20.2 C
Bistrița
sâmbătă, mai 21, 2022

Amendați pentru sărut fără mască în parc!

Un polițist local a dat dovadă de exces de zel în sancționarea celor ce nu respectă măsurile impuse de autorități în combaterea pandemiei. Acesta a amendat doi îndrăgostiți care se sărutau în parc… fără mască!

Dragostea pe vreme de pandemie pare să fie… interzisă! Mai ales la Ploiești unde doi îndrăgostiți au fost amendați pentru că se sărutau în parc… fără mască…!

Aceștia au fost surprinși arătându-și afecțiunea cu măștile… sub bărbie. Fiind spațiu public, polițistul local i-a amendat pe fiecare cu câte 250 de lei.

„Fiul meu se afla în parc, pe bancă, în compania unei fete. Cei doi se sărutau, iar în jurul lor nu se afla nimeni. Polițistul local a venit din spate pentru a-i putea surprinde pe cei doi, iar apoi i-a amendat. A scris în procesul verbal că băiatul meu a fost depistat în parcul de joacă pentru copii fără a purta mască de protecție. Mi se pare un abuz și o josnicie. Alte infracțiuni nu avea de constatat?”, a fost mesajul mamei băiatului de 16 ani, transmis celor de la Observatorph.ro.

Femeia a plătit amenda primită de băiatul ei, dar a explicat că va cere lămuriri.

Contactat de observatorulph.ro, Adrian Vaida, directorul Poliției Locale Ploiești, a declarat: „Vom demara o anchetă în acest caz pentru a lămuri situația”. 

 

FOTO ilustrativ – snapwire

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: