11.1 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

AȘA DA! Peste 20 de pacienți cu COVID 19, în stare gravă, au o șansă la viață datorită medicului Lucian Bobeanu

Și-a dedicat viața salvării oamenilor. Așa că, pune la dispoziție TOT ce are. Infectat și vindecat de COVID 19, medicul Lucian Bobeanu a bifat un record: a donat plasmă de OPT ori. Astfel, peste 20 de pacienți cu COVID 19, aflați în stare gravă, au o șansă în  plus la viață…

La finalul lunii mai, medicul Lucian Bobeanu a fost depistat cu COVID 19. Prin natura activității sale, nici nu era de mirare că s-a infectat.

Acesta ocupă postul de medic cu specializarea medicină de familie pentru Stația Centrală Bistrița, Compartimentul Consultații de Urgență și Transport Sanitar Neasistat, încă din 2016, în cadrul SAJ BN.

Totodată, activează și în cadrul Spitalului Orășenesc Beclean, ca și medic primar medicină de familie, pe competențe urgențe și ecografie generală. De asemenea, are și un cabinet medical individual, medicină de familie.

Din fericire, medicul s-a vindecat, și a revenit la activitatea pe care o desfășura înainte. Mai mult, acum a mai avut o pârghie prin care să se implice în salvarea de vieți: donarea de plasmă.

Salvează vieți, cu tot ce are: Medic vindecat de COVID 19, a doua oară la donat plasmă

Mesajul îngrijorător transmis de medicul Lucian Bobeanu, care a donat plasmă de 5 ori pentru bolnavii de Covid-19

Și nu a renunțat după prima sau a doua sau a cincea donare! A bătut recordul PE ȚARĂ!

Eroul care deține recordul pe țară! 8 (opt) donări de plasmă convalescentă la aparatul de plasmafereză! Felicitări!” au scris cei de la Centrul de Transfuzii Sanguine Bistrița pe pagina lor de Facebook.

Dintr-o donare se poate administra plasmă către TREI pacienți aflați în stare gravă! Astfel, din 8 donări, se poate administra tratament unui număr de 24 de persoane infectate cu noul tip de coronavirus.

FELICITĂRI!

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.