Vrei să ai un copil educat și sigur pe el? Înscrie-l la cursurile de educație și dezvoltare personală, prin teatru, de la Kiddino

Vrei să ai un copil educat și sigur pe el? Înscrie-l la cursurile de educație și dezvoltare personală, prin teatru, de la Kiddino

Educarea copilului și insuflarea încrederii în sine sunt esențiale, încă de la vârste fragede. Găsirea unei metode acceptate de copil, pentru a fi educat și a se dezvolta armonios, e mai greu. De aceea, cei de la Kiddino îți vin în ajutor. Lasă-l pe copilul tău la cursurile de teatru. Va ieși de acolo un om educat și cu încredere în sine!

Ne dorim tot ce e mai bun pentru copiii noștri! Și muncim ca să le oferim tot ceea ce au nevoie! Dar chiar dacă nu le lipsesc cele materiale, parcă altceva e ceea ce am vrea să nu le lipsească. Am vrea să fie oameni, să fie educați și să aibă încredere în ei, în forțele proprii.

Uneori însă timpul ne stă împotrivă. Sau am epuizat metodele de învățare. Tocmai de aceea, cei de la Kiddino vin în ajutorul părinților care-și doresc ca micuții lor să fie oameni educați și încrezători. Și au o metodă… inedită.

Teatru – metoda de a-ți educa și dezvolta copilul

La Kiddino, copiii sunt importanți. Și nu doar joaca sau petrecerile de la zilele de naștere. Nici măcar făcutul temelor în cadrul programului de after-school nu e cel mai important, Ci OMUL care va deveni copilul.

De aceea a luat naștere ideea cursurilor de teatru educațional.

Copiii învață să devină oameni și să fie siguri pe ei, prin joc de rol, prin teatru.

Ce anume se învață

Cursul de teatru cuprinde 24 de ore de predare, pe o durată de trei luni. Acesta este împărțit în trei module.

Modulul 1 – 8 ore

Comunicare și vorbirea în public

 • Respirație și Folosirea corectă a aparatului fono-respirator prin:
  -exerciții de respirație și dozare de aer pentru a susține frazele și a stăpânii emoțiile
  -exerciții pentru mărirea capacității de expirație
  -exerciții pentru respirație cu lectură de text
 • Dicție și Eliminarea defectelor de vorbire prin:
  -tehnici de rostire corectă și clară
  -exerciții pentru diferențierea sunetelor și articulare corectă
  -exerciții pentru dezvoltarea calității vocii
 • Dezvoltarea Atitudinii și Limbajului corporal prin:
  -stăpânirea atitudinii cu care încep și susțin o prezentare
  -exerciții pentru controlul limbajului corporal pentru a fi convingător
  -dezvoltarea tehnicilor de reacție în funcție de atitudinea exprimată de audiență
 • Stăpânirea tehnicilor de susținere a unui discurs convingător prin:
  -exerciții pentru eliminarea emoțiilor distructive
  -tehnici de eliminare a blocajelor
  -dezvoltarea capacității de prezență în public

Modulul 2 – 6 ore

Dezvoltarea atenției și puterii de concentrare

 • Tehnici de relaxare și imaginație pozitivă
 • Armonizarea minții cu corpul – stăpânirea de sine
 • Jocuri de memorare și concentrare

Modulul 3 – 10 ore

Dezvoltarea stimei de sine și a gândirii creative

 • Exerciții de descoperire și dezvoltare a gândirii originale și a ideilor curajoase
 • Încurajarea gândirii flexibile și a ieșirii din tiparele limitative
 • Jocuri de rol – utile în dezvoltarea stimei de sine

Cât costă și cui se adresează

Cursul va fi predat de Camelia Codruța Rus, care activează și în trupa Sclipirici.

Se vor întocmi grupe de vârstă de 4-6 ani, 7-10 ani, 11-14 ani și 15-18 ani. Fiecare grupă va avea între 5 și 10 copii.

Cursul costă 150 de lei de modul, pentru fiecare copil.

Pentru mai multe informații despre Kiddino, spațiul de joacă și petrecere și programul after – school, puteți citi AICI.

Și pentru înscrierile la cursurile de educație și dezvoltare personală, prin teatru, luați legătura cu ei prin intermediul pagini de Facebook Kiddino.

 

 

 

VIDEO – PETELEU, marele supărat din Consiliul Local! octombrie 18, 2019 - Supărare mare ieri, în ședința de Consiliu Local. Ioan Peteleu și-a luat jucăriile și a plecat din sala mare a Primăriei. Culmea, supărarea a fost pe colegii de partid, care nu i-au înțeles dorința inimii.
VIDEO: Ursul a coborât și pe șoseaua din Strâmba octombrie 18, 2019 - Urșii și-au făcut deja un obicei să coboare în localități. Azi noapte, încă un urs a fost suprins fugind pe șoseaua din localitatea Strâmba. 
FOTO: Suntem în top la risipă alimentară, avertizează elevii Liceului Sanitar şi cei de la „Carol Davila” octombrie 18, 2019 - Suntem în top când vine vorba de risipă alimentară, avertizează elevii Liceului Teoretic Sanitar şi cei de la Şcoala Postliceală „Carol Davila” din Bistriţa. Cum au celebrat tinerii Ziua Mondială a Alimentaţiei:
GRAV accident în centrul Sâniacobului. Un ATV s-a răsturnat, iar victima este în stop cardiorespirator octombrie 17, 2019 - Un GRAV accident a avut loc în urmă cu puțin timp în Sâniacob. Un ATV s-a răsturnat în centrul localității, iar victima este în stop cardiorespirator. UPDATE: Din păcate, în ciuda eforturilor salvatorilor, trupul victimei a cedat, iar medicii au declarat decesul.
Adolescentă din Budacu de Jos, dispărută fără urmă în Irlanda octombrie 17, 2019 - O adolescentă de 17 ani este dispărută de mai bine de o săptămână de la locuința părinților săi din Irlanda. Poliția irlandeză o caută deja pe adolescentă și îi roagă pe toți cei care pot oferi informații despre ea să îi contacteze.
MINUNE: Consilierii locali spun NU la ORICE ar propune ADI Deșeuri octombrie 17, 2019 - În cadrul ședinței de Consiliu Local de astăzi a avut loc o adevărată minune. Consilierii s-au unit și au decis să se opună oricărei propuneri din partea ADI Deșeuri. Așa că au mandatat pe unul dintre ei să reprezinte bistrițenii în consiliul Asociației și să voteze NU.
Se apropie alegerile prezidențiale! AFLĂ unde votezi: octombrie 17, 2019 - În municipiul Bistrița și localitățile componente vor exista 57 de secții de votare pentru alegerile prezidențiale. Pe buletinele de vot vor exista 14 poziții. AFLĂ la ce secție de votare ești repartizat: 
Din bătrâni: O incursiune emoţionantă în profunzimea tradiţiilor româneşti, mâine, la Bistriţa! octombrie 17, 2019 - Din bătrâni, mâine, la Centrul Cultural Dacia: E vorba despre artişti excepţionali pe care publicul merită să-i descopere… Cultura tradiţională din Bistriţa-Năsăud are o eleganţă şi o frumuseţe aparte... Noi însă nu ştim să punem în valoare aceste lucruri. Este trist şi păcat..."
Noul Toyota Yaris – proiectat pentru viața urbană octombrie 17, 2019 - Noul Toyota Yaris a fost proiectat pentru a face față provocărilor tot mai mari ale vieții în mediul urban.
FOTO Au bătut sute de kilometri să repare, ca pe vremuri, o căsuță veche din Șanț, „adoptată” de Muzeul Satului din București octombrie 17, 2019 - Mai mulți meșteri din Șanț care încă cunosc tehnicile după care se realizau casele acum 50-100 de ani au bătut sute de kilometri până la București, pentru un proiect inedit. Aceștia au restaurat, ca pe vremuri, o căsuță veche din Șanț, adoptată de decenii de Muzeul Satului din București.
FOTO Poluare pe Someșul Mare! Minele închise de la Rodna fac din nou ravagii octombrie 17, 2019 - Minele de la Rodna continuă să polueze, deși sunt închise de ani buni. În această dimineață Valea Boilor, pârâul care străbate Valea Vinului, a fost poluat până la confluența cu Someșul Mare.
Ai electronice și electrocasnice de aruncat? Scapă de ele în mod corect și poți câștiga premii! octombrie 17, 2019 - Deșeurile electrice sunt tot mai multe! Dar și acestea se pot recicla. Săptămâna viitoare, electronicele și electrocasnicele de care vrei să scapi îți pot fi luate de la ușa casei. Sau le poți duce chiar tu la punctul de colectare. Iar cei ce scapă de DEEE-uri săptămâna viitoare au șansa să câștige premii. AFLĂ detalii:
FII REPORTER: Cel mai bine se lucrează pe străzi și trotuare proaspăt asfaltate octombrie 17, 2019 - Străzi și trotuare asfaltate de curând sunt din nou sparte! Pentru ridicare guri de canal sau pentru ascunderea cablurilor electrice. Că așa e la Bistrița. Se-ncepe cu sfârșitul și nimic nu aduce mai mare satisfacție ca și spargerea unei lucrări proaspăt finalizate!
Ce spuneți de o „ciclodrezină”? În weekend se poate pedala pe calea ferată la Teaca octombrie 17, 2019 - Cum ar fi să poți pedala de-a lungul uneia dintre puținele căi ferate înguste funcționale din țară? Se va putea în curând la Teaca! Un arădean a construit o ciclodrezină, care va putea fi admirată și poate chiar încercată weekendul acesta la Teaca:
Ionuț Simionca (PMP): „Voi susține guvernul care pune pe primul loc interesele românilor și ale României” octombrie 17, 2019 - „Voi susține guvernul care pune pe primul loc interesele românilor și ale României, care va susține proiectele mele legislative pentru români și pentru bistrițeni, cum ar fi Autostrada Nordului”, a anunţat Ionuț Simionca (PMP).