7.3 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

1 Decembrie se sărbătorește cu patinele-n picioare, cu muzică populară și bucate tradiționale, la Paronamic Colibița!

Vești bune: patinoarul de la Panoramic Colibița se redeschide în 1 Decembrie! Sunteți așteptați să sărbătoriți Ziua Națională a României pe gheață, dar și să petreceți românește, la „Cheful tradițional de 1 Decembrie”, cu muzică populară și bucate tradiționale.

Din 1 Decembrie reîncepe distracția pe patine, la Panoramic Colibița. Patinoarul amenajat aici e perfect nu doar pentru patinaj, ci și pentru partide de hochei, alături de prieteni sau familie.

Cei mici, dar și cei mari, se vor putea bucura de prima zi de patinaj din iarna aceasta între orele 09:00 – 21:00.

Chiar din prima zi de deschidere, toți cei care vor alege să sărbătorească Ziua Națională a României pe gheață vor avea parte și de surprize tradiționale.

„Cheful tradițional de 1 Decembrie” îi așteaptă pe toți cei care vor să petreacă românește, la magazinul Delice Pan din Colibița, situat la baza Hotelului Panoramic, cu un concert de muzică populară, de la ora 16:00, dar și cu un ospăț tradițional, între orele 09:00 – 21:00.

Toată lumea va fi omenită cu iahnie de fasole cu ciolan și cârnați și plăcinte cu mere, gem de prune sau varză.

Pentru a fi la curent cu toate lucrurile frumoase care se întâmplă aici, urmăriți pagina de Facebook a resortului – Panoramic Colibița – și site-ul panoramic-colibita.ro.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.