17.8 C
Bistrița
joi, iunie 20, 2024

Aproape 170 de copii cu COVID internați, la nivel național! CARE e situația la noi în județ:

Ministrul Vlad Voiculescu anunța ieri că România a înregistrat un nou record negativ. Aproape 170 de copii cu COVID sunt internați, 16 sunt la ATI și doi sunt intubați. CARE e situația la nivelul județului nostru:

Odată cu valul trei al pandemiei de coronavirus, sunt raportați tot mai mulți copii cu COVID.

Ministrul Vlad Voiculescu declara ieri că România în registrează un alt record negativ, de această dată privind numărul de copii infectați. Acesta declara că la nivel național există 167 de copii cu COVID internați, dintre care 16 sunt la ATI, iar doi sunt intubați.

Și șefa DSP BN, Anca Andrițoiu, declara săptămâna trecută că se înregistrează, și la nivelul județului nostru, tot mai multe cazuri de copii depistați infectați cu noul tip de coronavirus.

La spitalul din Năsăud NU există copii internați.

Nu avem copii internați cu COVID. Noi nici nu avem voie să facem internări pediatrice pe COVID. În noiembrie am avut totuși copii internați, pentru că era toată familia infectată, și atunci au fost părinți cu copii. Dar acum nu avem cazuri”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, directorul Spitalului Orășenesc „Dr George Trifon” Năsăud, Daniel Marc.

În Bistrița, în schimb, există copii internați.

Avem două cazuri de copii infectați cu COVID care sunt internați. Aceștia se află pe secție, deci nu la ATI, nu intubați”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Bistrița, Florin Lazăr.

Până la publicarea acestui articol nu am reușit să aflăm CÂTE cazuri active de COVID sunt la nivelul județului nostru (din 1 aprilie 2021 autoritățile județene nu le mai raportează), și nici CÂTE dintre cazurile active sunt minori. Revenim cu un UPDATE de îndată ce avem informația!

UPDATE

Conform informațiilor furnizate de Instituția Prefectului, la această oră, la nivelul județului nostru „sunt 745 de cazuri active, din care 42 de minori”.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel: