Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: [email protected] |

RECOMANDĂRI
FOTO/VIDEO: Cristi din Livezile, din nou prin spitale - la un an de la operație
VIDEO - Din satul lui Coșbuc, în ring. Cum a ajuns o bistrițeancă speranța României la box
OAMENI din Bistriţa-Năsăud. Andrada Moldovan: Nu trebuie să ai bani ca să te îmbraci ok. Trendurile etno sunt depășite...
FOTO: Cel mai frumos mod de a sărbători o zi de naștere. La „Andrei Mureșanu”
FOTO: Azi începe sezonul reducerilor la Relegance și Rinascimeto...!
Se caută tinichigiu auto, operatori și controlori de calitate! Alte oferte de muncă avantajoase:

  585 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: [email protected]
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
[email protected]
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015VIDEO: O librărie unică în țară, inaugurată vineri, la Bistrița

14/01/2018 10:26:35 Ioana BRADEA  
„Am verificat și nu am găsit așa ceva în altă parte, în țară nu există încă un oraș care să aibă o librărie proprie dedicată exclusiv creațiilor scriitorilor locali afiliați Societății Scriitorilor Conexiuni din Bistrița...!”, a precizat Dorel Cosma, managerul Centrului Cultural Municipal, cu prilejul inaugurării unei noi librării la Bistrița.

Am verificat și nu am găsit așa ceva în altă parte, în țară nu există încă un oraș care să aibă o librărie proprie dedicată exclusiv creațiilor scriitorilor locali afiliați Societății Scriitorilor Conexiuni din Bistrița. Bucuria noastră este cu atât mai mare cu cât inaugurăm acest spațiu deosebit cu câteva zile înainte de Ziua Culturii Naționale...”, a precizat Dorel Cosma, managerul Centrului Cultural Municipal, vineri seara, cu prilejul inaugurării unei noi librării la Bistrița.

Aceasta va funcționa la parterul Galeriilor Casa cu Lei, sub egida Primăriei Bistrița, iar inițiatorul acestui proiect speră să poată oferi, în curând, publicului bistrițean și turiștilor – chiar și lucrări muzicale sau CD-uri realizate de bistrițeni.

La inaugurarea librăriei au participat vineri seară și președintele Consiliului Județean, Emil Radu Moldovan, secretarul de stat Alexandru Pugna și senatorul Ioan Simionca, alături de alte personalități ale orașului.

Cu acest prilej, actrița Amelia Crețiu a susținut un scurt recital din versurile lui Eminescu, fiind lansate, cu aceeași ocazie, revistele Conexiuni literare și Conexiuni Magazin, pe care le-a prezentat succint Menuț Maximinian.

Etnologul a salutat, la rândul său, apariția librăriei Conexiuni, precizând că operele scriitorilor locali care frecventează Palatul Culturii nu se găseau până acum în celelalte librării din oraș, pentru că era destul de dificil să pătrundă acolo, erau necesare tot felul de acte și hârtii. De acum, însă, turiștii care trec prin Bistrița, și chiar bistrițenii pasionați de literatură vor avea în sfârșit un loc în care să găsească aceste cărți.

2299 vizualizari0000000000expoVLcl_07.jpg :: Bistriteanul.ro
0000000000expoVLcl_08.jpg :: Bistriteanul.ro
0000000000expoVLcl_05.jpg :: Bistriteanul.ro
0000000000expoVLcl_01.jpg :: Bistriteanul.ro
0000000000expoVLcl_03.jpg :: Bistriteanul.ro
0000000000expoVLcl_02.jpg :: Bistriteanul.ro
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI
09:35 - Fratele Ancuței Cârcu va fi condus pe ultimul drum în Rebrișoara, de un sobor compus din 16 preoți

Publicitate

Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2018 Bistrițeanul.ro