6.5 C
Bistrița
marți, octombrie 4, 2022

A vrut s-ajungă la o zi de naștere în Negrilești! A lăsat ”cadou” de 5.000 de lei la intrare în Giurgești!

Un bistrițean a vrut să participe ieri la o zi de naștere în localitatea Negrilești. Pe drum a fost oprit de jandarmi, în Ciceu Giurgești. A lăsat acolo un „cadou” de 5.000 de lei.

Comuna Ciceu Giurgești se află în carantină, după ce incidența cazurilor COVID a depășit 10/1.000 de locuitori.

Astfel, filtre de poliție și jandarmi se află la toate intrările și ieșirile din comună.

Un bistrițean a vrut să meargă ieri la o zi de naștere, în Negrilești. Nu s-a gândit că tranzitarea localității Ciceu Giurgești îi va crea probleme. Cu toate acestea, a fost nevoit să lase acolo un „cadou” de 5.000 de lei oamenilor legii.

În comuna Ciceu-Giurgești în cursul zilei de duminică 7 martie a.c., în jurul orelor 17.00, forțele de ordine aflate într-unul dintre filtre, au depistat un bărbat care intenționa să intre în localitate, cu toate că se afla în carantină la domiciliu în municipiul Bistrița, ca urmare a sosirii din străinătate.

Acesta nu a prezentat niciun document – motivând faptul că și le-a uitat acasă și dorea să ajungă la o aniversare în localitatea Negrilești. La o primă verificare în baza de date, acesta figura ca fiind în carantină la domiciliu, ca urmare bărbatul a fost sancționat de polițiști cu 5.000 de lei pentru nerespectarea măsurii de carantinare”, transmit reprezentanții IJJ BN.

Până în prezent, forțele de ordine (jandarmii și polițiștii) au aplicat în zona carantinată 33 de sancțiuni, astfel: 26 avertismente scrise și 7 amenzi în valoare totală de 11.700 de lei, fiind legitimate 5.225 persoane și 3.652 autovehicule. În zona carantinată au mai fost aplicate și alte 30 de sancțiuni în valoare totală de  13.910 lei.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum îți pot schimba rezultatele la loterie viața?

Oamenii rămân deseori la un loc de muncă foarte mult timp din cauza dorinței de bani....

Și ce dacă e toamnă?!? La Casa EMA te bucuri de piscină indiferent de vreme. Familiile au prețuri speciale

Faptul că a venit toamna nu ar trebui să te împiedice să te relaxezi înotând. La...

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...