VIDEO: Duminică, la vot! „Altfel vom plânge de dorul copiilor, atunci când vor pleca…”

VIDEO: Duminică, la vot! „Altfel vom plânge de dorul copiilor, atunci când vor pleca…”

„Doresc să le mulțumesc tuturor celor care, în pofida ploii, în pofida problemelor pe care le-au avut unii acasă din cauza inundațiilor – au ales să fie alături de noi, să-și exprime susținerea față de politica națională și proeuropeană a PNL, au ales să-și arate susținerea față de referendum”, a transmis Ioan Turc, liderul PNL Bistrița-Năsăud.

Ioan Turc a remarcat faptul că, în ultimele două luni de zile, el și colegii săi au bătut toate orașele și comunele din acest județ și s-au întâlnit cu mii de oameni cărora le-a transmis mulțumiri:

Așteptăm cu optimism rezultatul alegerilor de duminică: Partidul Național Liberal a fost cel mai vizibil partid din județul Bistrița-Năsăud. A avut cea mai bună prezență printre oameni, a avut cele mai bune, mai curate și mai echilibrate mesaje…”, a mai spus Ioan Turc.

Liderul PNL Bistrița-Năsăud a transmis La mulți ani și tuturor liberalilor și simpatizanților liberali din țară, având în vedere că astăzi este Ziua PNL: se împlinesc 144 de ani de la constituirea Partidului Național Liberal. De istoria PNL se leagă cele mai importante momente ale acestei țări.

Consilierul local Diana Morar și-a adresat mesajul celor care au familii, prieteni și rude plecate în străinătate. „Niciun alt guvern din UE nu își tratează compatrioții din afara granițelor cu disprețul cu care o face guvernul Dragnea. Prioritatea PNL este să normalizeze relația între țara mamă și fiicele și fiii ei plecați, prin respectul datorat Diasporei. Suntem frați și suntem împreună spiritual, sufletește și în credință. În 26 mai se va lua o decizie mare pentru soarta României. Îndemnul nostru este să ieșiți la vot, pentru a veni în sprijinul celor care își câștigă cu trudă traiul în străinătate.”

Viorica Calo a mulțumit, la rândul său, seniorilor liberali din județ, în timp ce Stelian Dolha a subliniat că mesajul oamenilor care a ajuns la liberali a fost unul singur: „S-au săturat de PSD și de Liviu Dragnea. Îndemnul lor e doar să-i trimitem acasă. Odată, pentru totdeauna. Au avut un mesaj și pentru liberali: De data asta vă votăm, dar dacă nu veți fi mai buni decât ei, nu vă vom mai vota niciodată.

Pentru prima oară, alegerile europarlamentare, devin alegeri care vor decide soarta democrației în România – a comentat Stelian Dolha: „26 mai va fi o zi mare pentru Bistrița, pentru PNL, pentru România. Dictatura e la ușa noastră. Este marele pericol în care suntem astăzi. Nu cred că cineva poate să stea ascuns în oaza lui și să-și imagineze că totul va fi bine după 26 mai, în condițiile în care nici nu merge la vot. Nu cred. Pentru că politica lui Dragnea este păguboasă, e ca în filmele de groază, îți intră pe sub ușă, pe geam, pe gaura cheii și îți ucide familia și pe toți cei dragi. Așa că îi îndemn pe bistrițeni să meargă duminică la vot: să voteze PNL și DA la referendum.”

În primul rând trebuie să mergem la vot și să terminăm odată cu incompetența, cu nepotismul, cu hoția. Abia apoi putem vorbi despre un viitor pentru copiii noștri. Altfel vom plânge. De dorul lor, atunci când vor pleca. Eu îmi doresc ca ei să rămână aici, fără parolă de intrare în oraș. Pentru asta, trebuie să mergeți la vot și să votați Da la referendum și PNL. Noi vrem în Europa, nu vrem să fugim în Europa…”, a subliniat Sorin Hangan.

Cred că a venit vremea să nu ne mai jucăm cu cifrele, care arată o falsă bunăstare. A venit vremea să construim un proiect de țară în care, raportându-ne la PIB-ul țării să ne raportăm la potențialul României. Dacă ne-am raporta de fiecare dată la media bunăstării în Europa, am vedea și de ce trăim mai rău. Și dacă vom avea oameni responsabili în Parlamentul European, în Parlamentul României, în guvern și în fiecare instituție în parte”, a precizat și Florin Urâte.

„Cred că PNL a devenit conștient și va trebui să conștientizeze în continuare că trebuie să trimitem competența în Parlamentul European și în toate celelalte instutiții fundamentale ale statului. Cred că PNL are oameni potriviți, cu experiență, care au demonstrat și care ne pot reprezenta cu cinste în Parlamentul European. Tocmai de aceea, atât mediul de afaceri, cât și poporul român, cât și copiii copiilor noștri au nevoie de oameni care să plaseze România acolo unde îi este locul, să fie demnă, să nu ne fie rușine și să nu avem trac atunci când mergem în Occident…”, a conchis Florin Urâte.

Tentativă eșuată de sinucidere. VEZI ce metodă a folosit un bărbat pentru a-și pune capăt zilelor acum 2 ore - Un bărbat a plecat de acasă în toiul nopții nopții, amenințându-și soția că se sinucide. Panicată, femeia a alertat Poliția care a pornit pe urmele bărbatului. La scurt timp acesta a fost găsit pe o pășune, în plin proces de sinucidere.
Locuiești în Beclean sau în apropiere? Ai ocazia să fii EROU! acum 4 ore - Încă nu au o ambulanță care să-i ajute să ajungă la donari, oriunde și oricând. Așa că își aleg periodic câte o locație. Iar de mâine, vor fi la Beclean. Așa că ai ocazia să fii erou dacă locuiești în zona orășelului de pe Someș.
Medicii de familie NU vor să facă de gardă la UPU! CARE le e expliația: acum 20 de ore - Managerul Spitalului a explicat că a propus medicilor de familie să facă de gardă la UPU. Cum aceștia au refuzat, Lazany vrea să-i oblige…prin lege. Nu banii ar fi problema lipsei de interes pentru gardă. CARE e explicația medicilor de familie: Codurile de gravitate a problemelor cu care pacienții se prezintă la UPU sunt alb,...
AQUABIS: Lucrări pe Zefirului, până la noapte acum 21 de ore - Astăzi, 14.09.2019, între orele 15.30 – 22.00 se va SISTA PARTIAL furnizarea apei potabile în municipiul Bistrita pe strada Zefirului. În acest interval orar se vor executa lucrări de remediere a unei avarii .
FOTO/VIDEO INCREDIBIL! Cu școală renovată, copiii dintr-o localitate bistrițeană sunt nevoiți să facă naveta 10 km acum 21 de ore - Situație incredibilă în comuna Negrilești. 16 copii sunt nevoiți să facă naveta 10 kilometri, din Breaza în Negrilești, în ciuda faptului că au o școală proaspăt renovată. Motivul?! Directoarea școlii vrea „rotunjirea” claselor.
Să fie clar! Să parchezi ca un bou nu e fraudă! Avem dovada: acum 24 de ore - Șoferii care parchează pe locuri rezervate persoanelor cu handicap, pe spaţiul verde sau pur şi simplu unde apucă, par să fie tot mai prezenți în peisaj. Funcția pe care o ai într-o instituție ne demonstrează că poți face tot ce-ți poftește suflețelul... oricum nu pățești nimic. Așa și cu parcatul mașinii...
Doi bistrițeni au pus pe picioare cel mai cool local dedicat burgerilor din Cluj-Napoca acum O zi - Doi bistrițeni au pus pe picioare cel mai cool local dedicat burgerilor din Cluj-Napoca. Totul a pornit de la o idee, o perioadă de muncă în Anglia și o investiție de 100.000 de euro.
Ford dezvăluie o gamă de vehicule electrificate care va depăși gama de modele cu motorizări convenționale benzină și diesel până în 2022 acum O zi - Ford lansează în premieră la Salonul Auto de la Frankfurt cea mai puternică gamă de vehicule electrificate din istoria sa. Aceasta include noul Puma EcoBoost Hybrid, noile modele plug-in hybrid Explorer și Tourneo Custom și noua generație a SUV-ului Kuga – primul model Ford care este oferit în versiuni de propulsie mild-hybrid, full-hybrid și plug-in...
VIDEO: Primul liceu ortodox privat prinde contur la Bistriţa…! acum O zi - Existenţa unui liceu ortodox privat la Bistriţa prinde contur: Va funcţiona în conformitate cu programa Ministerului Educaţiei Naţionale. Nu va fi un seminar teologic, va fi o şcoală privată cu profil teologic, patronată de Biserica Ortodoxă.
Vrei un weekend prelungit?? FII EROU și-l poți avea! acum 2 zile - Prezentă în emisiunea Bistrițeanul.ro, Adina Beudean, directorul Centrului de Transfuzii a explicat avantajele donării de sânge. Nu doar că salvează viața celui pentru care donezi, ci și a donatorului. Mai mult, dacă ești erou, poți avea un weekend prelungit. AFLĂ cum:
Restaurantele L’Aroma și Casa Someșană îți aduc delicatesele direct la birou sau oriunde te-ai afla! acum 2 zile - Ştiţi acel moment al zilei, la birou, în care cineva întreabă „Ce mâncăm şi noi astăzi?” şi fiecare începe să îşi dea cu părerea într-un dezacord total? Pentru cei care ar mânca ceva tradițional, dar și pentru cei care vor să fie mai sofisticați, avem soluția! Restaurantele L’Aroma și Casa Someșană aduc delicatesele direct la birou sau oriunde te-ai afla!
ZVONOTECĂ: S-a furat ditai pădurea între Sângeorz-Băi și Maieru! Au rămas doar cioatele, vreo 8000… acum 2 zile - Teoretic, avem o grămadă de instituții plus un ministru al Pădurilor de pe la noi - Ioan Deneș - care ar trebui să vegheze asupra aurului verde din pădurile județului, să fie expoatat cu responsabilitate, legal, etc. Asta a fost teoria. Practic avem o grămadă de slujbași plătiți regește de la bugetul de stat care s-au făcut că nu văd că a dispărut o pădure întreagă, dintre Sângeorz-Băi și Maieru.
Aquabis: Trei străzi fără apă azi, în Bistriţa acum 2 zile - Astăzi, 13 septembrie 2019, se va sista furnizarea apei potabile în  municipiul Bistriţa. Trei străzi vor fi afectate:
Vreți curent gratuit cu fotovoltaice? Trebuie să vă aduceți instalatori de la sute de kilometri distanță acum 2 zile - Începând de ieri, românii care vor electricitate gratuită o bună parte din an vor primi de la stat 20.000 de lei pentru a-și instala acasă panouri fotovoltaice. Aceștia pot deveni producători de energie electrică, surplusul fiind practic vândut din nou în rețea.
FOTO/VIDEO: Cap de TIR în flăcări, după un impact cu un autoturism acum 2 zile - Un incendiu violent a izbucnit în Mijlocenii Bârgăului! Un cap de TIR a fost cuprins de flăcări, după impactul cu un autoturism! Echipajele de salvatori se luptă să stingă flăcările!