16.2 C
Bistrița
luni, septembrie 25, 2023

Aproape 170 de copii cu COVID internați, la nivel național! CARE e situația la noi în județ:

Ministrul Vlad Voiculescu anunța ieri că România a înregistrat un nou record negativ. Aproape 170 de copii cu COVID sunt internați, 16 sunt la ATI și doi sunt intubați. CARE e situația la nivelul județului nostru:

Odată cu valul trei al pandemiei de coronavirus, sunt raportați tot mai mulți copii cu COVID.

Ministrul Vlad Voiculescu declara ieri că România în registrează un alt record negativ, de această dată privind numărul de copii infectați. Acesta declara că la nivel național există 167 de copii cu COVID internați, dintre care 16 sunt la ATI, iar doi sunt intubați.

Și șefa DSP BN, Anca Andrițoiu, declara săptămâna trecută că se înregistrează, și la nivelul județului nostru, tot mai multe cazuri de copii depistați infectați cu noul tip de coronavirus.

La spitalul din Năsăud NU există copii internați.

Nu avem copii internați cu COVID. Noi nici nu avem voie să facem internări pediatrice pe COVID. În noiembrie am avut totuși copii internați, pentru că era toată familia infectată, și atunci au fost părinți cu copii. Dar acum nu avem cazuri”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, directorul Spitalului Orășenesc „Dr George Trifon” Năsăud, Daniel Marc.

În Bistrița, în schimb, există copii internați.

Avem două cazuri de copii infectați cu COVID care sunt internați. Aceștia se află pe secție, deci nu la ATI, nu intubați”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Bistrița, Florin Lazăr.

Până la publicarea acestui articol nu am reușit să aflăm CÂTE cazuri active de COVID sunt la nivelul județului nostru (din 1 aprilie 2021 autoritățile județene nu le mai raportează), și nici CÂTE dintre cazurile active sunt minori. Revenim cu un UPDATE de îndată ce avem informația!

UPDATE

Conform informațiilor furnizate de Instituția Prefectului, la această oră, la nivelul județului nostru „sunt 745 de cazuri active, din care 42 de minori”.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.