ZÂNELOR, pentru o transformare spectaculoasă, treceți pe la CULT by Nella Botirla! Fetele fac minuni

ZÂNELOR, pentru o transformare spectaculoasă, treceți pe la CULT by Nella Botirla! Fetele fac minuni

Doamnelor, recunoașteți, câte dintre voi nu v-ați spus „nu se mai poate, vreau o schimbare, nu mă mai suport”?! X nu e mai frumoasă decât mine, dar uite ce bine arată, nu-și arată vârsta. Cu siguranță așa e, iar asta pentru că nu există femei urâte, doar femei care au uitat să mai aibă grijă de ele. Și e atât de simplu să faceți marea schimbare și să vă zâmbiți în fiecare zi în oglindă, mulțumite de cea mai bună versiune a voastră. Dacă sunteți hotărâte să îndreptați lucrurile și căutați minuni pentru părul sau pielea voastră, treceți pe la CULT by Nella Botîrlă, cel mai nou și complet salon dedicat frumuseții din Bistrița. AFLĂ ce minuni pot face în câteva ore fetele de aici pentru tine:

Studioul dedicat frumuseții care poartă numele CULT by Nella Botîrlă este visul de-o viață al celei care-i poartă numele, Nella Botîrlă, unul dintre hair styliștii cei mai iubiți din Bistrița după 15 ani în care aproape n-a fost zi în care să nu aranjeze cuiva părul, în stilul său unic și adorat de cliente. Nella a visat mereu la un salon mare, unde toate clientele ei să vină și să beneficieze de servicii complete de înfrumusețare într-un singur loc, fără a mai fi nevoite să străbată orașul în zig zag, de la un salon la altul. Iar visul s-a împlinit anul trecut, cu ajutorul unui proiect Start Up, care i-a permis să-și amenajeze salonul mult visat. Cum a dorit ca schimbarea să fie radicală pentru cliente, a renunțat la numele salonului pe care-l avea înainte, Diva’s, iar alături de alte câteva fete super talentate din oraș se prezintă acum sub numele CULT by Nella Botîrlă. Salonul a fost deschis pe strada Ion Minulescu, nr. 12 A, ocupând toate etajele unei căsuțe cochete dedicate astăzi numai frumuseții bistrițencelor și nu numai.

Aranjat și vopsit, fără programare

Nella era și este recunoscută pentru faptul că nu putea să lase să iasă din salon nicio clientă nevopsită sau nearanjată, chiar și fără programare. Acum, la noul salon, lucrurile se rezolvă și mai rapid, Nella având câteva ajutoare de nădejde pe partea de hair styling și toate clientele sunt preluate imediat, indiferent că au sau nu programare. Cu trei scafe pentru spălat părul și șase scaune pentru coafor, fetele se aranjează și vopsesc aici non-stop și e o atmosferă veselă, cum rar întâlnești. Programul este de luni și până sâmbătă, de dimineața și până seara, iar dacă aveți duminici cu evenimente, salonul se deschide pentru voi, cu un telefon în prealabil.

Dacă vreți o anume culoare de păr astăzi, acum, imediat, trebuie să știți că la CULT by Nella Botîrlă puteți face asta oricând, vopsele și nuanțatoare în toate culorile sunt oricând pe stoc. Iar dacă v-a picat cu tronc balayage-ul (părul închis la rădăcină și deschis spre vârfuri), aflați că Nella tocmai ce a finalizat un curs special pe această tehnică, suprapus peste altul de colorometrie, așa că nu există culoare sau tehnică la modă pe care să nu v-o poată face.

Maria Vlad, unul dintre hair styliștii din salon, este foarte talentată și delicată dacă vreți șuvițe, iar fetele o laudă pentru tunsorile pe care le face. Lăsați-vă pe mâna ei cu încredere, chiar e talentată, doar nu degeaba e alături de Nella.

Ai părul scurt și îl vrei lung?! Se rezolvă!

Tehnica extensiilor de păr a evoluat atât de mult încât astăzi poți, în câteva ore, să ai o prelungire aproape invizibilă a părului tău natural. După ce a testat ani la rând cam tot ce a apărut pe piață, Nella a găsit un furnizor care îi oferă extensiile cu care poate să facă această magie în care părul crește peste noapte cam cât ar crește în patru ani de așteptare. Extensiile sunt din păr natural și se fixează pe păr cu keratină din labă de gâscă, o inovație în domeniu, care nu distruge părul natural al clientei și face trecerea aproape invizibilă. Cam la 4 luni extensiile se iau jos și după ce trec din nou la furnizor pentru reaplicarea keratinei se pot refolosi (cam de 4 ori). Evident, în salon se pot aplica orice extensii pe care le aveți deja cumpărate sau doriți să le cumpărați.

Pentru mai multe informații și programări puteți suna oricând sau comunica pe WhatsApp la numărul: 0742706522

Probleme cu tenul? Ai nevoie de o epilare rapidă sau definitivă? Vrei să scapi DEFINITIV de “mustățile de pisică”? Caut-o pe Paula Murg

Paula Murg face cosmetică de aproape 20 de ani. S-a pregătit să fie asistentă medicală, dar pasiunea pentru cosmetică a fost mai mare, așa că a îmbinat educația cu pasiunea și a ieșit o cosmeticiană care chiar știe ce să facă pentru frumusețea pielii tale. Se instruiește mereu și aduce în salonul ei tehnologii pe care le studiază îndelung pentru a fi sigură că rezultatele sunt cele promise. Ai auzit de multe ori că epilarea definitivă are mai mult succes în cazul persoanelor cu un fir de păr mai închis la culoare. Paula Murg a reușit să scape chiar și blondele de părul nedorit. Iar unde Foto lumina pulsată (SPL) nu dă randament, intervine prin electroliză (citește mai multe AICI), singura metodă de pe piață care face să dispară definitiv părul nedorit. Prin electroliză zeci, poate sute de cliente din Bistrița, au scăpat de firele rebele care apar pe față din cauza dereglărilor hormonale.

Ultima „jucărie” cu care Paula și-a înnebunit clientele este însă Oxygeneo, un aparat cu capsule minune care în câteva zeci de minute face minuni pentru față folosind magia bulelor de oxigen, care oferă feței nu doar curățare, ci și o oxigenare puternică și o hidratare de durată. Clientele ei sunt dependente deja de acest tratament minune și dacă tenul tău și-a pierdut strălucirea sau coșurile își fac de cap, fă-ți o programare la Paula – tel. 0744321306 și doar spune-i ce problemă ai, iar mai departe ascultă-i sfatul.

Acum ați înțeles de ce Paula i s-a alăturat Nellei în noul proiect. Sunt una mai bună ca alta și le plac provocările clientelor, să facă imposibilul posibil! Repede, bine și de durată!

Manichiura și pedichiură?! Rebeca și Sânziana vă așteaptă

O manichiură și o pedichiură îngrijită trebuie să fie în rutina oricărei femei care vrea un aspect îngrijit. Și la ce tehnici sunt acum, nu trebuie să vă prezentați în fiecare zi la manichiură sau pedichiură, e suficient să vă alocați două ore la câteva săptămâni. Fie că optați pentru manichiură sau pedichiură clasică, cu ojă permanentă sau semipermanentă, cu gel sau altă tehnică care permite alungirea și modelarea unghiilor, Rebeca sau Sânziana vă pot programa pentru o transformare pornind din vârful degetelor. Rebeca răspunde la tel. 0748128486, iar Sânziana la tel. 0753422868

Extensii de gene și make-up profesional, pasiunea Andreei Nagy

Andreea Nagy este pasionată de make up și cum machiajul nu e finalizat fără gene perfecte, a învățat și tehnica prin care aplică extensii de gene 1 D, 2 D sau 3 D. Așadar, când vreți gene mai lungi, care să vă scoată ochii în evidență, cu o programare la tel. 0742893601 puteți rezolva. Iar dacă aveți evenimente la care vreți să fiți machiată profesional sunați la același număr. Andreea stăpânește o grămadă de tehnici moderne și împreună veți stabili ce se potrivește cel mai bine fetei voastre. Iar dacă cumva vreți să învățați cum să vă machiați singure, impecabil, oricând, discutați cu ea despre un curs de automachiaj. Merită!

Masaj terapeutic, anticelulitic și de relaxare cu Gabi

Gabriela este sora Nellei și au lucrat în ultimii ani împreună. Cum Gabi se ocupa de spălatul clientelor, care se încheia întotdeauna cu un masaj al scalpului relaxant, la insistența fetelor, care spuneau că are mâini magice, a urmat cursuri de masaj și a învățat cum să-și folosească mai bine harul cu care a fost înzestrată. În noul salon are propria ei încăpere, unde își răsfață clientele cu un program de masaj gândit de ea, care îmbină partea terapeutică cu cea de relaxare, dar și cu tehnica din masajul anticelulitic. Iar dacă aveți probleme cu mâinile și picioarele, dureroase de la o piele prea uscată, o să vă facă împachetări cu parafină și să vedeți transformare. Pentru mai multe informații despre masajul holistic făcut de ea, dar și pentru programari, notați-vă numărul de telefon 0740508865.

