7.5 C
Bistrița
marți, octombrie 4, 2022

1 Iunie de poveste la Baloane de Poveste! Vin cele mai îndrăgite personaje: Minnie, Mickey, Hello Kitty, Elsa, Marshall și însuși Spiderman

1 Iunie de poveste pentru copiii din Bistrița! De Ziua Copilului, personajele preferate ale celor mici își dau întâlnire la magazinul Baloane de Poveste, de pe strada Cerbului, din Bistrița. Minnie, Mickey, Hello Kitty, Elsa, Marshall și Spiderman se vor poza cu cei mici, vor dansa și cânta împreună.

De Ziua Copilului, personajele preferate ale celor mici și-au dat întâlnire la magazinul Baloane de Poveste, acolo unde-i vor aștepta pe cei mici la o distracție pe cinste de 1 Iunie, într-un decor de sărbătoare, cum numai cei de aici știu face.

Așadar, mâine, toți piticii care îndrăgesc personajele de desene animate Minnie, Mickey și Hello Kitty, Elsa, Marshall și Spiderman sunt așteptați la marea întâlnire de la Baloane de poveste.

Întâlnirea cu personajele preferate va avea loc în două momente ale zilei. Astfel, în prima parte a zilei Minnie, Mickey și Hello Kitty sunt gazdele petrecerii de 1 Iunie. Cele trei personaje se vor juca cu cei mici, vor dansa și cânta împreună în intervalul orar 10.00 – 13.00.

Copiii care sunt mari fani Elsa, Marshall și Spiderman trebuie să știe că îi pot întâlni la Baloane de Poveste între orele 15.00 – 18.00.

 

 

Copilașii vor putea să își facă poze cu personajele preferate, să cânte, să danseze, să le pună tot felul de întrebări. Se vor juca într-un decor de poveste, cu baloane colorate ce plutesc prin aer sau baloane ce au imprimate fețele personajelor din desene.

 

Mai mult, Minnie, Mickey, Hello kitty, Elsa, Marshall și Spiderman vor împărți 150 de cake-pops, cadou.

Între timp, părinții vor putea vedea noutățile magazinului, ce e nou în 2022 în materie de baloane, hainuțe și accesorii pentru cei mici (chiar și cei mari) , astfel încât atunci când au de făcut un cadou, să meargă ”la țintă”.

Așadar, mâine, sunteți așteptați, cu mic, cu mare, la magazinul Baloane de Poveste de pe strada Cerbului nr 13 A.

N-a spus nimeni că un copil nu poate veni să vadă toate personajele…doar e ZIUA LOR și intrarea este liberă!

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum îți pot schimba rezultatele la loterie viața?

Oamenii rămân deseori la un loc de muncă foarte mult timp din cauza dorinței de bani....

ROMBAT angajează Key Account Manager și IT SAP Analyst. NOI locuri de muncă, în Bistrița

ROMBAT angajează Key Account Manager, operatori producție și IT SAP Analyst. Noi locuri de muncă sunt...

Și ce dacă e toamnă?!? La Casa EMA te bucuri de piscină indiferent de vreme. Familiile au prețuri speciale

Faptul că a venit toamna nu ar trebui să te împiedice să te relaxezi înotând. La...