VIDEO – Ioan Turc: Și PSD știe că avem cel mai bun candidat, dar nu pot să recunoască!

VIDEO – Ioan Turc: Și PSD știe că avem cel mai bun candidat, dar nu pot să recunoască!

Ioan Turc, președintele PNL BN, a promis ieri, în fața Președintelui, că liberalii îi vor bate pe PSD-iști „foarte, foarte rău”, în al doile tur de scrutin. „Și PSD știe că avem cel mai bun candidat, dar nu pot să recunoască!”, a declarat acesta.

Zi istorică ieri, la Bistrița, cu ocazia vizitei președintelui României în exercițiu, Klaus Iohannis.

În Sala Polivalentă s-au adunat sute de oameni dornici să-l vadă și să-l audă. Pe lângă președinte, au luat cuvântul mai mulți reprezentanți ai PNL, printre care și președintele filialei Bistrița Năsăud, Ioan Turc.

Acesta și-a început discursul cu o promisiune.

„Anul acesta am bătut PSD de două ori. Prima dată rău, la europarlamentare, a doua oară și mai rău, la primul tur al alegerilor prezidențiale și a treia oară îi vom bate foarte foarte rău, la al doilea tur al prezidențialelor”, a promis Ioan Turc.

Apoi, acesta a ținut să sublinieze faptul că PSD are motive să se „teamă”.

„Noi știm că avem cel mai bun candidat. Și PSD știe că avem cel mai bun candidat, dar nu pot să recunoască, din motive pur electorale. Domnul Președinte Klaus Iohannis este un om de construcție. În calitate de primar al Sibiului a făcut în așa fel încât Sibiul a fost primul oraș care a ieșit din cenușiul comunismului. Este un luptător! Când PSD a pus tunurile pe România, Klaus Iohannis a coborât în stradă, lângă români, și a dat o ripostă PSD-ului. Domn’ Președinte, v-ați străduit să coabitați cu trei guverne eșuate. În mod constituțional ați făcut un demers reușit, prin care PSD a fost înlăturat de la Guvernare”. au fost doar câteva din lucrurile menționate de liderul liberal.

Ioan Turc s-a arătat încrezător în reușita Președintelui, fiind sigur că va câștiga turul II al alegerilor.

„Primul dumneavoastră mandat a fost un mandat de rezistență. Al doilea dumneavoastră mandat, suntem convinși, va fi un mandat de construcție, în care alături de PNL și celelalte forțe politice ce vor accede în Parlament după alegeri, vom construi România normală împreună!”, a spus liderul PNL BN.

Acesta și-a încheiat discursul tot cu o promisiune. O promisiune ce ține de alegerile locale ce vor avea loc în vara anului viitor.

„Trăim într-un județ cu un potențial material și uman extraordinar. Dar din nefericire, suntem pe ultimul loc la venitul net din România. Acest lucru nu mai poate fi tolerat! Acest lucru se întâmplă din cauza modului în care PSD a administrat acest județ. (…) Domnule Președinte, țin mult să știți, colegii mei sunt oameni dîrji,  ei nu-și lasă țara la greu. Primarii, aleșii locali, șefii de instituții, simpatizanții PNL, vor da o lovitură PSD-ului în al doilea tur al alegerilor prezidențiale de vor ține minte. Anul viitor, cu cel mai puternic PSD din Ardeal, îi vom trimite să se reformeze în liniște! Este promisiunea noastră și suntem oameni ce ne ținem de cuvânt!”, a conchis Ioan Turc, liderul PNL BN.

Întregul său discurs îl puteți urmări AICI:

 

 