Mai multe fotografii cu toate minunile pe care le fac fetele găsiți pe pagina lor de Facebook CULT by Nella Botirla, iar dacă dați un Like nu veți rata nimic din ce fac.

 

 

 

 

 

 

 

Spărgătorii a 16 case de vacanță, prinși de polițiștii! CE prime pedepse au primit: februarie 17, 2020 - Polițiștii au reușit să dea de urma unor spărgători de case de vacanță. În aproape 5 luni, au ”atacat” 16 cabane din zona de munte a județului. Cinci persoane au fost duse la audieri, dar numai doi tineri au ajuns în fața instanței.
PERCHEZIȚII la Negrilești: Bărbat reținut, după ce s-au găsit arme, cartușe și trofee de mistreț! februarie 17, 2020 - Un bărbat din Negrilești a fost reținut de polițiști. Asta după ce oamenii legii au descins la locuința acestuia. S-au ridicat arme, cartușe, dar și trofee de mistreț. Bărbatul a ajuns în fața judecătorilor.
NOI locuri de muncă la Modelzo, Betak, Sanovil, Cafe Noir și Stewo Plastic Năsăud! februarie 17, 2020 - Noi locuri de muncă sunt disponibile în această săptămână, la Bistrița: Se caută inginer horticol, farmacist, asistent de farmacie, inspector Resurse Umane, ingineri, șoferi profesioniști, mecanici, electricieni sau arhitecți! Oferta completă, mai jos:
VIDEO: Iubirea, în varianta pură, găsită într-un cămin din Suplai! februarie 17, 2020 - E luna iubirii! Cuplurile sărbătoresc Sfântul Valentin și Dragobetele, încercând să-și dovedească dragostea pe care și-o poartă, prin cadouri sau gesturi extravagante. Iubirea pură, sinceră, care a străbătut greutățile vieții și lipsa ”zilelor speciale”, a fost găsită însă într-un cămin din Suplai! Lelea Sîiucă și badea Gheorghe Fetti au peste 55 de ani de căsătorie!
Aquabis: Fără apă rece astăzi, în Negrilești februarie 17, 2020 - Se sistează furnizarea de apă rece astăzi, 17 februarie 2020, în localitatea Negrilești – anunță Aquabis.
VIDEO – Record: Într-o localitate din Bistrița-Năsăud impozitele nu s-au majorat de 22 de ani februarie 17, 2020 - Nu doar că se poate lăuda cu zeci de milioane de lei investiți în localitate, dar se mândrește și cu faptul că a reușit să evite împovărarea locuitorilor săi. Într-o localitate din Bistrița-Năsăud impozitele nu s-au majorat de 22 de ani:
Vânătoarea aduce bani până și la Ocolul Silvic Bistrița. Cât s-a încasat anul trecut: februarie 17, 2020 - Ocolul Silvic al municipiului Bistrița face bani dintr-o pepinieră, exploatare, chirii și redevențe și chiar vânătoare. Dacă cele mai mari venituri au provenit din servicii prestate și exploatare, nici banii aduși de vânătoare nu sunt de lepădat:
FOTO/VIDEO: O vedere bună, clară și ochi odihniți, chiar și după multe ore în fața calculatorului! Cu lentilele UVTECH de la Iana Optic, fără dureri de cap! februarie 16, 2020 - Primul lucru când deschidem ochii și ultimul pe care-l vedem înainte de somn e ecranul telefonului. Chiar și slujbele ne sunt de așa natură că stăm în fața calculatoarelor cu orele. Totuși, ochii obosiți și durerile de cap pot să fie istorie! Iana Optic îți oferă ceva unic în Bistrița: lentilele inovative UVTECH, cu o protecție suplimentară împotriva radiațiilor UV și lumina albastră.
FOTO/VIDEO – Drumul Romanilor: Un spectacol de excepție, cu husky siberieni și zăpadă din belșug, la Piatra Fântânele februarie 16, 2020 - O experiență unică în cel mai frumos loc de pe pământ – acolo unde se întâlnește Drumul Romanilor cu Via Transilvanica: Drumul Romanilor. „Traseul a fost foarte frumos, zăpada foarte bună și condițiile au fost excelente...!”
FOTO: Accident în Rebra. Două persoane au ajuns la spital februarie 16, 2020 - Un accident rutier a avut loc în localitatea Rebra. Într-o curbă ușoară, un tânăr șofer a acroșat un autoturism care circula din sens opus. Două persoane au ajuns la spital.
BISTRIȚA: Zeci de polițiști și jandarmi au verificat un cartier întreg, din ușă în ușă, după un apel cu un strigăt de ajutor la 112 februarie 16, 2020 - Mobilizare de forțe, ieri după-masă, în Bistrița. Autoritățile au fost puse pe jar după ce o persoană a sunat la 112 și solicita ajutor. După apel, telefonul de pe care s-a sunat a fost închis. Zeci de polițiști și jandarmi au bătut din ușă-n ușa și au numărat copiii din casele bistrițenilor.
Îți place să salvezi vieți?? Devino voluntar la Serviciul de Ambulanță! februarie 16, 2020 - Nu e timp de pierdut, nu e o joacă, nu e ușor, dar e cea mai mare satisfacție atunci când redai pe cel drag familiei! Dacă-ți place să salvezi vieți și să aduci speranță, devino voluntar la Ambulanță! 
FOTO: SUPERCOM s-a pus pe treabă! Nu le iese curățenia nici de frica amenzilor vicelui februarie 16, 2020 - Speriați de amenzile primite de la municipalitate, Supercom s-a pus, cică, pe treabă. Acum, ori nu se pricep, ori în mod intenționat fac lucru de mântuială. Curățenie să nu se zică că n-a fost făcută pe lângă containere, pubele golite pe jumătate și, un lucru clar, mizerie peste tot. Parcă niciodată Bistrița n-a fost mai murdară...
Rostul de dimineață: Se face praf și pulbere încă o clădire legendară din Bistrița februarie 16, 2020 - Se face praf și pulbere încă o clădire legendară din Bistrița… Chiar în aceste zile, sub privirile nepăsătoare care se aruncă, din când în când, de pe pasarelă, își dă obștescul sfârșit încă un mastodont industrial…
BETAK angajează! Ingineri, electricieni, sudori, șofer, lăcătuș mecanic, muncitori februarie 15, 2020 - SC BETAK SA Bistriţa, str. Industriei, nr. 4,angajează:
Vă căsătoriți? La Wedding Land găsiți tot ce aveți nevoie pentru cea mai importantă zi din viața voastră! februarie 15, 2020 - Ultimele două zile ale lunii februarie și prima zi de primăvară aduc un eveniment special pentru îndrăgostiți. Târgul de nunți ”Wedding Land” oferă cadrul perfect pentru ca cei ce au ales să-și unească destinele în 2020 să găsească tot ceea ce au nevoie pentru marea zi! De la invitații de nuntă, până la rochia și buchetul de mireasă și floarea din pieptul mirelui. 
Posturi vacante, în Consiliul Județean al Elevilor Bistrița-Năsăud! februarie 15, 2020 - O șansă extraordinară pentru toți elevii care vor să se implice și să-și facă vocea auzită! Consiliul Județean al Elevilor Bistrița-Năsăud recrutează elevi talentați pentru funcțiile vacante din noul Birou de Presă. Sunt disponibile și posturi de vicepreședinte sau director de departament!
Bărbatul internat în stare critică din cauza gripei a decedat februarie 15, 2020 - Gripa a mai luat încă o viață. La Spitalul Județean de Urgență Bistrița a fost înregistrat încă un deces, la un pacient internat în stare critică în cazul căruia a fost confirmat virusul gripal de tip A.
Time to Hybrid! Suzuki își extinde gama de modele hibrid și devine primul producător care comercializează doar modele hibrid 12V și 48V februarie 15, 2020 - În conformitate cu planurile de a reduce și mai mult emisiile de CO2 și de a îmbunătăți consumul de combustibil în gama sa, Suzuki Romania anunță introducerea, începând cu luna martie 2020, a trei noi versiuni hibride cu sistem de 48 V Self-Charging, care vor include și unitatea pe benzină K14D Boosterjet.
Rostul de dimineață: Iarnă ca-n povești, la o aruncătură de băț de Bistrița…! februarie 15, 2020 - La Bistrița iarna se face de râs, pedepsindu-i, parcă, pe toți cei care au așteptat-o îndelung, cu sufletul la gură… În schimb, doar câțiva kilometri mai încolo, la o aruncătură de băț de Bistrița – dimpotrivă! Iarna se desfășoară în toată splendoarea:
