-0.6 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

AJUTOR: Farmacia Herba, alături de localnicii din Maieru, luptă pentru viața lui Alex!

Farmacia Herba și localnicii din Maieru s-au mobilizat de câteva săptămâni, impresionați de povestea lui Alex: La trei săptămâni de la naștere, copilul a fost diagnosticat cu amiotrofie spinală musculară de tip 1. De atunci, copilașul continuă să lupte cu îngrozitoarea maladie moștenită genetic, care i-a furat primii ani ai copilăriei și i-a distrus complet viața…

Cei de la Farmacia Herba din Maieru ne-au contactat, relatându-ne emoționanta poveste a lui Alex Bjorn Padina.

De câteva săptămâni, localnicii din Maieru s-au mobilizat și au început să adune bani pentru Alex.

Băiețelul are nevoie cât mai urgent de terapia ZolgenSMA. Șansa lui la viață este însă și cel mai scump tratament din lume. Costă 2.125.000 $.

Această terapie poate fi administrată până la greutatea de 13,5 kg, ori Alex are în prezent 10,4 kg. Ne-a impresionat această poveste și vrem să dăm și noi o mână de ajutor.

Așa că am conceput un eveniment caritabil pentru ziua de 17 februarie. Tot ce trebuie să faceți este să veniți la farmacie, să vă luați tratamentul de la noi. La Farmacia Herba găsiți cele mai bune oferte și cele mai mici prețuri. Iar noi vom dona banii adunați din ziua respectivă pentru cauza lui Alex”, au transmis reprezentanții farmaciei Herba. 

****

Alex Bjorn Padina a fost diagnosticat cu amiotrofie spinală musculară de tip 1, la trei săptămâni de la naștere.

De atunci, au trecut aproape trei ani, iar copilașul continuă să lupte cu îngrozitoarea maladie, grea moștenire genetică, ce i-a furat primii ani ai copilăriei și i-a distrus complet viața.

Alexandru Bjorn Padina, din Slobozia, județul Ialomița, a făcut tot ce i-a stat în putință și luptă în continuare pentru viața sa. Dar boala nu poate fi învinsă fără ajutorul unei terapii genetice, un vaccin nou apărut pe piața medicală, care poate fi adus doar din SUA.

Costurile tratamentului salvator sunt însă colosale motiv pentru care micuțul are nevoie de susținere financiară pentru a aduna cei peste 2.100.000 de dolari necesari.

Mai multe detalii despre Alex Bjorn Padina – AICI.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase:

Clinica Sanovil angajează farmacist, Stewo Năsăud are nevoie de 20 muncitori calificați și necalificați

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care are nevoie de operatori cabluri electrice. Clinica Sanovil caută farmacist, iar Stewo Năsăud - 20 de muncitori calificați sau necalificați. Oferta completă, mai jos: