi, să-și exprime susținerea față de politica națională și proeuropeană a PNL, au ales să-și arate susținerea față de referendum”, a transmis Ioan Turc, liderul PNL Bistrița-Năsăud.

Ioan Turc a remarcat faptul că, în ultimele două luni de zile, el și colegii săi au bătut toate orașele și comunele din acest județ și s-au întâlnit cu mii de oameni cărora le-a transmis mulțumiri:

Așteptăm cu optimism rezultatul alegerilor de duminică: Partidul Național Liberal a fost cel mai vizibil partid din județul Bistrița-Năsăud. A avut cea mai bună prezență printre oameni, a avut cele mai bune, mai curate și mai echilibrate mesaje…”, a mai spus Ioan Turc.

Liderul PNL Bistrița-Năsăud a transmis La mulți ani și tuturor liberalilor și simpatizanților liberali din țară, având în vedere că astăzi este Ziua PNL: se împlinesc 144 de ani de la constituirea Partidului Național Liberal. De istoria PNL se leagă cele mai importante momente ale acestei țări.

Consilierul local Diana Morar și-a adresat mesajul celor care au familii, prieteni și rude plecate în străinătate. „Niciun alt guvern din UE nu își tratează compatrioții din afara granițelor cu disprețul cu care o face guvernul Dragnea. Prioritatea PNL este să normalizeze relația între țara mamă și fiicele și fiii ei plecați, prin respectul datorat Diasporei. Suntem frați și suntem împreună spiritual, sufletește și în credință. În 26 mai se va lua o decizie mare pentru soarta României. Îndemnul nostru este să ieșiți la vot, pentru a veni în sprijinul celor care își câștigă cu trudă traiul în străinătate.”

Viorica Calo a mulțumit, la rândul său, seniorilor liberali din județ, în timp ce Stelian Dolha a subliniat că mesajul oamenilor care a ajuns la liberali a fost unul singur: „S-au săturat de PSD și de Liviu Dragnea. Îndemnul lor e doar să-i trimitem acasă. Odată, pentru totdeauna. Au avut un mesaj și pentru liberali: De data asta vă votăm, dar dacă nu veți fi mai buni decât ei, nu vă vom mai vota niciodată.

Pentru prima oară, alegerile europarlamentare, devin alegeri care vor decide soarta democrației în România – a comentat Stelian Dolha: „26 mai va fi o zi mare pentru Bistrița, pentru PNL, pentru România. Dictatura e la ușa noastră. Este marele pericol în care suntem astăzi. Nu cred că cineva poate să stea ascuns în oaza lui și să-și imagineze că totul va fi bine după 26 mai, în condițiile în care nici nu merge la vot. Nu cred. Pentru că politica lui Dragnea este păguboasă, e ca în filmele de groază, îți intră pe sub ușă, pe geam, pe gaura cheii și îți ucide familia și pe toți cei dragi. Așa că îi îndemn pe bistrițeni să meargă duminică la vot: să voteze PNL și DA la referendum.”

În primul rând trebuie să mergem la vot și să terminăm odată cu incompetența, cu nepotismul, cu hoția. Abia apoi putem vorbi despre un viitor pentru copiii noștri. Altfel vom plânge. De dorul lor, atunci când vor pleca. Eu îmi doresc ca ei să rămână aici, fără parolă de intrare în oraș. Pentru asta, trebuie să mergeți la vot și să votați Da la referendum și PNL. Noi vrem în Europa, nu vrem să fugim în Europa…”, a subliniat Sorin Hangan.

Cred că a venit vremea să nu ne mai jucăm cu cifrele, care arată o falsă bunăstare. A venit vremea să construim un proiect de țară în care, raportându-ne la PIB-ul țării să ne raportăm la potențialul României. Dacă ne-am raporta de fiecare dată la media bunăstării în Europa, am vedea și de ce trăim mai rău. Și dacă vom avea oameni responsabili în Parlamentul European, în Parlamentul României, în guvern și în fiecare instituție în parte”, a precizat și Florin Urâte.

„Cred că PNL a devenit conștient și va trebui să conștientizeze în continuare că trebuie să trimitem competența în Parlamentul European și în toate celelalte instutiții fundamentale ale statului. Cred că PNL are oameni potriviți, cu experiență, care au demonstrat și care ne pot reprezenta cu cinste în Parlamentul European. Tocmai de aceea, atât mediul de afaceri, cât și poporul român, cât și copiii copiilor noștri au nevoie de oameni care să plaseze România acolo unde îi este locul, să fie demnă, să nu ne fie rușine și să nu avem trac atunci când mergem în Occident…”, a conchis Florin Urâte.