VIDEO Larisa Magda, minunea brunetă cu origini bistrițene care a impresionat jurații de la „Românii au talent” februarie 15, 2020 - O adolescentă de doar 15 ani originară din Bistrița a reușit să-i impresioneze pe jurații de la „Românii au talent”. Aceasta nu este la primul concurs de acest gen, participând și la „Australia`s Got Talent”, adolescent locuind în prezent cu familia în Australia.
Deputatul PMP Ionuț Simionca și-a anunțat candidatura pentru primăria Bistrița februarie 14, 2020 - „După trei ani şi jumătate de activitate politică în care i-am reprezentat cu cinste şi eficienţă pe bistriţeni în Parlamentul României, m-am hotărât să intru într-o altă bătălie politică şi cred că este momentul să-mi asum un nou proiect politic. Am hotărât să vă anunţ că voi candida la Primăria municipiului Bistriţa pentru funcţia de primar”.
Crețu: Să iau banii bistrițenilor din blocuri ca să asfaltez străzile celor ce și-au făcut case?? Ei vor ALTCEVA! februarie 14, 2020 - Ovidiu Crețu a fost criticat dur că alege să facă parcuri și locuri de distracții, în loc să asfalteze străzi. ”Să iau banii bistrițenilor de pe Independenței sau Ștefan și să le asfaltez străzile celor ce și-au făcut case la marginea orașului? Ei vor agrement și locuri unde să facă sport! Și le vreau acuma!” a replicat edilul. 
Robert Sighiartău: Începem lucrările la una dintre clădirile istorice de referință din Bistrița februarie 14, 2020 - S-a semnat contractul pentru modernizarea uneia dintre clădirile de referință ale Bistriței, a anunțat astăzi deputatul Robert Sighiartău. 
S-a dat procuror și i-a promis unui bistrițean că-l „ajută” contra-cost într-un dosar. Carnea de vânat – parte din mită februarie 14, 2020 - Procurorii Direcției Generale Anticorupție au avut parte de un caz mai special. Un bărbat s-a dat procuror și i-a promis unui bistrițean că-l „ajută” contra-cost într-un dosar. Mita era compusă dintr-o sumă de bani și carne de vânat.
Ioan Turc explică DE CE liberalii NU au votat ieri subvenționarea, în Consiliul Local: februarie 14, 2020 - Subvenționarea taxei de gunoi a fost mărul discordiei, ieri, în Consiliul Local. Deși Ioan Turc a cerut consilierilor liberali să voteze subvenționarea, aceștia nici măcar nu au votat. CUM explică liderul PNL BN gestul colegilor săi de partid:
VIDEO: Spitalul Județean intră în CARANTINĂ! Motiv indirect – CORONAVIRUSUL! februarie 14, 2020 - Începând de azi, aparținătorii nu mai au acces în incinta Spitalului Județean Bistrița. Acesta intră în CARANTINĂ! Deși nu avem niciun caz de îmbolnăvire, cauza principală care a dus la această situație e Coronavirusul. AFLĂ de ce managerul Gabriel Lazany a luat decizia de a institui carantina de urgență și care e legătura cu temutul virus:
VIDEO – AZI, la Bistrița: O poveste tulburătoare despre paznicul stadionului care a salvat o mulțime de vieți, la Jocurile Olimpice februarie 14, 2020 - Vigilența unui om a salvat o mulţime de alte vieţi la Jocurile Olimpice din Atlanta. Opinia publică l-a considerat, însă, principalul suspect în atentatul cu bombă din 1996. Aceasta ar fi pe scurt povestea regizată de Clint Eastwood. Filmul poate fi vizionat la Dacia, din această seară. O capodoperă a filmului românesc, din nou pe ecrane:
Năsăudean în stare gravă din cauza gripei! E al patrulea caz de la început de an februarie 14, 2020 - Un bărbat de 52 de ani din Năsăud se află în stare gravă, după ce a fost diagnosticat cu gripă. Acesta este internat la Spitalul Județean de Urgență Bistrița-Năsăud. Este al patrulea caz de gripă înregistrat în anul în curs.
Tibi Ușeriu după întoarcerea din iadul alb: „Cel mai tare curs de supraviețuire mi l-a administrat bunicul, pe Dosu’ Zâmbroaiei” februarie 14, 2020 - Întors de la una dintre cele mai dure ultramaratoane din lume, Tibi Ușeriu a vorbit despre experiența sa, dar și despre „lecțiile” din copilărie și despre bunicul său care i-a oferit cel mai tare curs de supraviețuire din viața sa.