VIDEO – Președintele PSD BN: Doina Pană va ajunge europarlamentar!

VIDEO – Președintele PSD BN: Doina Pană va ajunge europarlamentar!

Organizația județeană PSD este sigură că Doina Pană va ajunge pe fotoliul de europarlamentar. Aceștia sunt încrezători în șansele pe care le au și vor să demonstreze că și locul 15, pe lista PSD, e un loc eligibil pentru a ajunge în Parlamentul Europei.

În cadrul unei conferințe de presă organizată la sediul PSD, președintele organizației județene a declarat că e încrezător că Doina Pană va prinde fotoliul de europarlamentar.

Avem informații foarte pozitive care vin din campania pe care o facem pentru colega noastră, Doina Pană, pentru a accede în parlamentul european. Lucru care cred că se va întâmpla, chiar dacă o groază de cârcotași spun că locul 15 nu este eligibil la PSD. Mai este foarte puțin timp și o să vedeți că locul 15 e eligibil la PSD și că doamna Doina Pană va deveni europarlamentar. E un coleg de partid foarte bun, un om foarte harnic”, a declarat Radu Moldovan.

Acesta speră ca rezultatele alegerilor să fie undeva la 5 procente peste media națională. Astfel, dacă se estimează că PSD va avea 35 la sută, membrii partidului de la guvernare speră la 40 la sută.

Liderul PSD BN a ținut să sublinieze faptul că Bistrița a dat doar oameni de valoare în PSD. De aceea o susține și pe Doina Pană.

O susțin la această candidatură pentru europarlamentare. Logic că aș fi fost mult mai fericit să fie între primii 10, nu pe locul 15, dar PSD-ul din România nu e format numai din organizația PSD BN. Rezultatele noastre, din punct de vedere administrativ și al promovării în poziții importante, sunt unele de podium. Dacă vă uitați la reprezentanții PSD BN și ce poziții ocupă, o avem pe Doina Pană, pe Daniel Suciu și pe Ioan Deneș”, a explicat Radu Moldovan.

Încrederea în rezultatele de la alegerile din 26 o mai dă „creșterea electorală” pe care PSD o înregistrează.

„PSD are o schimbare, și nu mai e în cădere electorală, ci în creștere electorală. Mai e puțin până în 26 și lucrul acesta se va vedea, că oamenii văd ceea ce se întâmplă în România, văd agresivitatea care este provocată de adversarii noștri și nu gustă astfel de lucruri. Eu cred că PSD-ul va lua peste 35%. Deci dacă PSD-ul va ajunge la 38 – 39%, uite vă și lansez provocarea, ca atunci când va fi doamna Doina Pană europarlamentar, eu să vă fiu ghid la primul tur la Bruxelles”, a conchis Radu Moldovan.

Apa de ploaie ne va arde la buzunar! acum 6 ore- Bistrițenii trebuie să-și pună bani deoparte pentru cheltuielile imediat următoare. Apa de ploaie ne va arde la buzunare. Iar valoarea facturilor ce vor trebui plătite în lunile mai și iunie va fi mult mărită. Nu se întrevede nicio reducere. 
FII REPORTER: Scumpă apa la Jelna! Pardon, benzina! acum 6 ore- Un bistrițean ar fi plătit 100 de lei pentru 17 litri de...apă! Teoretic de la pompă ar fi trebuit să curgă benzină. Însă când a golit rezervorul, stupoare! Nici nu a fost de mirare că mașina i s-a oprit!
Ce faci dacă te prind tunetele și fulgerele pe munte? Află răspunsurile la „Școala de mers pe munte” acum 7 ore- „Școala de Mers pe Munte” te învață să asculți muntele! Proiectul Asociației Tășuleasa Social continuă și ajunge la ediția cu numărul 5. Anul acesta, 200 de persoane din toată țara și din Republica Moldova vor avea ocazia să afle secretele muntelui.
FOTO: Imagini spectaculoase din Bistrița-Năsăud, premiate la Fotogeografica, în București! acum 8 ore- Peste 1200 de fotografii au ajuns în acest an la Fotogeografica, unul dintre cele mai importante saloane de fotografie din țară, iar printer premianți se află și doi fotografi din Bistrița, în timp ce un tânăr din Lunca Ilvei a ajuns cu fotografiile sale în catalogul expoziției.
Silvia Galben (PMP): Plan de acțiune al europarlamentarilor PMP în legislatura 2019 – 2024 (2) acum 9 ore- Din poziția de candidat PMP la alegerile europarlamentare din 26 mai, bistrițeanca Silvia Galben ne prezintă care sunt elementele de politică externă care pot afecta securitatea Uniunii Europene, dar și aspectele pentru care parlamentarii PMP vor milita în Parlamentul European.
Ștafeta Ciclistă SM mobilizează și unește oameni! acum 9 ore- „Ștafeta Ciclistă SM”, o campanie organizată de Asociația de Scleroză Multiplă din România ajunge la Bistrița! Aproape 100 de cicliști vor pedala în scopul informării și conștientizării comunității cu privire la maladia Sclerozei Multiple.
Noi drumuri județene vor fi modernizate. VEZI care sunt acestea: acum 10 ore- Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud continuă lucrările de modernizare a infrastructurii de drumuri judeţene. Acest lucru face parte din proiectul de conectare la reţeaua trans-europeană de transport (TEN-T). VEZI ce drumuri vor fi refăcute:
ATENȚIE! Viperele au ieșit la plimbare prin Colibița! acum 11 ore- Existența viperelor în Colibița nu e o noutate. Doar că acestea au ieșit ”din hibernare” de curând și au pornit la plimbare. Ce trebuie să faceți dacă vă întâlniți cu un astfel de exemplar:
Silvia Galben (PMP): Plan de acțiune al europarlamentarilor PMP în legislatura 2019 – 2024 (1) acum 12 ore- Din poziția de candidat PMP la alegerile europarlamentare din 26 mai, bistrițeanca Silvia Galben ne prezintă care sunt principalele elemente ce ghidează Planul de Acţiune Parlamentară al europarlamentarilor PMP.
Miting electoral: Rareș Bogdan (PNL) vine mâine la Bistrița! acum 12 ore- „Rareș Bogdan vine alături de bistrițeni! Vă aşteptăm pe platoul din fața Palatului Culturii!”, anunță PNL Bistrița-Năsăud.
Verifică rapid și ușor dacă ești asigurat și ai card de sănătate: acum 12 ore- Acum aveți posibilitatea de a verifica dacă sunteți asigurat și aveți card de sănătate emis. CNAS vă explică ce trebuie să faceți pentru a verifica. Plus pașii pe care trebuie să-i urmați în funcție de situația în care vă încadrați.
Aquabis: Se sistează apa în Dorolea și Valea Poenii acum 13 ore- Locuitorii din Dorolea și Valea Poeni au rămas fără apă potabilă încă de ieri seară. Aquabis Bistrița a fost nevoită să sisteze apa până joi, 23 mai. Care este motivul:
L-ați văzut pe Posh? Recompensă 2.000 de euro pentru cine îl aduce acasă! acum 13 ore- Informația dispariției lui Posh a făcut deja înconjurul întregii țări, dar fără succes. Stăpâna câinelui, o cunoscută handbalistă, oferă o recompensă uriașă. L-ați văzut?
Biciclist accidentat grav, lângă Teraplast acum 14 ore- Un accident rutier a avut loc în această dimineață, în zona Teraplast. Un biciclist a fost lovit de o mașină care a pătruns pe contrasens. Ambii au fost testați cu aparatul etilotest.
Ioan Turc – PNL: Sistemul de gestionare al apelor pluviale din Bistrița este „varză”! acum O zi- Astăzi, orașul Bistrița localitățile componente au fost blocate în câteva minute de la începerea ploii. Ioan Turc (PNL) dă vina pe sistemul de gestionare a apelor pluviale și solicită sprijin din partea județelor învecinate.