Trei femei agresate fizic de doi bărbați! Unul a fost reținut! acum O oră- Un tânăr de 27 de ani și-a bătut soția. Un bărbat de 62 de ani a agresat fizic două femei. Ambii se aflau sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul de 62 de ani a fost reținut. AFLĂ ce s-a întâmplat:
Noutăți de iunie, la AWAKE Festival…! acum 2 ore- Echipa Awake Festival a transmis câteva noutăţi importante care vor conta pentru toţi cei care au de gând să participe la acest eveniment!  Iată despre ce este vorba: 
Ce ți-e și cu neamurile! I-a furat mașina, i-a lovit-o și apoi a plecat de la locul accidentului! acum 2 ore- Doi giurgiuveni, neamuri, le-au dat de lucru polițiștilor. Unul dintre ei a sunat la poliție, anunțând că i-a fost furată mașina. Polițiștii au găsit-o într-un șanț, în urma unui accident. Și nici urmă de ”șofer”.
Într-o săptămână, 21 de persoane internate cu BDA. Copiii mici pot chiar muri! acum 3 ore- O alimentație sănătoasă, hidratare corectă, igienă corectă, sunt doar câteva din lucrurile care ne pot scăpa de mari probleme. Într-o săptămână, 20 de bistrițeni au fost internați cu BDA, din care 12 copii sub 14 ani. Această boală le poate fi fatală micuților.
VIDEO PERICOL ÎN TRAFIC! Poliția caută un șofer care s-a aventurat rupt de beat prin județ acum 4 ore- Un șofer care a condus un autoturism înmatriculat în Dolj aseară este căutat de poliție, după ce un alt participant la trafic l-a surprins cu telefonul mobil conducând haotic și punând în pericol ceilalți șoferi.
Euforia Floral Boutique angajează decorator, Transmixt caută şoferi de autobus! Oportunităţi de muncă, la Bistriţa acum 5 ore- Dacă ai experiență în domeniul floristic, eşti tânără, serioasă, stăpână pe tine şi ambiţioasă – ai toate şansele să-ţi găseşti un loc de muncă la Euforia Flaoral Boutique! Transmixt caută şoferi de autobuz! NOi locuri de muncă, disponibile în Bistriţa:
INADMISIBIL! Viețile bistrițenilor „costă”… două pancarte minuscule! acum 6 ore- Despre degradarea clădirilor din Centrul Istoric, Bistrițeanul.ro a mai scris. Dar ceea ce s-a întâmplat zilele trecute e inadmisibil! Conform imaginilor, viața bistrițenilor costă...cât două pancarte minuscule.
FOTO/VIDEO. Adoratio. Ei sunt copiii care ştiu să cânte dumnezeieşte… acum 7 ore- "Am învăţat foarte multe din toată această experienţă alături de Adoratio. Învăţăm unii de la alţii în fiecare moment ce înseamnă respectul şi acceptarea, iar eu încerc să le transmit copiilor în primul rând bucuria de a cânta... Trebuie să se simtă bine şi fericiţi când vin la cor...”, a mărturisit Carolina Karoli, dirijorul corului Adoratio.
INEDIT! 24 de drapele istorice, purtate de tineri îmbrăcați în port popular, la Bistrița acum 8 ore- Ziua Drapelului Național al României va fi sărbătorită într-un mod inedit, în acest an! Bistrițenii vor avea ocazia să admire 24 de drapele istorice, datând încă din secolul I î.Hr.. Acestea vor defila prin fața curioșilor, purtate de tineri îmbrăcați în port tradițional. AFLĂ programul:
Rostul de dimineaţă. Tulburător, în parcul din Bistriţa: O mamă îşi duce copilul în dinţi… acum 9 ore- S-a întâmplat chiar zilele trecute, în parcul municipal din Bistriţa. Cei care s-au nimerit prin zonă au urmărit cu sufletul la gură câteva imagini tulburătoare, surprinse întâmplător, de o cameră vigilentă...  
Bistrițeanul care știe de la Pitti Uomo, cel mai tare eveniment dedicat modei masculine din Italia, ce vor purta bărbații cu stil în 2020 acum 23 de ore- Simi Creța este o enciclopedie în materie de modă și stil masculin, iar în ultimii ani și-a cultivat intens pasiunea din care a făcut o afacere. Dacă săptămânile trecute a fost în Spania, unde s-a pus la curent cu toate noutățile în ceea ce privește costumele de gală și ceremonie, zilele trecute a revenit din...
FOTO: Bebeluș de 3 luni grav rănit, după ce căruța în care se afla, cu mama și cei cinci frați, s-a răsturnat acum O zi- Un accident mai puțin obișnuit a avut loc în Satu Nou. O căruță s-a răsturnat în șanț. Toate cele șapte persoane au ajuns la spital. 
Cel mai amplu album foto, cu cei mai frumoşi bistriţeni îmbrăcaţi în IE…! acum O zi- O invitaţie specială, pentru toţi bistriţenii: Luni, 24 iunie – de Ziua Universală a Iei – suntem cu toţii invitaţi să realizăm împreună „Albumul bucurIEI bistrițene”! La Muzeul Judeţean - un eveniment de excepție dedicat sărbătoririi iei: „Port cu mândrIE”. Iile de o frumusețe covârșitoare, adunate cu migală de Marius Matei în colecția etnografică ce îi poartă numele, revin la Bistrița!
Italienii au ocazia să admire două porturi populare din Țara Năsăudului, de Ziua Iei! acum O zi- 24 iunie este desemnată Ziua Iei. Frumusețea iei românești, mai exact a portului din Țara Năsăudului, va putea fi admirată și de italieni. Silvia Floarea Toth va expune mâine, la Roma, două porturi populare.
DE CITIT: Un roman noir – o confesiune fără speranță, o declarație în fața morții… acum O zi- Un roman noir – o confesiune fără speranță, o declarație în fața morții… Un manuscris aflat la mila unui preot de închisoare, un disperat exercițiu de stil executat de un personaj muribund. Tonul e simplu și fără pretenții. De aceea povestea transmite o durere ascuțită, în linii brutale, cu imagini vibrante și cu asocieri senzoriale cutremurătoare...