Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: [email protected] |

RECOMANDĂRI
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
Se caută inginer mecanic, responsabil mentenanță sau marketing și ingineri în construcții! Oferte avantajoase de muncă
Până la sesizări scrise mai este cale lungă: Plângerile la adresa Spitalului Județean se fac momentan în mediul online!
FOTO/VIDEO: Omenia... din lada de Zestre a satului bistrițean și năsăudean!
FOTO/VIDEO - Drama unui îngeraș: La doar 10 ani, Edi nu vorbește și abia se mișcă
APEL UMANITAR: Bistrițean, tată a trei copilași, decedat în Germania! E nevoie de implicare!

  595 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: [email protected]
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
[email protected]
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Wonderful Life în Wonderland! Viziunea lui Ioan Turc pentru ca bistrițenii să profite de complexul Wonderland:

13/03/2018 16:26:08 Ana ȘTEFĂNEL  
Ioan Turc vede în complexul Wonderland un viitor orășel component al municipiului. După părerea sa, ceea ce se întâmplă acum acolo este o risipă de bani, însă nu e totul pierdut.

Președintele PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, vrea „transformarea păguboasei zone Wonderland într-un posibil Wonderful Life”, după cum spunea ieri în cadrul unei conferințe de presă.

„Există, în zona vechiului Poligon, aproximativ 250 de hectare, proprietate publică a municipialității. Datorită investițiilor în pârtia de ski și a altor investiții pe care municipalitatea le preconizează acolo, bistrițenii, adică noi toți, vom cheltui sume foarte mari de bani pentru utilități: drumuri, canalizare, apă, energie electrică. În condițiile în care Bistrița se depopulează și îmbătrânește, avem nevoie de un mare proiect care să le ofere oamenilor argumente ca să rămână acasă. (...) Proiectul unui oraș nou în zona Wonderland ar transforma risipa de bani a PSD. Avem nevoie de o documentație de trecere din domeniul public în domeniul privat a acestei suprafețe de teren. Putem lotiza aproximativ 150 de hectare de teren din care ar rezulta, împărțind la 500 de mp, circa 3.000 de parcele pentru familiile din Bistrița, restul de 50 de hectare urmând să fie folosite pentru funcțiuni publice, grădiniță, școli, biserică”, a explicat Ioan Turc ce ar presupune un astfel de proiect.

Ioan Turc consideră că acest proiect ar reduce cifra bistrițenilor care aleg să părăsească județul, cifră care este în continuă creștere. Președintele PNL Bistrița-Năsăud spune că într-o astfel de zonă ar locui persoane active, medici, cadre militare, antreprenori, familii tinere, medici, profesori, etc.

1708 vizualizari


loading...

Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI
10:51 - Elevii din Bistrița se simt în siguranță la școală. Dar admit că aici se înjură și se vorbește urât
10:33 - CEPARI: Trei mașini, implicate într-un accident!
09:10 - Vrei o masă de Paște bogată și gustoasă? Comandă Coșul cu Produse tradiționale pregătit de Restaurant Casa Doamnelor!

Publicitate
Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2018 Bistrițeanul.ro