Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: [email protected] |

RECOMANDĂRI
Regalia Home și IMP România Ind Bistrița fac angajări! Alte oferte de muncă atractive
FOTO: Aventurile „reginei” tenisului de masă în Europa: A venit la Bistrița la 10 ani, fără să știe o boabă de română
OAMENI din Bistrița-Năsăud: Tulburătoarea poveste a unui bistrițean nemulțumit... „Pentru a-i ajuta pe tinerii din acest oraș înapoiat...”
EDITORIAL: Dovada că nu se poate schimba nimic în Bistrița! PSD-iștii sunt dumnezei - să vină pasarelele suspendate, pârtiile de milioane și cenzura
Impresioneaz-o cu trandafiri care rezistă 25 de ani, de la Euforia Floral Boutique!
Vrei să stai la SPA în timp ce ești la muncă? Hai la Casa EMA!
Aparatul minune Exilis Elite a ajuns la Bistrița! La Salon Claudia!

  200 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: [email protected]
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
[email protected]
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015VIDEO: Minunații câini nordici se pregătesc de spectacol. În acest weekend, la Tihuța!

18/01/2018 11:07:41 Ioana BRADEA  
Peste 30 de atelaje din 7 țări s-au înscris la cea de-a doua ediție a ineditului concurs de sănii trase de câini nordici care se va desfășura sâmbătă și duminică în Pasul Tihuța, pe Drumul Romanilor. „Vremea ne-a cam dat de furcă, dar s-au anunțat ninsori și mâine...”, a explicat pentru Bistrițeanul.ro Damaschin Berende, unul dintre organizatori.

Se anunță un spectacol pe cinste în acest weekend, la Tihuța, acolo unde se desfășoară a doua ediție a unui inedit concurs care va reuni peste 30 de atelaje trase de câini nordici.

Inițial se anunțaseră mai mulți concurenți, dar unii și-au schimbat planurile, în ultimul moment, pentru că și competiția era cumva sub semnul întrebării, deoarece a nins relativ puțin în ultima lună. Unii dintre concurenți ne-au contactat din nou dorind să revină, astfel încât am decis că încă se mai pot face înscrieri pentru concurs. Avem acum zăpadă la Tihuța, sperăm că va ninge și mâine, așa cum anunță meteorologii...”, a explicat pentru Bistrițeanul.ro Damaschin Berende, unul dintre inițiatorii acestei competiții.

Despre ediția de anul trecut puteți reciti impresii accesând linkul de mai jos:

FOTOREPORTAJ: Câini nordici, din patru țări, au luat startul unui concurs deosebit organizat la Tihuța, pe Drumul Romanilor

Ediția acestui an se desfășoară în Pasul Tihuța, în zilele de 20 și 21 ianuarie, evenimentul fiind organizat de Clubul Sportiv Sleddog Bistrița Năsăud, în parteneriat cu Tășuleasa Social. „Îi invităm pe spectatorii din județul nostru, dar nu numai, să vină să se bucure în număr cât mai mare de un spectacol rarisim... Mulțumim totodată susținătorilor și sponsorilor care fac posibilă desfășurarea acestui special eveniment...!”, mai precizează Damaschin Berende.

La începutul anului 2017, preotul Attila Kiss din Rodna – devenit campion mondial la atelaje canine, categoria B1 (6 câini), în Italia – și Damaschin Berende, el însuși practicant pasionat al acestui sport, au reușit performanța de a impune recunoașterea oficială ca ramură sportivă, acesta fiind cunoscut în România și pe plan internațional sub denumirea de Sleddog Sport.

Mai multe despre acest subiect puteți reciti accesând linkurile de mai jos:

Pentru prima oară sub tricolorul României! Medalie de aur și argint pentru doi bistrițeni, în Austria

Cu titlul de campion mondial în buzunar, preotul Attila Kiss din Rodna are şanse să impună recunoaşterea acestui sport

Un campion mondial bistriţean se destăinuie: „Medalia de aur nu m-a făcut nici mai mare, nici mai deştept..."


VIDEO/FOTO. Preotul campion: a câștigat peste 20 de concursuri de sprint și cu banii făcuți din câini și-a reabilitat biserica!

2351 vizualizariCSSbn_afis1.jpg :: Bistriteanul.ro
CSSbn_afis.jpg :: Bistriteanul.ro
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate

Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2018 Bistrițeanul.ro