13 C
Bistrița
marți, iunie 15, 2021

A-nceput un scandal și a fost nevoie ca fiica lui minoră să cheme poliția pentru a-l scăpa!

Un scandal a izbucnit între trei bărbați, în Ilva Mare. Cel care a început totul a fost salvat de fiica lui minoră. Aceasta a sunat la poliție pentru a anunța agresiunea.

Ieri după-masă, în Ilva Mare, a izbucnit un scandal între trei bărbați. Acesta s-a lăsat cu pumni și picioare, dar și cu distrugere a unor bunuri.

Culmea, cel care a început totul a fost salvat de fiica lui minoră. Aceasta a sunat la poliție pentru a anunța agresiunea.

Polițiștii i-au cadorisit pe scandalagii cu dosare penale.

La data de 1 septembrie a.c., în jurul orei 16.27,  o tânără de 17 ani a sesizat telefonic Poliția cu privire la faptul că tatăl ei, un bărbat de 41 de ani, a fost implicat într-un scandal. La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, pe fondul unui conflict spontan, bărbatul de 41 de ani i-ar fi agresat pe alții doi, de 44, respectiv 25 de ani, ambii din Ilva Marea. La rândul lor, cei doi au l-ar fi lovit cu pumnii și picioarele pe cel de 41 de ani, distrugându-i și gardul imobilului în care acesta locuiește. Persoanele implicate în conflict au suferit leziuni minore, nefiind necesară transportarea lor la o unitate medicală. În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și violare de domiciliu” se arată în comunicatul remis presei de IPJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BistriVet angajează contabil, Filadelfia Group caută șoferi profesioniști și însoțitor de grup Grecia / Bulgaria

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița: BistriVet angajează contabil. Filadelfia Group caută șoferi profesioniști,...

CASA RUSU Bistrița: TOMBOLĂ și un TOP 10 super piese de mobilier pentru casa ta 

Dormitoare, sufragerii, fotolii sau colțare în stil clasic sau modern, pe toate le găsești în oferta...

VIDEO: VirtualMenu.ro – Meniu virtual pentru restaurante și cafenele – ideea genială și utilă a unor tineri bistrițeni

Un meniu virtual, pe care clientul oricărui restaurant sau cafenele îl poate accesa oricând scanând un...