Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: [email protected] |

RECOMANDĂRI
FOTO/VIDEO: Cristi din Livezile, din nou prin spitale - la un an de la operație
VIDEO - Din satul lui Coșbuc, în ring. Cum a ajuns o bistrițeancă speranța României la box
OAMENI din Bistriţa-Năsăud. Andrada Moldovan: Nu trebuie să ai bani ca să te îmbraci ok. Trendurile etno sunt depășite...
FOTO: Cel mai frumos mod de a sărbători o zi de naștere. La „Andrei Mureșanu”
FOTO: Azi începe sezonul reducerilor la Relegance și Rinascimeto...!
Se caută tinichigiu auto, operatori și controlori de calitate! Alte oferte de muncă avantajoase:

  582 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: [email protected]
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
[email protected]
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015VIDEO: Străzile din Sîngeorz-Băi, ca după război! Când vor fi asfaltate:

10/01/2018 16:05:53 Ana ȘTEFĂNEL  
Drumurile din Sîngeorz-Băi sunt pline de gropi și de noroi. Primarul Traian Ogâgău spune că situația nu mai poate rămâne așa. Care este planul:

Primarul orașul Sîngeorz-Băi, Traian Ogâgău, a vorbit astăzi în cadrul unei conferințe de presă despre situația deplorabilă a străzilor din orașul-stațiune. Acestea nu sunt asfaltate, iar acum sunt pline de noroi și de adevărate cratere.

În primăvara anului trecut a fost depus un proiect de asfaltare pe o porțiune de 14 kilometri, însă acesta a fost respins. Fiind în partidul aflat la opoziție, Ogâgău a făcut astăzi în fața presei un apel către deputatul PSD Daniel Suciu și președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, pentru a interveni și lucrurile să poată fi grăbite.

Motivul respingerii proiectului a fost unul cât se poate de clar: nu este apă-canal.

„Ar trebui să mergem în paralel cu asfaltările pentru că Primăria Sîngeorz-Băi nu o să aloce fonduri serioase, cum se alocau până acum. O să rog frumos cetățenii să înțeleagă acest lucru, că sunt banii lor, nu-i putem arunca pe apa sâmbetei. Unde nu este un pic de pantă, orice ai face, la prima ploaie este catastrofă. Ca să mulțumești oamenii trebuie să pietruiești din nou, iar străzile sunt foarte multe. Asfaltările și apă-canal în Sîngeorz-Băi sunt prioritățile. Nu mai putem sta nici măcar un an, nici măcar o zi. Dacă se va face apă-canal, trebuie să mergem în paralel”, a declarat Traian Ogâgău.

80% dintre străzile din Sîngeorz-Băi nu sunt asfaltate, iar 85% dintre gospodării nu sunt racordate la utilități. Dacă Aquabis și Consiliul Județean Bistrița-Năsăud vor începe lucrările la primăvară, așa cum este plănuit, Traian Ogâgău spune că va face tot ce este nevoie pentru ca străzile să fie asfaltate, chiar și un credit bancar dacă nu există altă variantă.

 

2834 vizualizari


Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI
09:35 - Fratele Ancuței Cârcu va fi condus pe ultimul drum în Rebrișoara, de un sobor compus din 16 preoți

Publicitate

Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2018 Bistrițeanul.ro