-4.3 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

A vrut s-ajungă la o zi de naștere în Negrilești! A lăsat ”cadou” de 5.000 de lei la intrare în Giurgești!

Un bistrițean a vrut să participe ieri la o zi de naștere în localitatea Negrilești. Pe drum a fost oprit de jandarmi, în Ciceu Giurgești. A lăsat acolo un „cadou” de 5.000 de lei.

Comuna Ciceu Giurgești se află în carantină, după ce incidența cazurilor COVID a depășit 10/1.000 de locuitori.

Astfel, filtre de poliție și jandarmi se află la toate intrările și ieșirile din comună.

Un bistrițean a vrut să meargă ieri la o zi de naștere, în Negrilești. Nu s-a gândit că tranzitarea localității Ciceu Giurgești îi va crea probleme. Cu toate acestea, a fost nevoit să lase acolo un „cadou” de 5.000 de lei oamenilor legii.

În comuna Ciceu-Giurgești în cursul zilei de duminică 7 martie a.c., în jurul orelor 17.00, forțele de ordine aflate într-unul dintre filtre, au depistat un bărbat care intenționa să intre în localitate, cu toate că se afla în carantină la domiciliu în municipiul Bistrița, ca urmare a sosirii din străinătate.

Acesta nu a prezentat niciun document – motivând faptul că și le-a uitat acasă și dorea să ajungă la o aniversare în localitatea Negrilești. La o primă verificare în baza de date, acesta figura ca fiind în carantină la domiciliu, ca urmare bărbatul a fost sancționat de polițiști cu 5.000 de lei pentru nerespectarea măsurii de carantinare”, transmit reprezentanții IJJ BN.

Până în prezent, forțele de ordine (jandarmii și polițiștii) au aplicat în zona carantinată 33 de sancțiuni, astfel: 26 avertismente scrise și 7 amenzi în valoare totală de 11.700 de lei, fiind legitimate 5.225 persoane și 3.652 autovehicule. În zona carantinată au mai fost aplicate și alte 30 de sancțiuni în valoare totală de  13.910 lei.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: