VIDEO: O clădire părăsită din Bistrița – vedetă într-un videoclip hip-hop!

VIDEO: O clădire părăsită din Bistrița – vedetă într-un videoclip hip-hop!

O clădire părăsită din Bistrița, cu coridoare sinistre, dâre de rugină și pereți scorojiți – situată în zona industrială a orașului – este „vedetă” într-un videoclip hip-hop:

Mai bine solitar, încurcat în propriul gând / Vorbind de interese, prietenii dispar oricând
Muzica mă instruiește pentru viitoarea repriză / Rundă peste rundă sentimentele mă bagă-n priză
Mă hrănesc din vise, n-am cum să mă simt pustiu / Căci îmi creez o lume diferită când încep să scriu…
O să fie bine? Asta n-am cum să știu – bat la cât mai multe uși până nu e prea târziu…!

Versurile de mai sus sunt doar un fragment din cea mai nouă piesă lansată de băieții de la Mad House și intitulată „N-am nevoie”.

Cu forțe proaspete, tinerii pasionați de hip hop din Bistrița ies la lumină cu o nouă piesă dinamică: videoclipul ei a fost filmat pe acoperișul unei clădiri din oraș, dar și într-o clădire abandonată din zona industrială.

Piesa „N-am nevoie” este a doua piesă extrasă de pe viitorul album Mad House intitulat RESTART.

Pe lângă albumul la care lucrează, băieții anunță oficial în premieră pentru Bistriteanul.ro că vor să demareze un inedit și… proiect „Am numit acest proiect Mad World. Și ne dorim să scoatem la suprafață, să sprijinim și să încurajăm și alți artiști din Bistrița. Vrem să le oferim șansa să înregistreze o piesă la noi în studio – care va apărea și pe canalul oficial de youtube”, a explicat Alex Brumar (Stryke), unul dintre membri fondatori ai trupei.

Acesta a mai precizat că este vorba și de o oportunitate pentru tinerele talente de a lucra cu Mad House și în viitor: „Trebuie doar să ne contacteze, trebuie să creadă în ei și în talentul lor. Trebuie să fie dedicați și atât de pasionați încât să respire muzica…!”, au subliniat cei de la Mad House.

Proiectul Mad World nu e doar despre hip hop, e despre Muzică. Este despre artiști care pot să transmită prin cover-uri cel puțin la fel de mult ca artiștii care au compus piesa. Este despre oamenii care SIMT MUZICA”, adaugă cei de la Mad House.

Contact : www.facebook.com/MadHouseRomania

Directorul economic de la Aquabis a dat împrumut bani de-o vilă în oraș acum O oră - Încasează aproape 10.000 de lei pe lună, iar în ultimii ani a dat împrumut unor persoane fizice în valoare de 70.000 de euro. Este vorba despre un director din cadrul Aquabis, furnizorul de apă și canal, o societate public-privată.
Schimbă-ţi maşina veche cu un model Ford! Preţuri speciale prin Programul Rabla! acum 2 ore - Vino în Showroom-ul Ford Bistriţa, Cartier Viişoara nr 301A (lângă benzinăria Petrom) şi beneficiază de ofertele speciale. O nouă generaţie de maşini te aşteaptă!
FOTO/VIDEO: Noua secție ATI, inaugurată alături de ministrul sănătății Sorina Pintea acum 3 ore - Secția de Anestezie și Terapie Intensivă și Unitatea de Transfuzii Sanguine au fost inaugurate astăzi. Alături de oficialitățile locale, la eveniment a participat ministrul sănătății Sorina Pintea.
Încă un cetăţean de onoare, în Bistriţa…?! acum 4 ore - Consilierii locali se întrunesc azi într-o şedinţă ordinară, iar primul proiect pe ordinea de zi se referă la un nou cetăţean de onoare în Bistriţa:
Cum a plătit Primăria Bistrița 50.000 de euro pentru cauciuc INEXISTENT pentru spațiile de joacă acum 5 ore - În urmă cu doi ani, Primăria Bistrița a plătit unei firme din Târgoviște peste 50.000 de euro pentru cauciuc menit să protejeze copiii în spațiile de joacă. Problema este că acest cauciuc nu a fost niciodată montat. Pe fir a intrat Curtea de Conturi, iar SRL-ul din Târgoviște a fost nevoit să dea banii înapoi.
Punct termic pus la pământ pentru a face loc primei parcări supraetajate din Bistrița acum 6 ore - Primăria Bistrița pregătește prima parcare supraetajată din oraș. Pentru ca aceasta să se transforme în realitate, va fi pus la pământ un punct termic, situat pe Aleea Heniu.
Preț redus azi la abonamentele de piscină și fitness de la Casa EMA! acum 7 ore - Azi e ziua din lună în care Casa EMA vine în întâmpinarea doritorilor de sport și relaxare: scad preţurile la cele două servicii principale! Profitaţi, aşadar, de Happy Day...!
11,5 milioane de euro pentru Colegiul Național „Liviu Rebreanu”. Toate sălile vor avea dotări audio-video de ultimă generație acum 7 ore - În ședința de ieri de Guvern au fost aprobați indicatorii pentru reabilitarea Colegiului Național „Liviu Rebreanu”. Pentru reabilitarea colegiului sunt necesare 11,5 milioane de euro. Toate sălile de clasă vor avea dotări IT și audio-video de ultimă generație. De asemenea, va fi reabilitat și parcul dendrologic.
Câţi poliţişti cu studii superioare avem la Bistriţa? Un răspuns „interesant şi hazliu” acum 23 de ore - 64% dintre cei care muncesc în Poliţia Locală au studii superioare. Un singur angajat nu a promovat examenul de Bacalaureat. Deşi s-a bârfit pe la colţuri că în Poliţia Locală funcţionează nepotismul, acest lucru nu este adevărat:
Cât de importanți sunt papucii, noțiunile de prim-ajutor sau cele de orientare pe munte?! 1200 de persoane „s-au pregătit” să facă față drumețiilor, într-un proiect inedit acum 24 de ore - Încă o ediție a Școlii de Mers pe Munte s-a încheiat! Peste 200 de oameni au fost inițiați în tainele muntelui. workshop-urile au fost ținute de profesioniști printre care și Tibi Ușeriu!
FII REPORTER: Supermarketuri fără rampe de acces pentru persoanele cu handicap acum O zi - Accesul persoanelor cu dizabilități în magazine și supermarketuri este o adevărată aventură. Totul începe din parcare unde locurile sunt ocupate și se termină cu accesul în magazin și alegerea produselor. Totuși... există o lege care obligă comercianții să aibă la intrare căi de acces pentru persoanele cu mobilitate redusă.
Mirela Riti este noul antrenor de fitness de la Casa EMA! acum O zi - De luna aceasta ai o nouă opțiune pentru antrenamentelede la sală iar Mirela aduce cu ea tot entuziasmul și toate cunoștințele acumulate în 8 ani de acțiune.
Un bistrițean, printre jurații la noul MasterChef. Ce îl „recomandă”: acum O zi - ProTv se pregătește pentru un nou sezon al emisiunii culinare MasterChef. Noul sezon vine și cu un set proaspăt de jurați. Printre ei se numără un fost jurat al unei emisiuni culinare de la altă televiziune, un fost concurent al unui astfel de show și un...bistrițean. Despre cine este vorba:
Materom Automotive te recompensează! acum O zi - Acum te poți bucura de toate beneficiile pe care le oferă programul Service Select – la Materom Automotive! Aici te aşteaptă câteva oferte limitate. AFLĂ despre ce este vorba:
Interzis la Vlăduța Lupău la Zilele Sîngeorzului! AFLĂ de ce: acum O zi - Traian Ogâgău, primarul orașului Sângeorz-Băi, e supărat foc. O parte dintre consilierii locali, în frunte cu viceprimarul, i-au dat cu flit și nu au aprobat bugetul necesar organizării zilelor orașului, sărbărtorite în acest weekend.