20.2 C
Bistrița
duminică, iunie 20, 2021

A început sancționarea celor care aruncă aiurea gunoiul. Cea mai mare amendă dată de Poliția Locală: 500 de lei

Încă de luna trecută, Poliția Locală a început să îi sancționeze pe cei care aruncă aiurea gunoiul. Cea mai mare amendă dată în această perioadă a fost de 500 de lei.

Polițiștii locali au început mai serios să îi sancționeze pe bistrițenii care aruncă gunoiul aiurea și cu colectează selectiv deșeurile. Acțiunea pare să fi început în luna noiembrie.

Astfel, finalul lunii noiembrie, un bistrițean a primit o amendă de 100 de lei fiind surprins în timp ce depozita la containerele de pe Bulevardul Grigore Bălan bucăți de gresie și faianță, saci de hârtie și diverse ambalaje din plastic, provenite în urma unor lucrări de construcții executate într-un imobil.

Cea mai mare amendă dată în această perioadă de polițiștii locali a fost de 500 de lei, unei persoane surprinse în timp ce depozita lângă containerele de pe strada Libertății trei saci cu polistiren și cartoane provenite din ambalarea mobilei achiziționate.

Alte două persoane au fost surprinse depozitând deșeuri reciclabile, cartoane și hârtie, pe spațiul public și au primit doar avertisment scris.

De la începutul anului au fost amendate 171 de persoane fizice și 13 firme care au aruncat gunoaie aiurea. Cuantumul amenzilor aplicate ajunge la aproape 75.000 de lei.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

COLIBIȚA: Mâncăruri Tradiționale la ceaun vă așteaptă zilnic la terasa Delice Pan

Aerul de munte te face să-ți fie fooooame! Ei bine, de azi, la terasa Delice Pan...

„Ghidul consumatorului informat”: Electrica Furnizare explică prețurile energiei electrice de la 1 iulie și cum își protejează în continuare clienții

Electrica Furnizare anunță acordarea unui discount tuturor clienților săi care aleg până la data de 31.08.2021 un produs din piața concurențială.

Vineri, la Noblige, degustare de vinuri nobile Purcari, printre tablourile lui Miron Duca

După o perioadă lungă de restricții, cui nu i s-a făcut dor de evenimente rafinate, cu...