20.2 C
Bistrița
miercuri, iunie 16, 2021

2020 – an magic pentru BISTRI-VET, lider pe piața importatorilor din industria medical-veterinară

Bistri-Vet este unicul importator din România al producătorilor internaționali din industria medical-veterinară. În portofoliul său se regăsesc peste 30 producători, și reprezintă branduri răsunătoare la nivel mondial.

Compania bistrițeană a raportat pe anul 2020 o cifră de afaceri de peste 43.72 mil. lei. Creșterea este una substanțială, de 34%. La un asemenea rulaj, profitul net înregistrat a depășit 2.76 mil. lei.

Toate acestea fac din 2020 un an spectaculos pentru Bistri-Vet. Aceștia au realizat cele mai mari cifre de la data înființării companiei, anul 2008, și până acum. Compania are parte de o creștere organică, astfel că putem observa, pe parcursul anilor, trendul ascendent care se păstrează în jurul a 20-25% creștere a afacerilor.

În anul 2020, Bistri-Vet a asigurat locuri de muncă pentru 44 de persoane din județul Bistrița-Năsăud.

Bistri-Vet a reușit să devină lider, deși activează pe o piață suficient de specializată. Gama largă de produse, consultanța de specialitate oferită și dezvoltarea continuă a portofoliului de produse, fac din Bistri-Vet un business de succes.

Compania are ca domeniu de activitate importul și distribuția medicamentelor de uz veterinar, furajelor și aditivilor furajeri, produse pentru asigurarea igienei și biosecurității, accesorii, etc.

Aceștia sunt lideri pe piețele din Transilvania și Moldova, dar livrează în întreaga țară. Sediul social se află în Bistrița, asemeni depozitului.

 

 

 

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

VIDEO: Terase din sticlă pe sistem Valedo retractabil – propunerea POP&POP Glass Solutions pentru cei mai pretențioși clienți

Există probabil zeci de moduri de a închide o terasă, dar pentru cei pretențioși, care vor...

BistriVet angajează contabil, Filadelfia Group caută șoferi profesioniști și însoțitor de grup Grecia / Bulgaria

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița: BistriVet angajează contabil. Filadelfia Group caută șoferi profesioniști,...

CASA RUSU Bistrița: TOMBOLĂ și un TOP 10 super piese de mobilier pentru casa ta 

Dormitoare, sufragerii, fotolii sau colțare în stil clasic sau modern, pe toate le găsești în oferta...