24.1 C
Bistrița
joi, iulie 25, 2024

A doua zi la Trofeul „Carpați”: România întâlnește Serbia, Spania joacă împotriva Austriei

Noua Sală Polivalentă din Unirea găzduiește zilele acestea cea de-a 55-a ediție a Trofeului „Carpați”, competiție de tradiție pentru România.

Trofeul „Carpați” are o istorie lungă și tradiție în România pentru handbalul feminin. Este o competiție neoficială, dar cu mare importanță pentru că dă o imagine clară, în meciuri amicale, asupra formei pe care o au echipele naționale înaintea competițiilor oficiale precum Campionatul European sau Campionatul Mondial.

La turneu participă patru țări care joacă meciuri amicale: România, Spania, Serbia și Austria.

În prima zi, 29 septembrie, Serbia a câștigat meciul împotriva Spaniei, iar România a făcut egal cu Austria după o partidă echilibrată cu multe greșeli individuale.

Mai multe despre prima zi de la Trofeul „Carpați”:

FOTO/VIDEO Spectacol în prima zi la Trofeul „Carpați”! Serbia învinge Spania, România face egal cu Austria

În cea de-a doua zi de competiție, Spania se duelează în primul meci cu Austria, iar România întâlnește un adversar greu, echipa națională a Serbiei.

Programul de azi:

Ziua 2, 30 septembrie

  • Austria – Spania 17:30
  • Romania – Serbia ora 20:00

Lotul României:

Portari: Yulia Dumanska (Gloria Bistrița), Daciana Hosu (SCM Rm. Vâlcea), Diana Ciucă (Rapid).

Linia de 9 metri: Cristina Neagu (CSM București), Bianca Bazaliu, Laura Pristăvița (Gloria Bistrița), Eliza Buceschi, Sorina Grozav (Rapid), Bianca Harabagiu, Mădălina Zamfirescu (Gloria Buzău), Daria Bucur (SCM Rm. Vâlcea), Anca Mițicuș (Minaur Baia Mare).

Extreme: Nicoleta Dincă, Sonia Seraficeanu (Gloria Bistrița), Alexandra Dindiligan (CSM București), Corina Lupei (SCM Râmnicu Vâlcea), Alexandra Badea (Rapid).

Pivoți: Crina Pintea (CSM București), Lorena Ostase (Rapid București), Bianca Târle (Minaur Baia Mare)

Încă mai există bilete disponibile pentru partidele desfășurate la Complexul Sportiv Polivalent de la Unirea. Se pot achiziționa online la următorul link: https://www.myticket.ro/evenimente?s=trofeul&fbclid=IwAR3l_UcXvqcNO5mXG7dI2JA-GSx4F3SSi1p-oozjMrqAhRXZKZfN5z0Oj00

Accesul publicului în Complexul Sportiv din Unirea se face zilnic începând cu ora 16:30.
După fiecare joc, sala va fi evacuată. Spectatorii care și-au luat abonamente pentru toate zilele sau bilete pentru ambele jocuri ale unei zile vor putea reintra, după un interval scurt, timp în care se va face curățenie și se va reconstitui dispozitivul care asigură securitatea tuturor participanților.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Greșeli fatale în planificarea pensionării și cum să le evitați

Părinților noștri le-a fost ușor să își planifice pensionarea, deoarece majoritatea dintre ei au lucrat pentru același angajator și s-au retras cu ceasuri de aur și pensii de la companie. Cu toate acestea, zilele noastre sunt diferite, iar lucrurile sunt mai complicate...

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.