-11.1 C
Bistrița
duminică, februarie 5, 2023

Adrian Crișan, validat de PNL pentru funcția de președinte al Agenției Anti-Doping

Primarul Ioan Turc anunța, în ianuarie, susținerea lui Adrian Crișan pentru funcția de președinte al Agenției Naționale Anti-doping. Astăzi, Biroul Politic Național al PNL l-a validat pe multiplul campion de tenis de masă ca propunere a partidului pentru această funcție.

În luna ianuarie, primarul Ioan Turc  a dezvăluit faptul că PNL Bistrița-Năsăud a primit trei poziții asimilate funcției de secretar de stat. Este vorba despre un post de secretar de stat în Ministerul Economiei, un post de consilier de stat la Cancelaria Primului Ministru și șefia Agenției Naționale Antidoping.

Pentru aceasta de pe urmă, liberalii bistrițeni l-au propus pe unul dintre cei mai valoroși jucători de tenis de masă din țară: Adrian Crișan.

Totuși, propunerea acesta ar fi trebuit să nemulțumească Federația Mondială Antidoping care sancționează destul de dur orice imixtiune politică.

Cu toate acestea, Biroul Politic Național al PNL l-a validat astăzi pe Crișan pentru șefia Agenției.

Multiplul campion național la tenis de masă, bistrițeanul Adrian Crișan, propunerea PNL BN pentru funcția de președinte al Agenției Naționale Anti-Doping (cu rang de secretar de stat), a fost validată în unanimitate de Biroul Politic Național al Partidului Național Liberal.

Este o recunoaștere și un imbold pentru toți sportivii care au, timp de decenii, rezultate deosebite fără a apela la substanțe interzise. De exemplu, Adrian Crișan adusese tenisului de masă din țara noastră prima medalie europeană după 52 de ani.

Îi urez mult succes în asigurarea unui climat competițional curat pentru mișcarea sportivă din România!”, a scris Ioan Turc pe pagina sa de Facebook.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: