21.5 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

Amendați pentru sărut fără mască în parc!

Un polițist local a dat dovadă de exces de zel în sancționarea celor ce nu respectă măsurile impuse de autorități în combaterea pandemiei. Acesta a amendat doi îndrăgostiți care se sărutau în parc… fără mască!

Dragostea pe vreme de pandemie pare să fie… interzisă! Mai ales la Ploiești unde doi îndrăgostiți au fost amendați pentru că se sărutau în parc… fără mască…!

Aceștia au fost surprinși arătându-și afecțiunea cu măștile… sub bărbie. Fiind spațiu public, polițistul local i-a amendat pe fiecare cu câte 250 de lei.

„Fiul meu se afla în parc, pe bancă, în compania unei fete. Cei doi se sărutau, iar în jurul lor nu se afla nimeni. Polițistul local a venit din spate pentru a-i putea surprinde pe cei doi, iar apoi i-a amendat. A scris în procesul verbal că băiatul meu a fost depistat în parcul de joacă pentru copii fără a purta mască de protecție. Mi se pare un abuz și o josnicie. Alte infracțiuni nu avea de constatat?”, a fost mesajul mamei băiatului de 16 ani, transmis celor de la Observatorph.ro.

Femeia a plătit amenda primită de băiatul ei, dar a explicat că va cere lămuriri.

Contactat de observatorulph.ro, Adrian Vaida, directorul Poliției Locale Ploiești, a declarat: „Vom demara o anchetă în acest caz pentru a lămuri situația”. 

 

FOTO ilustrativ – snapwire

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...