6.3 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 1, 2023

Aproape 600 de mașini sunt abandonate pe domeniul public. Ce soluție are primarul Turc

Potrivit primarului municipiului Bistrița, Ioan Turc aproape 600 de mașini abandonate pe domeniul public au fost identificate. Acestea urmează să fie ridicate și depozitate pe un teren, dacă proprietarii nu le mută de acolo.

Ioan Turc spune că Direcția de Servicii Publice din subordinea Primăriei Bistrița a identificat 587 de mașini abandonate pe domeniul public. Unele sunt abandonate, având număr de înmatriculare și un proprietar, în timp ce altele nu au nici măcar număr de înmatriculare, fiind considerate „fără stăpân”.

Primarul Bistriței asigură că acestea vor fi ridicate în curând și duse de pe spațiul public. Singura problemă este că municipalitatea nu a avut unde să depoziteze atâtea mașini.

„Am identificat un teren și urmează să le ridicăm și să le depozităm undeva. Gândiți-vă că o parcare pentru 587 de mașini, adică două de 250 de locuri, ar costa cam 15-18 milioane de euro, dacă am construi. Ei, noi putem rezolva administrativ problema parcărilor ridicând mașinile de pe domeniul public și depozitându-le. În curând, începem cu notificări și după le ridicăm și le ducem”, a explicat Ioan Turc, la Bistrițeanul Live.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

NOI locuri de muncă, disponibile la Rombat, Brutăria Presto și Fan Courier

Rombat Bistrița angajează operatori producție, electrician și inginer proiectare produse. Brutăria Presto are nevoie de o vânzătoare, iar FAN Courier caută personal în Bistrița. NOI locuri de muncă – disponibile și la IMP România, Leoni sau Nedeias Com din Budacu de Jos:

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...