11.1 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

AJUTOR: Farmacia Herba, alături de localnicii din Maieru, luptă pentru viața lui Alex!

Farmacia Herba și localnicii din Maieru s-au mobilizat de câteva săptămâni, impresionați de povestea lui Alex: La trei săptămâni de la naștere, copilul a fost diagnosticat cu amiotrofie spinală musculară de tip 1. De atunci, copilașul continuă să lupte cu îngrozitoarea maladie moștenită genetic, care i-a furat primii ani ai copilăriei și i-a distrus complet viața…

Cei de la Farmacia Herba din Maieru ne-au contactat, relatându-ne emoționanta poveste a lui Alex Bjorn Padina.

De câteva săptămâni, localnicii din Maieru s-au mobilizat și au început să adune bani pentru Alex.

Băiețelul are nevoie cât mai urgent de terapia ZolgenSMA. Șansa lui la viață este însă și cel mai scump tratament din lume. Costă 2.125.000 $.

Această terapie poate fi administrată până la greutatea de 13,5 kg, ori Alex are în prezent 10,4 kg. Ne-a impresionat această poveste și vrem să dăm și noi o mână de ajutor.

Așa că am conceput un eveniment caritabil pentru ziua de 17 februarie. Tot ce trebuie să faceți este să veniți la farmacie, să vă luați tratamentul de la noi. La Farmacia Herba găsiți cele mai bune oferte și cele mai mici prețuri. Iar noi vom dona banii adunați din ziua respectivă pentru cauza lui Alex”, au transmis reprezentanții farmaciei Herba. 

****

Alex Bjorn Padina a fost diagnosticat cu amiotrofie spinală musculară de tip 1, la trei săptămâni de la naștere.

De atunci, au trecut aproape trei ani, iar copilașul continuă să lupte cu îngrozitoarea maladie, grea moștenire genetică, ce i-a furat primii ani ai copilăriei și i-a distrus complet viața.

Alexandru Bjorn Padina, din Slobozia, județul Ialomița, a făcut tot ce i-a stat în putință și luptă în continuare pentru viața sa. Dar boala nu poate fi învinsă fără ajutorul unei terapii genetice, un vaccin nou apărut pe piața medicală, care poate fi adus doar din SUA.

Costurile tratamentului salvator sunt însă colosale motiv pentru care micuțul are nevoie de susținere financiară pentru a aduna cei peste 2.100.000 de dolari necesari.

Mai multe detalii despre Alex Bjorn Padina – AICI.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.