Rostul de dimineaţă: Motive serioase de îngrijorare… Sau suspiciune…? decembrie 15, 2019 - Avem motive serioase de îngrijorare. Şi de suspiciune. Cu atât mai mult cu cât lucrurile evoluează într-un ritm galopant. Aproape de nestăpânit… Scapă de sub control. Iar efectele se anunţă cel puţin îngrijorătoare. Dacă nu cumva chiar alarmante.
Aquabis: Fără apă potabilă astăzi, în Bistriţa Bârgăului, Năsăud, Rebrişoara şi Salva decembrie 15, 2019 - Locuitorii din Bistriţa Bârgăului rămân astăzi fără apă potabilă, pentru câteva ore.
A început sancționarea celor care aruncă aiurea gunoiul. Cea mai mare amendă dată de Poliția Locală: 500 de lei decembrie 14, 2019 - Încă de luna trecută, Poliția Locală a început să îi sancționeze pe cei care aruncă aiurea gunoiul. Cea mai mare amendă dată în această perioadă a fost de 500 de lei.
VIDEO – Peteleu despre modificarea organigramei la DSP: Nu văd logica! E pasa-n 3 cu schimb de locuri, ca la handbal! decembrie 14, 2019 - În cadrul ședinței de consiliu local a existat un proiect ce prevedea modificarea organigramei Direcției de Servicii Publice. În fond, se ”transferau” posturi de la un serviciu la altul. ”Nu înțeleg logica acestor permutări. Nu mai aveți nevoie de ei la un serviciu și îi mutați la altul? E ca la Handbal: pasa-n 3 cu schimb de locuri!” a ripostat liberalul Peteleu.
PROVOCARE: Mulţumeşte şi tu pentru binecuvântările din viaţa ta, alături de echipa Cheers! decembrie 14, 2019 - Dacă ai vrut vreodată să mulţumeşti pentru bucuriile şi bunăstarea cu care ai fost binecuvântat, dar n-ai ştiut cum – ţi se oferă prilejul perfect chiar acum! Fetele şi băieţii de la Cheers vor organiza luni, 16 decembrie, la Dacia, un spectacol caritabil extraordinar. Este momentul să răspunzi acestei provocări…!
Ovidiu Frenț nu se dă plecat! Rămâne TOT în Prefectură, dar pe un alt post: decembrie 14, 2019 - Miercuri, Ovidiu Frenț a fost demis din funcția de prefect al județului. Totuși, acesta nu va părăsi palatul administrativ. Conform organigramei actualizate, Frenț va rămâne pe un alt post. Și va răspunde direct celui ce va fi subprefect. 
Nu renunță la locuințele improvizate nici pe ger! 8 adulți și 8 minori își vor petrece iarna în barăci în fosta groapă de gunoi a Bistriței decembrie 14, 2019 - Gerul care se anunță nu pare să îi sperie pe cei care nu au o locuință corespunzătoare. 8 adulți și 8 copii își vor petrece iarna în niște barăci improvizate în zona fostei gropi de gunoi a Bistriței. De asemenea, alte patru persoane își vor petrece iarna în două foste centrale termice.
Rostul de dimineaţă: Două, trei întâmplări bizare, pe o stradă din Bistriţa decembrie 14, 2019 - Au fost suficiente câteva clipe de răgaz, în plină stradă, ziua în amiaza mare – pentru a surprinde în flagrant, în toată splendoarea, două – trei întâmplări care aveau să schimbe definitiv pulsul zilei...!
VIDEO: S-au dat mari cocoși la Cluj! Au condus haotic și apoi au dat cu pumnii într-o mașină decembrie 13, 2019 - Un incident ce a arătat lipsa de bun simț și educație a avut loc în această dupămasă în Cluj. Câțiva tineri aflați într-o mașină cu numere de BN ar fi condus haotic. Apoi au oprit în plin trafic, s-au dat jos și au dat cu pumnii într-o altă mașină. 
FOTO/VIDEO: Cei mai buni dintre bistriţeni au fost sărbătoriţi şi premiaţi azi de Primăria Bistriţa decembrie 13, 2019 - „Premiile municipiului Bistrița”, astă-seară, la Palatul Culturii. Ceremonia a debutat cu un film documentar regizat de Ciprian Moldovan şi dedicat jurnalistului bistriţean  interbelic – Gustav Zikeli. Lia Band ne-a introdus în atmosferă, interpretând un celebru hit al Tinei Turner - You’re simply the Best...
Pa, Complex Polivalent sportiv din Wonderland decembrie 13, 2019 - Într-o conferință de presă, liderul PNL Ioan Turc a precizat că complexul polivalent sportiv din Wonderland nu este o prioritate, existând șanse mari ca un astfel de proiect să nu fie finanțat.
Amendat de polițiști, pentru că… a uitat unde și-a parcat mașina! decembrie 13, 2019 - S-a întâmplat ieri, în Beclean. Un bărbat din Nușeni a cerut ajutor polițiștilor în găsire mașinii sale furate. Doar că mașina nu a fost furată ci mutată în alt loc...tot de el.
DOCUMENTE: Cum a ajuns un student să execute 5 ani de închisoare, după ce a băgat în mormânt un tânăr decembrie 13, 2019 - Un tânăr de 25 de ani, student la Universitatea Tehnică își va petrece următorii 5 ani după gratii, după un aparent banal accident de circulație. În 2017, acesta a urcat băut la volan, a cauzat un accident de circulație, în urma căruia un taximetrist a murit. Curtea de Apel Cluj a considerat că cei 2,7 ani de închisoare stabiliți de judecătorie sunt insuficienți pentru ca tânărul „să se învețe minte”.
FOTO: O ieșire din vacarmul cotidian. O dezintegrare a ființei umane, aşa cum doar Ştefania Borodi o poate concepe decembrie 13, 2019 - Aveţi acum ocazia să admiraţi, la Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud, o inedită colecţie de tablouri semnate de creatoarea de modă Ştefania Borodi. „Ele redau viziunea și trăirile mele, dezintegrarea ființei umane și reasamblarea ei prin firele de lână..."
Consilierii locali au votat: Fără burse mărite pentru elevi! decembrie 13, 2019 - Un proiect aflat pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local prevedea aprobarea valorii burselor oferite elevilor. Liberalii au propus majorarea sumelor alocate, însă proiectul nu a avut susținere. Doar cei din PER și un ”rătăcit” din ALDE au susținut propunerea acestora.