0.8 C
Bistrița
sâmbătă, ianuarie 29, 2022

Aproape 170 de copii cu COVID internați, la nivel național! CARE e situația la noi în județ:

Ministrul Vlad Voiculescu anunța ieri că România a înregistrat un nou record negativ. Aproape 170 de copii cu COVID sunt internați, 16 sunt la ATI și doi sunt intubați. CARE e situația la nivelul județului nostru:

Odată cu valul trei al pandemiei de coronavirus, sunt raportați tot mai mulți copii cu COVID.

Ministrul Vlad Voiculescu declara ieri că România în registrează un alt record negativ, de această dată privind numărul de copii infectați. Acesta declara că la nivel național există 167 de copii cu COVID internați, dintre care 16 sunt la ATI, iar doi sunt intubați.

Și șefa DSP BN, Anca Andrițoiu, declara săptămâna trecută că se înregistrează, și la nivelul județului nostru, tot mai multe cazuri de copii depistați infectați cu noul tip de coronavirus.

La spitalul din Năsăud NU există copii internați.

Nu avem copii internați cu COVID. Noi nici nu avem voie să facem internări pediatrice pe COVID. În noiembrie am avut totuși copii internați, pentru că era toată familia infectată, și atunci au fost părinți cu copii. Dar acum nu avem cazuri”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, directorul Spitalului Orășenesc „Dr George Trifon” Năsăud, Daniel Marc.

În Bistrița, în schimb, există copii internați.

Avem două cazuri de copii infectați cu COVID care sunt internați. Aceștia se află pe secție, deci nu la ATI, nu intubați”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Bistrița, Florin Lazăr.

Până la publicarea acestui articol nu am reușit să aflăm CÂTE cazuri active de COVID sunt la nivelul județului nostru (din 1 aprilie 2021 autoritățile județene nu le mai raportează), și nici CÂTE dintre cazurile active sunt minori. Revenim cu un UPDATE de îndată ce avem informația!

UPDATE

Conform informațiilor furnizate de Instituția Prefectului, la această oră, la nivelul județului nostru „sunt 745 de cazuri active, din care 42 de minori”.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building caută contabil/ă și inginer constructor! Rombat are nevoie de operatori și electricieni

Compania Amicii Building are nevoie de contabil, inginer contructor și finisori. Locuri de muncă sunt disponibile și la Rombat, Transmixt Bistrița sau Clinica Sanovil, unde se caută fiziokinetoterapeut, dar și o infirmieră. 

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...