8.8 C
Bistrița
luni, mai 23, 2022

2020 – an magic pentru BISTRI-VET, lider pe piața importatorilor din industria medical-veterinară

Bistri-Vet este unicul importator din România al producătorilor internaționali din industria medical-veterinară. În portofoliul său se regăsesc peste 30 producători, și reprezintă branduri răsunătoare la nivel mondial.

Compania bistrițeană a raportat pe anul 2020 o cifră de afaceri de peste 43.72 mil. lei. Creșterea este una substanțială, de 34%. La un asemenea rulaj, profitul net înregistrat a depășit 2.76 mil. lei.

Toate acestea fac din 2020 un an spectaculos pentru Bistri-Vet. Aceștia au realizat cele mai mari cifre de la data înființării companiei, anul 2008, și până acum. Compania are parte de o creștere organică, astfel că putem observa, pe parcursul anilor, trendul ascendent care se păstrează în jurul a 20-25% creștere a afacerilor.

În anul 2020, Bistri-Vet a asigurat locuri de muncă pentru 44 de persoane din județul Bistrița-Năsăud.

Bistri-Vet a reușit să devină lider, deși activează pe o piață suficient de specializată. Gama largă de produse, consultanța de specialitate oferită și dezvoltarea continuă a portofoliului de produse, fac din Bistri-Vet un business de succes.

Compania are ca domeniu de activitate importul și distribuția medicamentelor de uz veterinar, furajelor și aditivilor furajeri, produse pentru asigurarea igienei și biosecurității, accesorii, etc.

Aceștia sunt lideri pe piețele din Transilvania și Moldova, dar livrează în întreaga țară. Sediul social se află în Bistrița, asemeni depozitului.

 

 

 

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: