-3.4 C
Bistrița
luni, decembrie 4, 2023

Amaretto pregătește ceva special pentru clienții săi: Aer boem, intimitate și căldură, chiar și pe terasă!

Toamna e pe final, pandemia nu se dă dusă, iar savurarea unei cafele e posibilă, momentan, doar afară! Din drag pentru clienții săi, Amaretto a venit cu o idee genială. Aer boem, intimitate și căldură, chiar și pe terasă….în cupolele ce adăpostesc mesele!

Frunzele și-au schimbat culorile, iarna și-a făcut simțită prezența pe creste, iar o plimbare prin parc sau o întâlnire cu prietenii sau persoana iubită e neapărat să se termine cu o cafea fierbinte sau o ciocolată caldă…..

Doar că numărul mare de cazuri COVID 19 depistate în municipiul Bistrița a închis restaurantele la interior. Așa că singura soluție a rămas…o masă pe terasă!

Cei de la Amaretto și-au dat seama că indiferent de numărul de haine, sau pătura care o pui pe picioare, frigul de afară te poate face să renunți la ieșirea cu prietenii sau persoana iubită. Așa că, din drag pentru clienți, au căutat o soluție.

Și au găsit-o! Niște cupole frumoase, care să acopere câte o masă! Frumos luminate la interior, să creeze același aer boem, să ofere intimitate și să te poți bucura de căldură, indiferent de gradele pe care le arată termometrul afară.

O zi de vineri cum nu se poate mai reușită! Mai avem puțin de lucru, însă vă promitem că merită așteptarea. Noi suntem tare entuziasmați de această nouă înfățisare a terasei Amaretto!” au scris aceștia pe pagina lor de Facebook.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.