VIDEO: Liberalii raportează – Peste 40.000 de bistrițeni au semnat pentru Iohannis

VIDEO: Liberalii raportează – Peste 40.000 de bistrițeni au semnat pentru Iohannis

S-a încheiat cu succes campania de strângere de semnături pentru susținerea candidaturii la funcția de președinte a lui Klaus Iohannis. În județul nostru au semnat peste 40.000 de persoane. Și românii aflați în concediu în Bistrița și-au arătat susținerea față de actualul președinte.

Partidul Național Liberal a încheiat la Bistrița cu succes campania pentru strângerea de semnături în vederea susținerii candidaturii președintelui Klaus Iohannis pentru un al doilea mandat.

Astăzi, într-o conferință de presă, conducerea PNL Bistrița-Năsăud, a adus în atenția bistrițenilor rezultatul spectaculos obținut în județul nostru. Semnăturile adunate au fost cu mult peste cât se așteptau liberalii să strângă, deși spun ei, mulți bistrițeni nu au reușit să semneze listele pentru susținerea actualului președinte pentru încă un mandat.

„Am încheiat campania pentru strângerea de semnături în vederea susținerii candidaturii președintelui Klaus Iohannis pentru un al doilea mandat. Față de targetul de 34.000 de semnături, am adunat un număr de peste 40.000 de semnături, mai exact 40.300. Le mulțumesc tuturor celor care prin semnătura lor susțin candidatura pentru al doilea mandat al președintelui Klaus Iohannis. Îmi cer de asemea scuze față de cei care ar fi semnat, nu puțini, dar la care nu am reușit să ajungem într-o perioadă destul de scurtă de timp.”, a declarat Ioan Turc, președintele PNL Bistrița-Năsăud.

Turc i-a asigurat pe toți cei care au semnat, dar și pe cei care nu și-au arătat susținerea față de Iohannis, că dintre toți candidații la președinție, actualul președinte este cea mai bună soluție pentru România, deși PSD încearcă să îl înlăture sub orice formă.

„Președintele Iohannis nu este un președinte spectaculos, dar este un președinte eficient. Reprezintă excelent România în plan internațional, iar în plan intern a fost reduta în care PSD a lovit în toți acești ani, diminuând atribuțiile președintelui, dar a fost reduta de care nu s-a putut trece. Președintele Iohannis, împreună cu milioane de români, au blocat adoptarea Ordonanței 13. Președintele Iohannis a împiedicat PSD să scoată România din Uniunea Europeană. Președintele este un om de construcție, și mai puțin un om de lupte de uzură sau de gherilă politică.”, a mai spus Ioan Turc.

Sorin Hangan, președintele Organizației Municipale Bistrița, le-a mulțumit și el tuturor celor care au semnat listele de susținere, menționând că activitatea de strângere de semnături a devenit un examen al partidului cu cetățenii întrucât nu este ușor să convingi pe cineva să pună pixul pe hârtie. În municipiul Bistrița s-au adunat 12.000 de semnături.

„Nu este ușor să îi explici unui alegător că președintele Iohannis a ținut sus stindardul democrației în fața asaltului demagogic al PSD ce ne transformase într-o enclavă nedorită a Uniunii Europene. Nu e ușor să explici de ce noi, liberalii, am respectat principiile democratice, Constituția și votul electoratului, în timp ce adversarii noștri politici ajunseseră să se considere stăpâni peste un sat, o comună, un oraș, un județ, o țară. Organizația municipală a strâns aproximativ 12.000 de semnături. Fiecare semnătură reprezintă o speranță, precum fiecare vot exprimat. Sintagma „Votul tău contează!” a devenit o lege morală a fiecărui român ce crede în valorile democratice, naționale și europene. Bistrițenii cred în aceste principii.”, a explicat Sorin Hangan.

Diana Morar, președinta Organizației Femeilor Liberale Bistrița-Năsăud și consilier municipal, a menționat că bistrițencele care îl susțin pe actualul președinte pentru un nou mandat sunt în număr foarte mare. Conform Dianei Morar, femeile din Bistrița nu vor susține candidatura Vioricăi Dăncilă, întrucât aceasta nu reprezintă valorile feminine.

„Sunt convinsă că toate femeile care au venit și și-au arătat susținerea față de președintele Klaus Iohannis nu sunt de acord cu modelul feminin pe care îl oferă candidata la președinție a PSD, respectiv premierul Viorica Dăncilă. Femeile nu au cum să se regăsească într-un asemenea model feminin, care de fapt lucrează cu bună știință la uzurparea cu bună știință a României. În mare parte femeile sunt mame și au o altfel de gândire, o gândire mult mai analitică, și acest aspect este foarte important în momentul în care un partid politic susține candidatura unei femei.”, a spus Diana Morar.

Președinta Organizației de Seniori, Calo Viorica, este extrem de mulțumită că la Bistrița au semnat și oameni aflați doar în trecere prin orașul nostru, dar și românii veniți acasă în concediu.

„Am stat trei săptămâni în fața sediului nostru și vreau să vă spun că reacția oamenilor din județul Bistrița-Năsăud și din țară a fost foarte bună vizavi de cea de a doua candidatură a domnului președinte Klaus Iohannis. Am avut familii întregi din sudul țării și din județele care au în frunte PSD-ul care au semnat. De exemplu o familie întreagă din Craiova a semnat la Bistrița. La Bistrița au semnat foarte mulți români din Diaspora care se aflau în concediu. Domnul Iohannis va câștiga în județul nostru față de ceilalți candidați.”, a spus președinta Organizației de Seniori.

