12.8 C
Bistrița
sâmbătă, mai 8, 2021

Amaretto pregătește ceva special pentru clienții săi: Aer boem, intimitate și căldură, chiar și pe terasă!

Toamna e pe final, pandemia nu se dă dusă, iar savurarea unei cafele e posibilă, momentan, doar afară! Din drag pentru clienții săi, Amaretto a venit cu o idee genială. Aer boem, intimitate și căldură, chiar și pe terasă….în cupolele ce adăpostesc mesele!

Frunzele și-au schimbat culorile, iarna și-a făcut simțită prezența pe creste, iar o plimbare prin parc sau o întâlnire cu prietenii sau persoana iubită e neapărat să se termine cu o cafea fierbinte sau o ciocolată caldă…..

Doar că numărul mare de cazuri COVID 19 depistate în municipiul Bistrița a închis restaurantele la interior. Așa că singura soluție a rămas…o masă pe terasă!

Cei de la Amaretto și-au dat seama că indiferent de numărul de haine, sau pătura care o pui pe picioare, frigul de afară te poate face să renunți la ieșirea cu prietenii sau persoana iubită. Așa că, din drag pentru clienți, au căutat o soluție.

Și au găsit-o! Niște cupole frumoase, care să acopere câte o masă! Frumos luminate la interior, să creeze același aer boem, să ofere intimitate și să te poți bucura de căldură, indiferent de gradele pe care le arată termometrul afară.

O zi de vineri cum nu se poate mai reușită! Mai avem puțin de lucru, însă vă promitem că merită așteptarea. Noi suntem tare entuziasmați de această nouă înfățisare a terasei Amaretto!” au scris aceștia pe pagina lor de Facebook.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...