-3.8 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

Amendați pentru sărut fără mască în parc!

Un polițist local a dat dovadă de exces de zel în sancționarea celor ce nu respectă măsurile impuse de autorități în combaterea pandemiei. Acesta a amendat doi îndrăgostiți care se sărutau în parc… fără mască!

Dragostea pe vreme de pandemie pare să fie… interzisă! Mai ales la Ploiești unde doi îndrăgostiți au fost amendați pentru că se sărutau în parc… fără mască…!

Aceștia au fost surprinși arătându-și afecțiunea cu măștile… sub bărbie. Fiind spațiu public, polițistul local i-a amendat pe fiecare cu câte 250 de lei.

„Fiul meu se afla în parc, pe bancă, în compania unei fete. Cei doi se sărutau, iar în jurul lor nu se afla nimeni. Polițistul local a venit din spate pentru a-i putea surprinde pe cei doi, iar apoi i-a amendat. A scris în procesul verbal că băiatul meu a fost depistat în parcul de joacă pentru copii fără a purta mască de protecție. Mi se pare un abuz și o josnicie. Alte infracțiuni nu avea de constatat?”, a fost mesajul mamei băiatului de 16 ani, transmis celor de la Observatorph.ro.

Femeia a plătit amenda primită de băiatul ei, dar a explicat că va cere lămuriri.

Contactat de observatorulph.ro, Adrian Vaida, directorul Poliției Locale Ploiești, a declarat: „Vom demara o anchetă în acest caz pentru a lămuri situația”. 

 

FOTO ilustrativ – snapwire

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase:

Clinica Sanovil angajează farmacist, Stewo Năsăud are nevoie de 20 muncitori calificați și necalificați

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care are nevoie de operatori cabluri electrice. Clinica Sanovil caută farmacist, iar Stewo Năsăud - 20 de muncitori calificați sau necalificați. Oferta completă, mai jos: