-0.6 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

Bărbat luat de ape la Ilva! Salvatorii se luptă pentru viața lui!

Un bărbat a fost luat de apele Someșului, în Ilva Mică. Acesta a fost găsit de pompieri. În aceste momente i se aplică manevrele de resuscitare.

Intervenție contra cronometru azi, la Ilva Mică.

Un bărbat a fost luat de apele Someșului Mare, înainte de localitatea Ilva Mică. Pompierii au reușit să-l găsească rapid, tot pe apă, la ieșirea din Ilva Mică.

Acesta a fost găsit în stare de inconștiență și în stop cardio-respirator.

În aceste momente, bărbatul de aproximativ 32 de ani, este resuscitat de Echipajul de prim Ajutor SMURD din cadrul Gărzii de Intervenție Sîngeorz-Băi.

UPDATE:

În ciuda eforturilor echipajelor medicale (a fost alocat și echipaj SAJ BN în sprijin), organismul bărbatului nu a răspuns manevrelor, fiind declarat decesul acestuia”, au anunțat reprezentanții ISU BN.

IPJ BN: Un bărbat, de 31 de ani, din comuna Mintiu Gherlii, județul Cluj, s-ar fi aruncat de pe o punte ce traversa Râul Someșul Mare, în apropierea DN17D, la ieșirea din comuna Ilva Mica, de la o distanță de aproximativ 2-3 metri, pentru a face baie, acesta lovindu-se în zona capului, datorită faptului că apa nu avea o adâncime ridicată. Un echipaj medical SMURD și unul al Ambulanței i-au acordat îngrijiri medicale, însă a fost constatat decesul acestuia. S-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând a fi stabilite cu exactitate împrejurările producerii evenimentului.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: