20.2 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

A doua zi la Trofeul „Carpați”: România întâlnește Serbia, Spania joacă împotriva Austriei

Noua Sală Polivalentă din Unirea găzduiește zilele acestea cea de-a 55-a ediție a Trofeului „Carpați”, competiție de tradiție pentru România.

Trofeul „Carpați” are o istorie lungă și tradiție în România pentru handbalul feminin. Este o competiție neoficială, dar cu mare importanță pentru că dă o imagine clară, în meciuri amicale, asupra formei pe care o au echipele naționale înaintea competițiilor oficiale precum Campionatul European sau Campionatul Mondial.

La turneu participă patru țări care joacă meciuri amicale: România, Spania, Serbia și Austria.

În prima zi, 29 septembrie, Serbia a câștigat meciul împotriva Spaniei, iar România a făcut egal cu Austria după o partidă echilibrată cu multe greșeli individuale.

Mai multe despre prima zi de la Trofeul „Carpați”:

FOTO/VIDEO Spectacol în prima zi la Trofeul „Carpați”! Serbia învinge Spania, România face egal cu Austria

În cea de-a doua zi de competiție, Spania se duelează în primul meci cu Austria, iar România întâlnește un adversar greu, echipa națională a Serbiei.

Programul de azi:

Ziua 2, 30 septembrie

  • Austria – Spania 17:30
  • Romania – Serbia ora 20:00

Lotul României:

Portari: Yulia Dumanska (Gloria Bistrița), Daciana Hosu (SCM Rm. Vâlcea), Diana Ciucă (Rapid).

Linia de 9 metri: Cristina Neagu (CSM București), Bianca Bazaliu, Laura Pristăvița (Gloria Bistrița), Eliza Buceschi, Sorina Grozav (Rapid), Bianca Harabagiu, Mădălina Zamfirescu (Gloria Buzău), Daria Bucur (SCM Rm. Vâlcea), Anca Mițicuș (Minaur Baia Mare).

Extreme: Nicoleta Dincă, Sonia Seraficeanu (Gloria Bistrița), Alexandra Dindiligan (CSM București), Corina Lupei (SCM Râmnicu Vâlcea), Alexandra Badea (Rapid).

Pivoți: Crina Pintea (CSM București), Lorena Ostase (Rapid București), Bianca Târle (Minaur Baia Mare)

Încă mai există bilete disponibile pentru partidele desfășurate la Complexul Sportiv Polivalent de la Unirea. Se pot achiziționa online la următorul link: https://www.myticket.ro/evenimente?s=trofeul&fbclid=IwAR3l_UcXvqcNO5mXG7dI2JA-GSx4F3SSi1p-oozjMrqAhRXZKZfN5z0Oj00

Accesul publicului în Complexul Sportiv din Unirea se face zilnic începând cu ora 16:30.
După fiecare joc, sala va fi evacuată. Spectatorii care și-au luat abonamente pentru toate zilele sau bilete pentru ambele jocuri ale unei zile vor putea reintra, după un interval scurt, timp în care se va face curățenie și se va reconstitui dispozitivul care asigură securitatea tuturor participanților.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.