6.3 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 1, 2023

Băută sfârșită prost pentru doi prieteni: Unul a murit, celălalt e la închisoare pentru viol

Noapte neagră înainte de Rusalii, în Blăjenii de Sus. Doi prieteni s-au întâlnit la un pahar, în sat. De acolo au mers la casa unuia dintre ei. Proprietarul a murit, iar celălalt a fugit. Apoi a fost prins de poliție și arestat…pentru viol. AFLĂ ce s-a întâmplat:

Sâmbătă spre duminică noaptea, polițiștii au avut de lucru în Blăjenii de Sus. Deși au fost chemați pentru două lucruri diferite, acestea au punctul de pornire comun.

Florin, un rrom de 43 de ani din localitate, s-a întâlnit la un pahar de băutură, la barul din sat, cu Cristian. Al doilea, un tânăr de 27 de ani din Botoșani adus ca cioban în Blăjeni.

După mai multe pahare împreună, cei doi au plecat de la bar spre casa lui Florin.

Ajuns la locuința sa, lui Florin i s-a făcut foame. A luat în grabă niște carne pe care a găsit-o gătită. Doar că, în timp ce mânca s-a înecat cu un os și a căzut la pământ. Cristian s-a speriat când l-a văzut pe Florin pe jos și a fugit. După un timp, a sunat după salvare, însă medicii nu au mai avut ce face pentru rrom, decât să constate decesul.

Ieri, Florin a fost înmormântat.

„Sunt o familie mai necăjită. Ne-am implicat să îi ajutăm. El lucra la negru. Mai un transport de lemne, mai una, alta. E păcat că au rămas în urmă doi copilași. Soția nu îi lucra pentru că stătea cu copiii acasă”, a explicat pentru Bistrițeanul.ro, primarul comunei Șintereag, Ioan Bob.

Ce a făcut Cristian

După ce l-a lăsat pe Florin agonizând, Cristian a mers la un alt sătean, să consume alcool. De acolo, în loc să o ia spre casa sa, a mers în gospodăria Lucreției L, o femeie de 54 de ani din Blăjenii de Sus.

Lucreția locuiește cu fiica și ginerele. Ghinionul a făcut ca în noaptea cu pricina să fie singură. Fiica și ginerele erau în vizită la părinții băiatului.

Femeia a încercat să îl facă pe bărbat să plece, însă acesta a lovit-o și a violat- chiar în curtea casei. Degeaba a strigat femeia, că fiind trecut de miezul nopții, nu a auzit-o nimeni.

„Totul s-a întâmplat undeva după ora unu noaptea. După ce a scăpat, femeia a fugit la o vecină și a stat acolo până a venit poliția”, a declarat Ioan Bob.

Polițiștii au lucrat cu operativitate, prinzându-l pe Cristian.

„În data de 27 mai, polițiștii din cadrul secției 4 Poliție Beclean au luat măsura reținerii pentru 24 de ore a unui bărbat de 27 de ani din Botoșani, acuzat de infracțiunea de viol. Acesta a fost ulterior prezentat instanțelor judecătorești care au dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Diana Pintea.

Victima a ajuns la Urgențe, iar acum se află internată la secția psihiatrie, incidentul producându-i traume.

Ieri, Cristian a fost dus de polițiști, încătușat, înapoi în sat, pentru reconstituirea incidentului.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

NOI locuri de muncă, disponibile la Rombat, Brutăria Presto și Fan Courier

Rombat Bistrița angajează operatori producție, electrician și inginer proiectare produse. Brutăria Presto are nevoie de o vânzătoare, iar FAN Courier caută personal în Bistrița. NOI locuri de muncă – disponibile și la IMP România, Leoni sau Nedeias Com din Budacu de Jos:

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...