Se caută mecanic auto, bucătar, contabil sau barman! NOI locuri de muncă, în Bistriţa! octombrie 14, 2019 - PP Auto caută pentru angajare un mecanic auto cu experienţă în reparaţii şi diagnosticare, iar Panebo Gaz angajează contabil! Se caută şi bucătari, barmani, ingineri, brutari sau conducători auto! Se oferă condiţii avantajoase de muncă şi plată!
VIDEO – Proprietarul câinilor de pe Tărpiului: Îmi asum ce s-a-ntâmplat, stau rău cu timpul, dar îi iubesc! octombrie 14, 2019 - Peste 20 de câini stau într-o curte pe strada Tărpiului. Imaginile video surprinse de vecini au oripilat internauții. Câinii se mănâncă între ei și chiar au mâncat puiuți. Proprietarul a ținut să explice că își asumă ceea ce s-a întâmplat. ”Nu am timp destul, dar îi iubesc. Îi hrănesc și mă joc cu ei jumătate de oră pe zi!” a spus acesta. VEDEȚI și declarația reprezentanților DSVSA BN, cât și a unei iubitoare de câini:
FOTO: Cel mai mare pericol pentru bistriţenii de azi… octombrie 14, 2019 - Cel mai mare pericol pentru bistriţenii de azi? „Dumnezeu ne oferă la fiecare pas semne…! Prin oamenii şi situaţiile cu care ne confruntăm şi care ar trebui să ne ajute să ne oprim locului şi să descoperim..."
Aquabis: Se sistează apa, în Prundu Bârgăului octombrie 14, 2019 - Astăzi , 14 octombrie 2019, se va sista TOTAL furnizarea apei potabile în  localitatea Prundu Bârgăului. Ce stradă va fi afectată:
FOTO/VIDEO: Munca migăloasă l-a scăpat de medicamente și i-a readus zâmbetul pe buze octombrie 14, 2019 - A fost forțat să se pensioneze de boală. Iar după ce iubirea vieții lui pleacă dintre cei vii, Luca Oroian simte că ”nu mai e bun la nimic”. Asta până și-a pus pasiunea în practică. Astfel, că e vorba de căluți, ultimul răcnet de motocicletă, un trabant sau un Taf, o căsuță pentru păpuși sau o cutie pentru bijuterii, nenea Luca Oroian nu se dă înapoi de la nicio provocare. Obiectele din lemn ce ies din mâinile sale sunt IMPRESIONANTE.
Cabinete medicale de la Policlinică, inundate! Cum este afectat programul unității medicale: octombrie 14, 2019 - Mai multe cabinete medicale de la policlinica Spitalului Județean de Urgență Bistrița au fost inundate. Deși problema a fost rezolvată, activitatea ambulatoriului a fost perturbată, fiind verificate echipamentele medicale din cabinetele respective.
Dacă ești convins că ea e aleasa, ia-i inelul de logodnă cu diamante de la Atlantis Gold! Luna asta, cu 10 la sută mai ieftin octombrie 13, 2019 - De cele mai multe ori dăruim bijuterii pentru a marca anumite momente importante din viața nostră: o cerere în căsătorie, căsătoria, botezul celui mic, o aniversare mai specială sau a unui om special din viața noastră. Și da, cadoul sub forma unei bijuterii este printre cele mai potrivite: cel drag poate avea mereu amintirea palpabilă a acelui moment fericit din viață, îl poate purta în fiecare zi și da, o bijuterie de aur este în același timp și o investiție bună, aurul este mereu o monedă de schimb.
Ambulanța, pe post de taximetru. VEZI pentru ce cheamă bistrițenii salvarea octombrie 13, 2019 - Potrivit statisticilor, jumătate dintre românii care sună la 112 nu anunţă o urgenţă. Mulţi încă preferă să cheme Ambulanţa pentru dureri banale ori stări de febră, în loc să ceară ajutorul medicilor de familie sau centrelor de permanență. VEZI pentru ce cheamă bistrițenii salvarea:
FOTO. O apariţie seducătoare, la Bistriţa: „Animalele nu ştiu că ai sărbători, ai grijă de ele ca de un copil mic…” octombrie 13, 2019 - Fără îndoială, una dintre apariţiile seducătoare, ieri, la târgul săptămânal Produs în Bistriţa-Năsăud, în centrul oraşului, a fost standul familiei Oprea din Feldru. Este prima familie din judeţ care a primit calificativul de „produs montan” pentru brânza frământată şi caşul de oaie.
Bachus vizitează Teaca! 30 de sortimente de vin ajung în curtea Mocăniței Transilvaniei, care ducea licoarea la Casa Imperială Austriacă octombrie 13, 2019 - Bachus pune stăpânire pe Teaca săptămâna viitoare. 7 crame din Podgoria Lechința vor prezenta mai bine de 30 de sortimente de vin în curtea Mocăniței Transilvaniei, trenul care, acum câteva sute de ani, ducea vinul vestit de Lechința, la Curtea Regală Austriacă.
Bistrițenii au prins gustul aventurii și umblă hai hui în vacanțe, cu camperul! octombrie 13, 2019 - Un nou tip de vacanțe e la modă printre bistrițeni. Cea cu camperul. Dacă unii aleg să descopere România alături de familie sau de prieteni la volanul unei autorulote, alții aleg să umble hai hui prin Europa. Cei care au fost în asfel de vacanțe spun că experiența e una inedită, iar faptul că îți poți reconfigura traseul și vacanța după pofta inimii este partea cea mai frumoasă și aventuroasă. Câteva ore de condus și unghiul din care privești vacanța se schimbă total. Poți fi acum la munte și peste câteva ore la mare. Sau astăzi în Italia și mâine în Franța. Vrei pe Coasta de Azur? Setezi GPS-ul să te ducă acolo și nu-ți rămâne decât grija locurilor de vizitat, casa și masa sunt cu tine, mereu. Plus familia sau prietenii!
Unul și…bun?? Un singur ofertant pentru lucrările la UPU, la cea de-a doua licitație octombrie 13, 2019 - Încă din primăvara anului trecut se vorbea despre extinderea UPU. După ce documentația a fost finalizată, nimeni nu s-a arătat interesat de execuția lucrărilor. ”O veste care mă bucură foarte mult e că avem un ofertant, la cea de-a doua licitație pentru extinderea UPU” a declarat managerul Spitalului.
VIDEO: Ursul, la doi paşi de Bistriţa! octombrie 13, 2019 - Dacă până zilele trecute eram informaţi despre urşi care terorizează locuitorii din Cuşma sau Ocniţa – de acum ne putem aştepta să-l vedem mult mai aproape! Un urs a fost surprins azi-noapte, la doi paşi de Bistriţa…!
Aquabis: Avarie, în Negrileşti. Cum vor fi afectaţi locuitorii octombrie 13, 2019 - O avarie s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică în localitatea Negrileşti. Cum vor fi afectaţi locuitorii:
VIDEO: SCANDAL într-un autocar Tabita Tour care mergea în Spania octombrie 13, 2019 - Scene halucinante s-au desfășurat în autogara din Arad. Protagonistul este un bistrițean, șofer al firmei de transport Tabita Tour. Bărbatul a sărit la bătaie și a agresat o femeie, pasageră în cursa ce trebuia să o ducă în Spania. Cei prezenți la toată scena spun că de vină ar fi șoferul, în timp ce alții dau vina pe femeie. VEZI ce se va întâmpla cu șoferul autocarului: