20.7 C
Bistrița
luni, iunie 24, 2024

Amendați pentru sărut fără mască în parc!

Un polițist local a dat dovadă de exces de zel în sancționarea celor ce nu respectă măsurile impuse de autorități în combaterea pandemiei. Acesta a amendat doi îndrăgostiți care se sărutau în parc… fără mască!

Dragostea pe vreme de pandemie pare să fie… interzisă! Mai ales la Ploiești unde doi îndrăgostiți au fost amendați pentru că se sărutau în parc… fără mască…!

Aceștia au fost surprinși arătându-și afecțiunea cu măștile… sub bărbie. Fiind spațiu public, polițistul local i-a amendat pe fiecare cu câte 250 de lei.

„Fiul meu se afla în parc, pe bancă, în compania unei fete. Cei doi se sărutau, iar în jurul lor nu se afla nimeni. Polițistul local a venit din spate pentru a-i putea surprinde pe cei doi, iar apoi i-a amendat. A scris în procesul verbal că băiatul meu a fost depistat în parcul de joacă pentru copii fără a purta mască de protecție. Mi se pare un abuz și o josnicie. Alte infracțiuni nu avea de constatat?”, a fost mesajul mamei băiatului de 16 ani, transmis celor de la Observatorph.ro.

Femeia a plătit amenda primită de băiatul ei, dar a explicat că va cere lămuriri.

Contactat de observatorulph.ro, Adrian Vaida, directorul Poliției Locale Ploiești, a declarat: „Vom demara o anchetă în acest caz pentru a lămuri situația”. 

 

FOTO ilustrativ – snapwire

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!