VIDEO: Sute de specialişti din întreaga ţară, la Forumul Medical Bistriţean

VIDEO:  Sute de specialişti din întreaga ţară, la Forumul Medical Bistriţean

Peste 250 de medici de familie și medici din toate specialitățile medicale şi-au dat întâlnire la Bistriţa: aici se desfăşoară astăzi şi mâine Forumul Medical Bistriţean, organizat de Grupul medical Sanovil.

„Faptul că acest forum a ajuns la a patra ediţie este un lucru grozav, este rarisim în România ca o instituţie particulară să organizeze asemenea sesiuni ştiinţifice”, a recunoscut prof. dr. Silviu Sfrângeu – profesor universitar al Universității de Medicină și Farmacie Cluj-Napoca și Director al Colegiului de tehnicieni superiori în imagistică.

Prof. dr. Silviu Sfrângeu s-a alăturat recent echipei de medici Sanovil:

AFLĂ ce profesor universitar de talie europeană a venit la Sanovil!

Specialistul a prezentat în deschiderea Forumului Medical Bistriţean şi câteva idei inovatoare pe care are de gând să le implementeze la Bistriţa:

Imre Benedek – reputatul cardiolog din Târgu Mureş a mulţumit pentru invitaţie: „Vă admir. Este un lucru absolut lăudabil care se întâmplă în acest forum, la Bistriţa… Medicina nu se poate face doar făcându-ţi bine profesia. Medicina se face cercetând, învăţând şi educând în permanenţă… Trebuie apreciat dr. Gavrilaş Mureşan, pentru că exact asta vrea să facă şi el…”, a subliniat Imre Benedek.

Bistriţa nu mai este un loc din care să vrei să fugi, în Bistriţa s-a investit enorm – a admis Gabriel Lazany, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa, prezent, de asemenea, la eveniment.

Evenimentul științific are ca temă principală „Educația medicală continuă – o necesitate pentru orice clinician modern”. Peste 250 de medici de familie și medici specialiști din toate specialitățile medicale au fost invitaţi să participe gratuit la acest eveniment.

Vor fi 2 zile de prezentări susținute de medici din județul nostru (atât din sistemul de sănătate privat, cât și din cel de stat), dar și de cadre universitare din centrele Cluj-Napoca și Târgu Mureș, urmate de dezbateri cu un accentuat caracter practic.

Prin eforturile echipei Sanovil și a conducerii Colegiului Medicilor Bistrița-Năsăud, evenimentul din acest an a fost creditat de către Colegiul Medicilor din România cu 8 puncte EMC, fapt care atestă calitatea științifică a Forumului Medical Bistrițean.

AICI puteţi consulta programul Forumului Medical Bistriţean.

Ați auzit? Și-a făcut Supercom Tel Verde! Sunați-i, gratuit, de câte ori vedeți că nu-și fac treaba! acum 9 minute- Să vezi și să nu crezi! Cei de la Supercom chiar vor s-i ajute pe cetățeni. Până acolo le-a mers bunăvoința că și-au făcut linie telefonică gratuită. Numa să-i puteți suna și să le spuneți că și-au făcut treaba bine. Sau să-i întoarceți înapoi! Depinde cum prestează, bineînțeles!
FOTO: Cade tot câte-un sistem informatic! A venit rândul celor de la Finanțe! acum O oră- Nervii cetățenilor continuă să fie întinși la maxim, în continuare, din cauza sistemelor informatice. După problemele de la APIA, apoi de la medicii de familie și farmacii, a sosit și rândul Finanțelor. Ieri, zeci, chiar sute de contribuabili au plecat de la ANAF BN, pomenind toți sfinții.
Cel de-al doilea cinema din Bistrița se deschide în toamnă! Cu ce surprize vine: acum 2 ore- Cel de-al doilea cinema din Bistrița își deschide porțile în toamnă. Happy Cinema va fi situat în mall-ul de lângă piața de la ruși, Bistrița Retail Park, și vine cu dotări surpriză.
Se deschide Aventura Parc! Dar numai cinci zile pe săptămână! acum 3 ore- Bistrițenii vor avea ocazia să se distreze ”la înălțime”, în Aventura Parc. Traseele prin copaci îi vor aștepta pe aventurieri, începând de sâmbătă. Totuși, parcul va fi deschis doar cinci zile pe săptămână. AFLĂ și ce tarife se percep:
FOTO/VIDEO: Emoție, patriotism, o altfel de lecție de istorie! Ziua Drapelului, în imagini acum 4 ore- Astăzi s-a sărbătorit ZIua Națională a Drapelului României. La Bistrița a fost un moment unic, putând fi admirate alte 24 de steaguri, datând încă din secolul I î. Hr. 
Spectacole folclorice extraordinare la Rebra, Şieu şi Silivaşu de Câmpie! Cine sunt artiştii invitaţi să cânte acum 5 ore- Motive de bucurie şi sărbătoare în câteva comune din judeţ...! Se anunţă  evenimente speciale în acest sfârşit de săptămână, la Rebra, Şieu şi Silivaşu de Câmpie.
Aquabis: Se sistează apa în Rebrişoara, Năsăud şi Mijlocenii Bârgăului acum 6 ore- Aquabis Bistriţa anunţă că e nevoită să sisteze apa în Rebrişoara, Năsăud şi Mijlocenii Bârgăului - astăzi, pentru câteva ore.
Dani Suciu: Ipoteza că dacă un baron local pune un funcționar public să facă o ilegalitate, doar funcționarul răspunde, e falsă acum 6 ore- Ieri a fost adoptat, prin Ordonanță de Urgență, noul Cod Administrativ. Acesta integrează 16 acte normative. Dani Suciu, ministrul Dezvoltării a comentat pe marginea acestuia, imediat după ședință. ”Ipoteza că dacă un baron local pune un funcționar public să facă o ilegalitate, doar funcționarul răspunde, e falsă” a declarat acesta.
RECORD la alcoolemie: Cât a indicat etilotestul în cazul unui șofer din Odorhei acum 22 de ore- Polițiștii au avut parte de un șoc, ieri. Aceștia au oprit în trafic un autoturism. La volanul acestuia, un bărbat, rupt de beat. Rezultatul indicat de etilotest a surprins pe oamenii legii.
PERCHEZIŢII în Bistriţa-Năsăud! Prejudiciu de peste 2.000.000 lei, creat prin angajări false acum 23 de ore- PERCHEZIŢII în Bistriţa-Năsăud! Începând cu 2009 și până în prezent, trei persoane, având controlul mai multor societăți comerciale cu sediul în județul Bistrița-Năsăud, s-ar fi constituit într-un grup infracțional organizat, specializat în săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată.
EXTRA: Zestrea Nordului! Spectacol folcloric extraordinar, în weekend, pe pietonal! acum 23 de ore- A doua ediţie a unui festival naţional iniţiat anul trecut - Zestrea Nordului - se va desfăşura în acest weekend, la Bistriţa: se anunţă un spectacol folcloric extraordinar la care vor participa ume importante ale folclorului naţional!
Cât durează căsniciile în județul nostru și la ce vârstă divorțează bistrițenii? acum O zi- Căsniciile din județul nostru nu sunt încheiate de moartea unui partener, cum spun jurămintele de la nuntă. În realitate în Bistrița-Năsăud multe căsnicii abia trec de „vârsta” de buletin. După cât timp de conviețuire se despart bistrițenii:
Revoltă-n PSD: Viorica Dăncilă, certată de Radu Moldovan acum O zi- Reprezentanții PSD au avut o întâlnire la mare, la Neptun. Tensiunile au fost la ele acasă. Iar printre cei mai vocali lideri PSD din țară, s-a aflat și Radu Moldovan. Acesta a avut reproșuri și replici dure la adresa premierului Viorica Dăncilă.
FOTO – Între bucurie și tristețe: Un primar, hotărât să sancționeze tinerii ce vin acasă din străinătate, „dacă mai continuă așa” acum O zi- Pe perioada verii comunitățile de la sat, în mod special, se bucură de revenirea acasă a copiilor. Fie că e pe o perioadă scurtă sau mai lungă, bucuria e o stare de fapt. Doar că primarul unei comune e cuprins și de tristețe! ”Sperăm să nu ne puneți în situația de a lua măsuri și de a sancționa” le transmite acesta.
Primele rezultate la Evaluarea Națională! Cum s-au descurcat elevii din Bistriţa-Năsăud acum O zi- Ministerul Educaţiei Naţionale a făcut publice, cu puţin timp în urmă, primele rezultate ale examenului de Evaluare Naţională. În Bistriţa-Năsăud s-au obţinut trei medii de 10. Iată cum s-au descurcat elevii din Bistriţa-Năsăud: